durakovic o dodiku

Fair Life

Post by Fair Life »

JBL wrote:(...)
Hoces li saradjivati sa legalnom izabranim predstanicima ili ces izabrati nekog jebivjetra iz 3pm kao svog partnera? Sta mislis postici?
Zvekane... davno se "legalno" mogla zabraniti politicka aktivnost SDS, ali s kim bi tad SDA "legalno" podijelila vlast i polaganice "legalno" dijelila BiH.

Najbolje bi bilo da svi poput tebe legnu pored "njega" u mezar pa makar vas poput "njega" zvali sehidima.

Jebo vas Richard Holbrooke zajedno s "njim" na celu kolone !!
Last edited by Fair Life on 21/10/2005 05:50, edited 1 time in total.
Kick off

Post by Kick off »

Fair Life wrote:
Hoces li saradjivati sa legalnom izabranim predstanicima ili ces izabrati nekog jebivjetra iz 3pm kao svog partnera? Sta mislis postici?
Zvekane... davno se "legalno" mogla zabraniti politicka aktivnost SDS, ali s kim bi tad SDA "legalno" podijelila vlast i polaganice "legalno" dijelila BiH.

Najbolje bi bilo da svi poput tebe legnu pored "njega" u mezar pa makar vas poput "njega zvali sehidima.

...nije ni dodik puno bolji vjeruj mi ! svi su oni sds-ovci :-? mozda ima 20 % ljudi u rs koji nisu fasisticki zadojeni,a ostali .. :-? razmisljaju slicno kao njemci poslije prvog svejstskog rata... :-?
Fair Life

Post by Fair Life »

Kick off wrote:...nije ni dodik puno bolji vjeruj mi ! svi su oni sds-ovci :-? mozda ima 20 % ljudi u rs koji nisu fasisticki zadojeni,a ostali .. :-? razmisljaju slicno kao njemci poslije prvog svejstskog rata... :-?
Slusaj... jeste ili nije bolji to je drugi par opanaka.

SDA zajedno sa SDS bez Dodika u igri jebe BiH od prije rata, kroz rat i sad poslije rata "legalno" kako JBL voli napisati.

Sta znaci legalno ? Glupi narod izabrao budale, probisvjete, bivse zatvorenike, lopove... i sad oni se prejabavaju preko ledja bosanskog naroda.

Dodik ili bilo ko drugi je bolji od Karadzica s kojim je SDA na celu s "njim" uspjesno radila na rusenju "komunizma" u BiH i evo vec vise od 15 godina uspjesno se drze zajedno u toj poligamnoj bracnoj zajednici.
Gdje vam je tad bio Dodik ?
Vama je potrebno jedino da se ne dira u ovu trorogu koaliciju. Nije vama bitno da li ce neko na srpskoj ili hrvatskoj strani biti bolji za BiH i bosanske narode... Vama je bitno jedino da SDA i dalje pliva izvadjenog kurca a da gologuz bosanski narod (u ovom slucaju Bosnjaci) pored nje prolazi podmecuci guzice za redovitu vakcinu protiv razuma.

Gadite mi se... praznoglavci.
Kick off

Post by Kick off »

bitno je i te kako.jer nije sda birala s kim ce u koaliciju?razumijes.a razlog sto navodim da nije ni dodik puno bolji je ubjedjivanje forumasa kako sdp nikad ne bi usao u koaliciju sa sds-om ni sa strankom sda a sa dodikom bi!to je poenta.i nije meni bitno da se ne dira u sda i "trougu koaliciju".ja samo zelim istinu i uzasno me nervira ovo licemjerstvo.cuj nece sa sda a hoce sa dodikom...!!!i jos nesto.vecina ovdje reaguje ne zato da bi zastitili sda i njihove politicare vec zato sto mislimo ,uglavnom ja licno,da se ovdje ne pisu stvari bas realno i tacno.
da pamtis

Post by da pamtis »

Kick off wrote:bitno je i te kako.jer nije sda birala s kim ce u koaliciju?razumijes.a razlog sto navodim da nije ni dodik puno bolji je ubjedjivanje forumasa kako sdp nikad ne bi usao u koaliciju sa sds-om ni sa strankom sda a sa dodikom bi!to je poenta.i nije meni bitno da se ne dira u sda i "trougu koaliciju".ja samo zelim istinu i uzasno me nervira ovo licemjerstvo.cuj nece sa sda a hoce sa dodikom...!!!i jos nesto.vecina ovdje reaguje ne zato da bi zastitili sda i njihove politicare vec zato sto mislimo ,uglavnom ja licno,da se ovdje ne pisu stvari bas realno i tacno.
SDP JE U KOALICIJI SA SDS i nemoj te da se vise derem plizzz!!
Kick off

Post by Kick off »

da pamtis wrote:
Kick off wrote:bitno je i te kako.jer nije sda birala s kim ce u koaliciju?razumijes.a razlog sto navodim da nije ni dodik puno bolji je ubjedjivanje forumasa kako sdp nikad ne bi usao u koaliciju sa sds-om ni sa strankom sda a sa dodikom bi!to je poenta.i nije meni bitno da se ne dira u sda i "trougu koaliciju".ja samo zelim istinu i uzasno me nervira ovo licemjerstvo.cuj nece sa sda a hoce sa dodikom...!!!i jos nesto.vecina ovdje reaguje ne zato da bi zastitili sda i njihove politicare vec zato sto mislimo ,uglavnom ja licno,da se ovdje ne pisu stvari bas realno i tacno.
:lol: taj slucaj u zvorniku je izuzetak i to bi im se moglo "oprostiti" :D ali ako su tako principijelni onda koji klinac ulaze u koaliciju sa dodikom :-? to je poenta.po njihovoj teoriji sda-ovci su nacionalisti a dodik nije.radi toga mi idu na neku stvar.
Kick off

Post by Kick off »

da pamtis wrote:
:lol: taj slucaj u zvorniku je izuzetak i to bi im se moglo "oprostiti" :D ali ako su tako principijelni onda koji klinac ulaze u koaliciju sa dodikom :-? to je poenta.po njihovoj teoriji sda-ovci su nacionalisti a dodik nije.radi toga mi idu na neku stvar.
Kick off

Post by Kick off »

da pamtis wrote:
da pamtis

Post by da pamtis »

Kick off wrote: :lol: taj slucaj u zvorniku je izuzetak i to bi im se moglo "oprostiti" :D ali ako su tako principijelni onda koji klinac ulaze u koaliciju sa dodikom :-? to je poenta.po njihovoj teoriji sda-ovci su nacionalisti a dodik nije.radi toga mi idu na neku stvar.
ti bas tri puta opali!!!!
vidis u zvorniku sda je u koaliciji sa HADZI JOVANOM covjekom koji je osnovao "vukove sa drine" (citaj srebrenica) na divicu srusio dzamiju i na temenjima napravio crkvu koja je i dan dans tu......... veoma cudno mjesto sa jos cudnijum koalicijama..........da biramo "manje zvo" za koga da glasamo sdp ili sda hadzi jovan??? posto se ja nemogu odluciti a zelio bih da glasam (budala sam) pa cu sigorno glasati za neku budalu i tako mirnes glas po glas 30.000 glasova.......
kojsino

Post by kojsino »

Ovaj gore je nesto pomijesao,
prava demokratska koalicija u BiH, koja nas je dovdje dotjerala i usrecila je:
SDA+SDS+HDZ.
manijak1

Post by manijak1 »

Dodik je samo supak, politicki oportunista, za razliku od Radovana koji je bio iskreni i nepatvoreni cetnik od rodjenja, sto je Marko Vesovic vec lijepo opisao
:.......pretpostavka da Dodik nije četnik ? :D :D
Koalicija ...........redoslijedom Kojsina Dobar + Zao + Loš ? :D :D :D :D :D
ali1

Post by ali1 »

Pa covjek je dobro reko o Dodiku, sve je istina. nema on veze sa Socijaldemokratijom, on zastupa cetnicke i socijal nacionalisticke ideje, a krije se pod plastom Socijaldemokratije,
JBL

Post by JBL »

Fair Life wrote:

Najbolje bi bilo da svi poput tebe legnu pored "njega" u mezar pa makar vas poput "njega" zvali sehidima.

Jesi ti malo ogranicen ili se samo pravis? Zasto bi zabranjivao SDS? Zasto svaku stranku Srba u "RS"? Po cemu su to sve druge bolje?

Hajmo zabraniti SDS pa mozemo saradjivati sa potpuno razlicitom strankom kao sto su:

Srpska radikalna stranka :shock:
Socijalistička partija Republike Srpske :roll:
Srpska patriotska stranka-SPAS
Srpski narodni savez
Srpski radikalni savez "Dr.Vojislav Šešelj" :roll:

Jel jasno sad? Pol clanova prije nabrojanih je ionako exSDS kadar.
St.Germain

Post by St.Germain »

sramota sto se svaka susa moze sakriti iza ideje socijaldemokratije. Na sramotu frakciji stranaka lijevog krila u Vijecu Evrope sto su njegovu partiju uopste prihvatili za kandidata. Dodik i njegova partija su SDS light, to treba prevaspitati i provodat svijetom. Da taj jadni svijet skonta da postoje i narodi pored Srba i da vrc decenijama ne uzivaju u etnickoj cistoci kao nasa suentitetska braca.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

umro je mostar wrote:Dodik je klasican primjer nacional-socijaliste i kriminalca koji lovi u mutnom i kao sto Prenj reche igra na kartu koja dobija i medjunarodnoj zajednici glumi demokratu, a ustvari je inteligentni SDS-ovac koji nije ovca da blebece svasta, nego zna kako se dobija ono sto zelis.
Ko je ono jos bio nacional-socijalista (NSDAP) :D

Image

:D
podsjeti me samo ;)
ko mu je ono koalicioni partner ;)
Post Reply