cim si spomenuo privatne casove otislo sve u PMSaian wrote:a sto isprznishe![]()
![]()
cccccccccc
DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lady midnight
hvala i u moje imeanais_nin wrote:pomela sam ja, eto je li dosta?danas wrote:a nece zoomaga ni da pobrise, nago ostavio ovu brukuSaian wrote:a sto isprznishe![]()
![]()
cccccccccc
![]()
![]()
![]()
uh shto se izofirah
- danas
ama sta je pometeno, eno sve stoji da se dunjaluk smijelady midnight wrote:hvala i u moje imeanais_nin wrote:pomela sam ja, eto je li dosta?danas wrote: a nece zoomaga ni da pobrise, nago ostavio ovu bruku![]()
![]()
![]()
![]()
uh shto se izofirah![]()
![]()
-
neshto
hehe, nisam slučajno izostavio tu informacijuobuca wrote:neshto wrote:našao ga finaly![]()
![]()
![]()
samo još da nađem "žrtvu"![]()
košta 7km, po meni nije skupo s obzirom da to ipak treba bi neshto spešlDŽE GOVORI
odoh na pauzu pa možda budem dobre volje poslje jela..
- chuchumbamayumbe
Ili 4 puta po 5 min._BosanaC wrote:Mozes ga koristiti 20 minuta i to je sve.karanana wrote:Jeli to cudo jednokratna upotreba ili se moze koristiti vise puta i koliko se puta moze korisiti?
Mozda je tako bolje?!
Ako joj treba 20min vibracije sa onom spravicom, jebajga, onda bolje uzeti pneumatsku busilicu ba!
-
Leonid Breznjev
i? funkcionise li?obuca wrote:ima u DM 11,95 KM. kupila![]()
![]()
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
pa dobro stvarno nema smisla, onako napustiti vozni park, samo zato sto sam dao ostavku! hehe! evo pregledam neke spise, valjam ih po radnom stolu.. nisam bas nesto u formi danas.. ti? haman da ti nije lose ha 12 maraka za dzidze imas! ccc!obuca wrote:ehhhhh arslaneArslan wrote:i? funkcionise li?obuca wrote:ima u DM 11,95 KM. kupila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dže si ti ba sta ima
-
Leonid Breznjev
ma ja sam za pemzije bona, nejmam vise kuveta! ni takarit nemerem kao sto sam nekad mog'o! ja sam stariji cojek ba!

-
Leonid Breznjev
jos jedino narodu na zivce mogu ici, ili se sa djecom zabaljati posto sam posto slican njima! i kuhat mogu vako za citavu familiju i to plaho! a vako sta, slabo sine, slabo...zena21 wrote:pa imal ista sto moRes jos raditArslan wrote:ma ja sam za pemzije bona, nejmam vise kuveta! ni takarit nemerem kao sto sam nekad mog'o! ja sam stariji cojek ba!![]()
![]()
![]()
- zena21
pa eto... ti nam zabavljaj djecu i kuhaj... a ja cu ostaloArslan wrote:jos jedino narodu na zivce mogu ici, ili se sa djecom zabaljati posto sam posto slican njima! i kuhat mogu vako za citavu familiju i to plaho! a vako sta, slabo sine, slabo...zena21 wrote:pa imal ista sto moRes jos raditArslan wrote:ma ja sam za pemzije bona, nejmam vise kuveta! ni takarit nemerem kao sto sam nekad mog'o! ja sam stariji cojek ba!![]()
![]()
![]()