Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dva kucica, stari 2 mjeseca traze dom. Muzijaci. Mix tornjaka. Gospodja ih krije u starom javnom wc-u, koji je sada rusevina - sinoc smo jednog bracu odveli u Ahatovice u novi dom i ostala su jos 2 i njihova majka. Pogledajte slike. Predivni su, malo uplaseni, ali uz malo ljubavi i paznje opustit ce se i uzvratiti vise ljubavi nego mozete i zamisliti:
Za ove 2 bebe je potrebno skupiti sredstva za veterinarsku obradu - vakcine u narednih 7 dana. Svi koji su voljni pomoci, neka se jave na PP ili na moj broj mobitela - 061 597 481 - Amela.
Postoji li mogucnost da smjestimo kucice(ili barem jednog) u necije dvoriste...ljudi psic u javnom wc.u...samo je pitanje dana kada ce se zaraziti..psica cemo prije nego ga neko uzme na cuvanje naravno veterinarski potpuno srediti (ciscenje od glista, buha i vakcina) molim vas samo da ga sklonimo sa tog mjesta...koji kvadrat dvorista ja apsolutno dovoljan....
Nisam stigla javiti, kucici su sretno udomljeni . Zainteresovane za njih sam prosljedjivala gospodinu Hajrudinu i gospodji Luci Petrovic koji su izabrali od desetak zainteresovanih za njih, one koji su adekvatni i koji imaju uslove za njihovo drzanje jer ce ovo biti veliki psi.
Ostala je jos njihova majka. Luca je hrani ali zivi u katastrofalnim uslovima i najbolje bi bilo i nju udomiti. Prvom prilikom idem da je uslikam i postavim i njenu sliku.