Duska molim te!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Mahalac

#1 Duska molim te!

Post by Mahalac »

Draga Duska moram ti reci da izuzetno cijenim tvoj rad i znanje pa i hrabrost koju si kao novinar dosada pokazala u mnogo navrata. Ovim putem te molim da nam vise u studio u svoju emisiju ne dovodis ljude koji bi u svakoj normalnoj drzavi bili u umobolnici ili gdje bi se bar njihovo pojavljivanje tj govor zakonom zabranio.
Rijec je naravno o tvojoj uspjesnoj emisiji "Posteno" i to ove posljednje dvije gdje si nam dovela jednog profesora koji negira genocid u Srebrenici i prosli put nekog predsjednika nestalih lica cpcke..? jos jednog umobolnika koji nas je ubio sa svojim nebulozama i gadostima.
I jedan i drugi su dobili toliko medijskog prostora u udarnom terminu a toliko lazi i neistina iznjeli te time ojadili i u mozak ubili sve nas normalne ljude koji pratimo tvoju emisiju.
Nema ovo nikakve veze s onim osnovnim postulatima novinarstva da se cuje druga strana jer su ti ljudi jednostavno umobolni i bolesni.
Ako vec nemamo zakon koji bi uredovao ovakve pojave i ponasanje molim te da nas vise ne terorises s takvim idiotima.
Jos nekoliko takvih emisija i ova drzava bi bila blize ratu nego miru.
S postovanjem tvoj ja.

Ako se slazete s ovim gore navedenim osvjezite temu.
Mahalac

#2 Re: Duska molim te!

Post by Mahalac »

nevjerovatno, zar jedino meni ovo smeta :cry:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Duska molim te!

Post by Truba »

meni ne moze smetati jer ne gledam TV

ali mislim da si 100% pogodio srž problema

IGNORIRATI IDIJOTE :x :x :x :x :x
bihmak

#4 Re: Duska molim te!

Post by bihmak »

posteno mi nekako bez koncepta, kao da se duska nepripremi za razgovor... pusti jednog gosta govoriti po 10 minuta a ostali sute i cekaju . ima dobre teme, i pored ovih istupaka koji su gore navedeni, dolaze i dobri gosti ali nema nekog zakljucka, nesto sto je korisno.. razgovaraju sat vremena i poslije toga kao da se nisu ni sastali, poslije emisije mislis- o cemu su ono pricali?
daddy_cool

#5 Re: Duska molim te!

Post by daddy_cool »

Ne gledam "Pošteno", ali bi svakako trebalo oformiti dežurnu ekipu koja bi mnoge "pacijente" koji se pojave na TV-u odvodila tamo gdje i pripadaju - u ludaru! Da ne govorim o tome kako bi trebalo izvesti iznenadnu i brzu akciju u svim javnim ustanovama i institucijama vlasti - prije nego se idiJotizam proširi k'o svinjaska gripa!
patrius

#6 Re: Duska molim te!

Post by patrius »

Ma "truba" emisija :zjev:
Mahalac

#7 Re: Duska molim te!

Post by Mahalac »

:roll:
Telering Mate Dodika je bolji :(
Judge_Dread

#8 Re: Duska molim te!

Post by Judge_Dread »