nisam htjela da otvaram temu. bila sam napisala odgovor na temu "izgubljeno - nadjeno". niko se ne javlja ali je zaista HITNO! kopiracu sam svoj post za one teme:
VEOMA VAZNO!!!!!
nadjena dva psa koja su ili ostavljena ili pobjegla!!
dvojica su. strasno isprepadani. obojica se trznu kad auto prodje, a vjerujte mi, ova ulica je veoma prometna! mali su, idealni za stana, vidi se da su veoma privrzeni jedni drugima, ovaj veci ima cak ogrlicu. vidi se da su dobro uhranjeni. nisu iste rase. ovaj veci je odrastao koliko ja vidim, a velicine moje macke. ovaj mladji i manji mi lici na nekog mjesanca bigla (mada nisam sigurna, ne razumijem se u pse toliko). imaju kratko smedje cisto krzno.
ima li iko, MOLIM VAS, da bi ih uzeo na nekoliko dana. ja cu se pobrinuti da nadjem dom, SAMO DA IH SKLONIMO SA ULICE, molim vas! 1000000% ce brzo naci dom jer su mali i imaju kratku dlagu, kao civave. ja bi ih uzela, ali jedva sam uspjela macku u stan uvesti, a kamoli dva psa!
uspjela sam da snimim samo "velikog" jer se mali sakrio iza zbunja od auta. ovaj veliki je totalno izgubljen pa stoji na sred ulice, a za njim onda krene ovaj mali... evo postavljam ovaj video na youtube. cim s tim zavrsim postavicu ga i ovdje.
zna li iko bil ih mogla odvesti u SOS?????????????
ako iko moze da mi pomogne da njima pomognemo, nazovite me. 061/378-684
DVA MALA PSA traze hitno smjestaj!!!!!
Moderator: anex
- *miara*
#2 Re: DVA MALA PSA traze hitno smjestaj!!!!!
izvinjavam se na losem snimku. ne znam kako se okrene video... nazalost, nisam uspjela da ga snimim kako treba da se vidi da je ovaj pas mali!
ako iko moze da mi pomogne da njima pomognemo, nazovite me. 061/378-684
- *miara*
#3 Re: DVA MALA PSA traze hitno smjestaj!!!!!
idem sad da ih nahranim i da vidim jesu li tu jos uvijek. molim vas, nazovite me na broj mobitela ako ikako mozete pomoci!! u vetlifeu nemaju mjesta, zvala sam jednog covjeka sto cuva kucne ljubimce ali bi naplatio po danu 15 KM. meni je to previse!!
ako barem neko moze da ih u podrumu cuva, bilo bi super!!!
ako barem neko moze da ih u podrumu cuva, bilo bi super!!!
- *miara*
#4 Re: DVA MALA PSA traze hitno smjestaj!!!!!
sad sam saznala da su psi vidjeni u susjednom naselju!!! mali bijelo-smedji sa dugim usima, kratka dlaka! nisu niciji, djeca se igraju sa njima, umiljati, sjedaju u krilo! ima li iko da mi pomogne da skontamo nesto za ove pse, molim vas!! barem privremen smjestaj! znam da se ponavljam, ali raja voli ovakve male pse, isto kao maltezere, pudlice, terijere, pekinezere i sl. barem privremen smjestaj, ja cu im naci stalni dom!!! molim vas!!!