Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mayab

#1 Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by mayab »

http://www.klix.ba/auto/new-york-dva-kr ... #komentari
Rent-a-car firma Image Lifestyles izložila je sportske automobile u autoparku Met Life u New Yorku, gdje su ljubitelji automobila po cijeni od 149 dolara mogli voziti najnovije modele.

Ispred autoparka formiran je red ljubitelja automobila koji žele voziti automobile vrijedne stotinama hiljada dolara. No, oni će ipak za jednu manju svotu novca voziti dva kruga na pisti dugoj oko dva kilometra. Na pisti su poduzete visoke mjere sigurnosti.

Organizator današnjeg događaja Ryan Safady, u izjavi za AA, rekao je kako je sretan zbog velikog broja zainteresiranih za vožnju. On je također kazao da je posebno sretan zbog činjenice što se velikom broju posjetilaca danas ostvaro san i što će se sretni vratiti kući.
Vaše mišljenje o ovome, ali da se to sve "prebaci" kod nas u BiH, da li bi bilo zainteresiranih, tj.koliko ste spremni platiti za takav doživljaj??!

Mislim da bi za 149 dolara ovde bio i veći red! :bih:
sorcerer

#2 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by sorcerer »

nemamo mi ni pistu ni stazu za to,a mislim da bi 95% bilo skupo,pitali bi mozel sta jeftinije ili neka zamjena za nesto sa mog profila......
SSemir

#3 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by SSemir »

sorcerer wrote:nemamo mi ni pistu ni stazu za to,a mislim da bi 95% bilo skupo,pitali bi mozel sta jeftinije ili neka zamjena za nesto sa mog profila......
banja luka?
sema911s

#4 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by sema911s »

SSemir wrote:
sorcerer wrote:nemamo mi ni pistu ni stazu za to,a mislim da bi 95% bilo skupo,pitali bi mozel sta jeftinije ili neka zamjena za nesto sa mog profila......
banja luka?
jeste vozili po "stazi u banjaluci" samo je kvalitetniji asfalt na potezu sarajevo tuzla,.,. zadnji put za vrijeme kamenog doba rekonstruisali asfalt(mada smo mi bili prije nekih 4godine)
sorcerer

#5 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by sorcerer »

presvucen je jedan dio staze u banja luci prije 2 god mislim,a sta trebamo iz sarajeva ici u banja luku da bi obisli 2 kruga??
jefferson

#6 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by jefferson »

Manje stete ces napraviti na Ferrariju u sarajevu, Tuzli, Zenici nego u NYC! To je grad sa vjerovatno najgorim cestama u SAD.
Zato i jesu to na parking organizovali :D
relax11

#7 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by relax11 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
sorcerer

#8 Re: Dva kruga automobilom iz snova za 149 dolara

Post by sorcerer »

pa reci da nije tako :D
Post Reply