Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh interesuje me jel ko probao ove stvarcice npr durex prsten i ovaj neki gel ?
Koliko sam shvatio prsten se stavljao na pitona HAHAHHA a ovaj gel pretpostavljam namažeš xD
Kakav je efekat,jel se šta dobivao ovim ?
anjaistkrank wrote:prsten je totalna glupost. vise smeta nego sto nesto "doprinosi". i patnja ga je staviti
a sto se tice gelova, to toplo preporcujem. imaju visestruku namjenu
Hhahaha aa ovajj , kakvu namjenu xD ako ti je ovde ofirno napisati može i pp
pa onaj veliki obicni mozes koristiti za citavo tijelo. izmedju ostalog i za masazu. odlican kao lubrikant pri samom sexualnom odnosu (i analnom i vaginalnom). ne susi se brzo kao ostali gelovi. onda imas ona 2 sto hlade i griju. oni su onako vise za neko zezanje i predigru bolji. i sa jednom djevojkom kad sam bio kupila je onaj O gel za zene. onaj sto kao pojavaca orgazam kod zena... iskreno ne znam sta bih ti rekao o tome. ona je rekla da je osjecaj malo drugaciji, ali ne zna jel bolje ili nije... dobra stvar tih gelova je isto sto su "jestivi" dakle nemas straha ako ti zavrsi u ustima malo gela, a uvijek zavrsi. ipak je to krevet i sa dvoje gologuzih ljudi . cak imaju i malo slatkas okus gelovi. ma eto. sve u svemu dobri su. meni se svidjaju.
anjaistkrank wrote:prsten je totalna glupost. vise smeta nego sto nesto "doprinosi". i patnja ga je staviti
a sto se tice gelova, to toplo preporcujem. imaju visestruku namjenu
Hhahaha aa ovajj , kakvu namjenu xD ako ti je ovde ofirno napisati može i pp
pa onaj veliki obicni mozes koristiti za citavo tijelo. izmedju ostalog i za masazu. odlican kao lubrikant pri samom sexualnom odnosu (i analnom i vaginalnom). ne susi se brzo kao ostali gelovi. onda imas ona 2 sto hlade i griju. oni su onako vise za neko zezanje i predigru bolji. i sa jednom djevojkom kad sam bio kupila je onaj O gel za zene. onaj sto kao pojavaca orgazam kod zena... iskreno ne znam sta bih ti rekao o tome. ona je rekla da je osjecaj malo drugaciji, ali ne zna jel bolje ili nije... dobra stvar tih gelova je isto sto su "jestivi" dakle nemas straha ako ti zavrsi u ustima malo gela, a uvijek zavrsi. ipak je to krevet i sa dvoje gologuzih ljudi . cak imaju i malo slatkas okus gelovi. ma eto. sve u svemu dobri su. meni se svidjaju.
ee hvala ti na infoo kralj sii xD
Last edited by Muuky on 22/12/2013 15:28, edited 1 time in total.
durex play je odlicna stvarka, vo ostalo ne koristim nit imam namjeru, mislim na prstenje itd. inace sve od durexa i koristim, kondome, stvarno najbolji.
kad smo vec kod durexa, ja te prezervatie koristim samo, al ima vec neko vrijeme nakon odnosa u kojem sam koristio kondom, vrh penisa mi se nekad zacrveni, nekad samo bridi, nekad oboje mislim i prije sam koristio i durex i raznorazne, pa nikad mi se nije to pojavljivalo!? Ne znam sta da cinim, doktoru ili ne!?
Efedrin wrote:kad smo vec kod durexa, ja te prezervatie koristim samo, al ima vec neko vrijeme nakon odnosa u kojem sam koristio kondom, vrh penisa mi se nekad zacrveni, nekad samo bridi, nekad oboje mislim i prije sam koristio i durex i raznorazne, pa nikad mi se nije to pojavljivalo!? Ne znam sta da cinim, doktoru ili ne!?
Efedrin wrote:durex play je odlicna stvarka, vo ostalo ne koristim nit imam namjeru, mislim na prstenje itd. inace sve od durexa i koristim, kondome, stvarno najbolji.
Efedrin wrote:durex play je odlicna stvarka, vo ostalo ne koristim nit imam namjeru, mislim na prstenje itd. inace sve od durexa i koristim, kondome, stvarno najbolji.
pa kako.. pomaze?
Pa upališ ga i on zuji, i ti to prisloniš dolje i bude ti fino.
Ima tih pomagala i maza i svega, ali bez frajera u dobroj kondiciji sve je to samo nužno zlo.