"Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
- Jimmy_The_Saint
Predznak kijameta 
-
PITARKA_SA
sto se mene tice,nek imaju tri oca,dvije majke,i sest nana 
-
sanel76
Ja sam vec, hvala Bogu, otac i ne trebaju mi vasa "predavanja"! Htio sam samo čuti mišljenje o ovom, pošto mi se učinilo zanimljivim za diskusiju. No, kako sve biva u našoj zemlji (pa i ovo) odmah ti se na nos počnu nabijati stvari koje nemaju veze ni s tobom ni sa tvojim životom. Al hajd', valjda je to tako kod nas.
- DobroJutroKolumbo
nananannaana ja imam tata dva , jedan je computer freak, a drugi je pravi lik... Ovaj drugi zna kara-te a ovaj prvi ima dobre plate... Mama loves njih dvojicu isto, jedan dobro kara, a drugi nama lovu spara...nananana
Simultani prevod ove pjesmice...

Simultani prevod ove pjesmice...
-
sanel76
Kažem zanimljiva mi se učinila ova tema za diskusiju, jer ova djeca tako "normalno" pjevaju pjesmu o "dva oca"... pa sam pomislio da će u BiH to biti moguće za oko 400 - 800 godina. 
Dakle, nisam pristalica ovog, al i ne osudjujem. Indiferetan sam, ali me zaintrigiralo u pogledu nečeg što je ovdje neprevaziđeni tabu, dok na Zapadu djeca o tome već pjevaju pjesmice.

Dakle, nisam pristalica ovog, al i ne osudjujem. Indiferetan sam, ali me zaintrigiralo u pogledu nečeg što je ovdje neprevaziđeni tabu, dok na Zapadu djeca o tome već pjevaju pjesmice.
-
mandy
#10 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
Sve sto ne moze u drugim zemljama u Holandiji moze.Ako krenes od droge,sexa i sexualnih izivljavanja u familiji.Prvi su u svijetu odobrili vjencanja homoseksualcima,legalna kupovina lake droge,usvajanje dijece u tim brakovima.
Moje misljenje o ovome,nek rade sto hoce,ali ja im ne bi dala da usvajaju dijecu,iz razloga sto je velika vjerovatnoca da i ta djeca postanu poslije homoseksualci.
- danas
#11 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
eto vidi terora u holandijimandy wrote:Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
Sve sto ne moze u drugim zemljama u Holandiji moze.Ako krenes od droge,sexa i sexualnih izivljavanja u familiji.Prvi su u svijetu odobrili vjencanja homoseksualcima,legalna kupovina lake droge,usvajanje dijece u tim brakovima.
Moje misljenje o ovome,nek rade sto hoce,ali ja im ne bi dala da usvajaju dijecu,iz razloga sto je velika vjerovatnoca da i ta djeca postanu poslije homoseksualci.
-
mandy
#12 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
danas wrote:eto vidi terora u holandijimandy wrote:Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
Moje misljenje o ovome,nek rade sto hoce,ali ja im ne bi dala da usvajaju dijecu,iz razloga sto je velika vjerovatnoca da i ta djeca postanu poslije homoseksualci.sta ti onda radis tamo, bjez' nazad...
![]()
druzim se samo sa bosancima-normalnim
-
mamica papucarka
#13 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
homosekualac se ne postaje. Sa tim se radjamandy wrote:Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
- nebojeplavo
Kako li onda "postadoše" ovi homoseksualci što su odgojeni u muško-ženskom braku
A čini mi se da je neko pametan rekao da se homoseksualac kao takav rađa, a ne postaje.
A čini mi se da je neko pametan rekao da se homoseksualac kao takav rađa, a ne postaje.
-
debela
#15 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
jes ali sta ces ako neki od tih bosanaca zastrani gluho i coravo bilomandy wrote:danas wrote:eto vidi terora u holandijimandy wrote: Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
Moje misljenje o ovome,nek rade sto hoce,ali ja im ne bi dala da usvajaju dijecu,iz razloga sto je velika vjerovatnoca da i ta djeca postanu poslije homoseksualci.sta ti onda radis tamo, bjez' nazad...
![]()
druzim se samo sa bosancima-normalnim
koga onda kriviti?
a sto ne mogu na rende kora..
-
Shamrock
kao sto vec neko rece rijec je o nizozemskojsanel76 wrote:Ka¾em zanimljiva mi se uèinila ova tema za diskusiju, jer ova djeca tako "normalno" pjevaju pjesmu o "dva oca"... pa sam pomislio da æe u BiH to biti moguæe za oko 400 - 800 godina.
Dakle, nisam pristalica ovog, al i ne osudjujem. Indiferetan sam, ali me zaintrigiralo u pogledu neèeg ¹to je ovdje neprevaziðeni tabu, dok na Zapadu djeca o tome veæ pjevaju pjesmice.
-
mandy
#17 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
mandy uvijek birala drustvodebela wrote:jes ali sta ces ako neki od tih bosanaca zastrani gluho i coravo bilomandy wrote:danas wrote: eto vidi terora u holandijista ti onda radis tamo, bjez' nazad...
![]()
druzim se samo sa bosancima-normalnima ne treba zanemariti ni uticaj sredine u kojoj ce ti buduca djeca rasti. zamisli tuge i nesrece odgajati dijete u tako izopacenom drustvu. pa ti dodje mandy junior i kaze, mama ja volim onog bracu...
koga onda kriviti?![]()
a sto ne mogu na rende kora..
moje dijete ce imati tatu i mamu za odgoja
ne ko ovi ovdje imaju ih samo na papiru.
Njima drzava odgaja dijete,dijete im dodje nesto
ko haj usputno u braku,naravno od 35g zivota.
Ovo ti je moja debela
zemlja cvijeca bez mirisa
hrane bez okusa
i zena bez osjecaja
- danas
#18 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
nemoj se bona vise patit tu... velim ja, bjez nazadmandy wrote: Ovo ti je moja debela
hrane bez okusa
i zena bez osjecaja
-
debela
#19 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
kad se dijaspora digla na dijasporu onda je jasno koji shit je u pitanjudanas wrote:nemoj se bona vise patit tu... velim ja, bjez nazadmandy wrote: Ovo ti je moja debela
hrane bez okusa
i zena bez osjecaja![]()
![]()
-
mandy
#20 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
kako onda se zena u 40-oj rastane ima djecu i kaze ja sam lezbejkamamica 31 wrote:homosekualac se ne postaje. Sa tim se radjamandy wrote:Holandija,sta da kazem.Po meni svi sexualno nastrani,ma inace u svemu.
ja mislim da je to prije u modi nego od rodjenja.
Ovdje su ti skoro svi voditelji na tv homo hahahaha kao da ih je biralo od rodjenja
-
mandy
#21 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
zao mi ostaviti ove nase bosandjerosedanas wrote:nemoj se bona vise patit tu... velim ja, bjez nazadmandy wrote: Ovo ti je moja debela
hrane bez okusa
i zena bez osjecaja![]()
![]()
a neznam ni sta me tamo ceka,gluho bilo mozda sta gore
- danas
#22 Re: "Dva oca" - Vaše mišljenje o ovom
debela wrote:kad se dijaspora digla na dijasporu onda je jasno koji shit je u pitanjudanas wrote:nemoj se bona vise patit tu... velim ja, bjez nazadmandy wrote: Ovo ti je moja debela
hrane bez okusa
i zena bez osjecaja![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
sto ne mogu ovog sranja mandy...u "otoj" holandiji tiranija ziva bila hajd to sa bosancerosima, normalnim
cuj stereotipa, drzava im odgaja djecu, roditelji samo na papiru i lsicne bljuvotine koje prodaju gastrabajteri ljudima kod kuce...nesto kao ona pidzama i radno odijelo.
a sto ja znam holandjana, fini, odgojeni, normalni...i imaju i djecu (gluho bilo) i brinu se o njima da znas
a sto se u bosni vise niko ni za koga ne brine, sto ovdje roditelji kao i tamo moraju raditi puno vise da bi imali dovoljno i ne stignu se bas brinuti za djecu toliko.
Zaboravila si da su i kod nas vec odavno druga vremena...aj sta ti znas.
cuj stereotipa, drzava im odgaja djecu, roditelji samo na papiru i lsicne bljuvotine koje prodaju gastrabajteri ljudima kod kuce...nesto kao ona pidzama i radno odijelo.
a sto ja znam holandjana, fini, odgojeni, normalni...i imaju i djecu (gluho bilo) i brinu se o njima da znas
a sto se u bosni vise niko ni za koga ne brine, sto ovdje roditelji kao i tamo moraju raditi puno vise da bi imali dovoljno i ne stignu se bas brinuti za djecu toliko.
-
mandy
ahahahah jes se nakostrijesioSvemirski_Jebach wrote:sto ne mogu ovog sranja mandy...u "otoj" holandiji tiranija ziva bila hajd to sa bosancerosima, normalnim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto ja znam holandjana, fini, odgojeni, normalni...i imaju i djecu (gluho bilo) i brinu se o njima da znas![]()
![]()
haj bolan pa necemo se svadjati zbog homoseksualaca
-
PITARKA_SA
koliko ja znam,osobe koje su homoseksualci,su nastali i odgajani u "noramlnim"brakovima,pa sto to onda oni ne postadose "normalni",kao i njihovi roditelji??
kakve nebuloze...
kakve nebuloze...