Dva losa ubise Milosa - Sukob Tihic vs. Ashdown

Da li Asdowna treba poslati nazad u Englesku i to odmah?

DA
15
65%
NE
8
35%

Total votes: 23

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

umro je mostar wrote:Neka paddy ostane. Zasto ne? Pa on i reformatori se odlicno slazu. On i reformatori grade bolju buducnost za sve nas, a ne ko ono govno Zlatko Lagumdzija sto sve pokrade, samo mu jos nismo dokaze nasli, iako svi slozno radimo na tome. Neka nama paddy ostane i dugo bude na vlasti zajedno sa njegovim reformatorima, jer zamislite tu tragediju da Bogicevic zamjeni Paravca, Zeljko Komsic Ivu Miru Jovica ili nedobog i dragi allah gluho bilo Lagumdzija da zamjeni Tihica. Kakva li bi nas onda sudbina zadesila majko moja? Ja sam miran dok nas brane Paravci, Jovici i Tihici, jer su oni dokazane i provjerene patriote i domoljubi i veliki ljubitelji svih gradjana Bosne i Hercegovine.
:shock:
Poglavica

Post by Poglavica »

Citat:

Tihić Ashdownu: Ne koristim ja komunističke metode, već Vi!

glasi odgovor najvecem komunistickom vodji i diktatoru sa Balkana: trgovina ljudima, kupovina zena, savetniku gospodina R. Karadzica itd.
Last edited by Poglavica on 14/08/2005 18:02, edited 1 time in total.
Toozla

Post by Toozla »

...two bad, Milos dead... :D
Poglavica

Post by Poglavica »

Anketa pita dal je Paddy dead... bar politicko socijalno
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

Posao Peddy Ashdowna je, kako sam kaze provedba Dejtonskog (ne) sporazuma, tj ukidanje Republike BiH i legalizacija dvije nove para-drzave tzv RS i tzv FBiH na njenoj teritoriji. Obzirom da su tzv "Bosnjacki" lideri prihvatili taj proces bez primjedbi, njemu je apetit porastao pa sada pokusava od cijele Republike BIH napraviti Republiku srpsku. To radi tako sto uz pomoc klovna Terzica daje najodgovornije pozicije direktno saradnicima ratnog zlocinca Karadzica.

Paddy Ashdown je imenovao direktorom SIPA-e, najvaznije sigurnosne sluzbe, Sredoja Novica, srpskog kandidata i predratnog obavjestajca, sto bi rekli narodnim jezikom - udbasa, i ratnog suradnika Radovana Karadzica. Po politickom dogovoru to mjesto je trebalo pripasti Hrvatima. No to nije sve.

Goran Novica (njegov rodjak) je kandidat za direktora za obuku specijalaca SIPA-e. Taj covjek je za vrijeme rata bio inspektor u Omarskoj tj. osoba koja je imala u moci da naredi ko ce biti ubijen a ko ne. Valjda misle da je dovoljno kvalifikovan tj. zna sve tehnike torture i ubijanja zatvorenika. Tako bosanska obavjestajna sluzba, putem velikosrpskog lobija MZ prelazi u ruke UDB-e odnosno KOS-a.

Dakle ista ona velkosrpska politika Velike Britanije i Francuske, koja je i omogucila da se desi genocid nad Bosnjacima u srcu Evrope na pragu 21 vijeka. Nema nikakve sumnje da patrioti Republike BiH moraju uzeti stvari u svoje ruke i dovrsiti odbranu domovine. Dok se ne nanese definitivan poraz nad velikosrpskim, velikohrvatskim, kleronacionalistickim strujama, te njihovim sponzorima iz Londona i Pariza, RBiH ne moze naprijed.
mostarac

Post by mostarac »

PITARKA_SA wrote:
umro je mostar wrote:Neka paddy ostane. Zasto ne? Pa on i reformatori se odlicno slazu. On i reformatori grade bolju buducnost za sve nas, a ne ko ono govno Zlatko Lagumdzija sto sve pokrade, samo mu jos nismo dokaze nasli, iako svi slozno radimo na tome. Neka nama paddy ostane i dugo bude na vlasti zajedno sa njegovim reformatorima, jer zamislite tu tragediju da Bogicevic zamjeni Paravca, Zeljko Komsic Ivu Miru Jovica ili nedobog i dragi allah gluho bilo Lagumdzija da zamjeni Tihica. Kakva li bi nas onda sudbina zadesila majko moja? Ja sam miran dok nas brane Paravci, Jovici i Tihici, jer su oni dokazane i provjerene patriote i domoljubi i veliki ljubitelji svih gradjana Bosne i Hercegovine.
:shock:
sta :shock: :D
Post Reply