Gdje je, šta radi Duraković na službenom putu, dvije sedmice već?Duraković je 9. juna otputovao na službeni put u funkciji predsjednika Organizacionog Odbora za obilježavanje 20. godišnjice genocida nad Bošnjacima iz Srebrenice. http://www.klix.ba/vijesti/bih/nacelnik ... /150620041
Duraković na službenom putu
-
calculator
#1 Duraković na službenom putu
-
Drinski
#2 Re: Duraković na službenom putu
Ja ne znam. Sumnjam da neko s foruma zna...
- dobar osjecaj
#3 Re: Duraković na službenom putu
Slino je jasno rekao jos prije sedmicu dana da obzirom da je Oric doputovao u Zenevu kao dio njegove delegacije, da se on (Durakovic) nece vracati u Srebrenicu bez njega. Strateg, nas covjek za krizne situacije, sta ce jadan bez njega se ne moze nista rijesiti 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#4 Re: Duraković na službenom putu
mozda se ne zna vratiti?
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#5 Re: Duraković na službenom putu
Da nije kao na filmu "Otac na sluzbenom putu"?Matijevic_Vlado wrote:mozda se ne zna vratiti?
- insomnia78
#6 Re: Duraković na službenom putu
Guzi u Zvorniku?emillio estevez wrote:Da nije kao na filmu "Otac na sluzbenom putu"?Matijevic_Vlado wrote:mozda se ne zna vratiti?
Ja teme braco draga
-
calculator
#7 Re: Duraković na službenom putu
Naravno da je tema. Ako ti se ne sviđa, ne prati je, ne učestvuj, niko te ne primorava. Ili ti smeta prozivanje načelnika lokalne zajednice koji troši budžetski novac na službeno putovanje za misiju koja nije u njegovoj nadležnosti.insomnia78 wrote: Ja teme braco draga
-
Drinski
#8 Re: Duraković na službenom putu
Ja mislim da on krade pare po Evropi. Mozda je i u onoj bandi Pink Panter.
-
pedeset
#9 Re: Duraković na službenom putu
Ćamil Duraković je pošten čovjek i siguran sam da radi sve što je u njegovoj moći kako bi se oslobodio Naser. Zaista odavno nisam vidio srčanijeg čovjeka od Durakovića. Kad pratim dnevnik tačno se vidi na njemu da mu je stalo do naroda, voli Bosnu i Hercegovinu i kad daje intervju bude pun emocija i srčanosti kad priča o Bošnjacima. Znam da neki ne vole SDA, ali nije u redu biti ovako sitničav prema Ćamilu i tome gdje je proveo dvije sedmice. Još moram napomenuti da mi je jako drag i zbog toga što nije umišljen. Par puta sam gledao kako se normalno ponaša, šeta u običnoj majici od par maraka i slično. Nema kod njega "niko mi nije ravan". Mnogi bi se mogli ugledati na njega.
Puna podrška gospodinu Ćamilu Durakoviću, kao i našem heroju Naseru Oriću!!!
Puna podrška gospodinu Ćamilu Durakoviću, kao i našem heroju Naseru Oriću!!!
- insomnia78
#10 Re: Duraković na službenom putu
Sastanak sas vatikanski spijuni i cijom da dobiju instrukcije za pokretanje novih zlocina nad srbskom nejaci, pricalo se i o nabavci nekakog lava
- drunken tiger
#11 Re: Duraković na službenom putu
Sad vam i Duraković ne odgovara??calculator wrote:Gdje je, šta radi Duraković na službenom putu, dvije sedmice već?Duraković je 9. juna otputovao na službeni put u funkciji predsjednika Organizacionog Odbora za obilježavanje 20. godišnjice genocida nad Bošnjacima iz Srebrenice. http://www.klix.ba/vijesti/bih/nacelnik ... /150620041
- GeeTnT
#13 Re: Duraković na službenom putu
Već sam pisao da bi se genocidni entitet mogao naći na ebay-u ili pik-u....sve je prodato uništeno, a novac potrošen. Nema ništa više vrijedno osim srbovanja i prazne priče.
- fosna2014
#14 Re: Duraković na službenom putu
Cuj sta ce? Svedski stol, je svedski stol jbt. 
- insomnia78
#15 Re: Duraković na službenom putu
Gdje je sada Carl Bildt da osudi ovu zavjeru?
- Ridjobrki
#16 Re: Duraković na službenom putu
Kad je već o Durakoviću riječ, ima jedna stvar kojom me čovjek oduševio kao nijedan političar u BiH i, nevezano za cilj ove teme, treba je istaknuti.
Ne znam jeste li primijetili to, ali u onim javljanjima iz Ženeve nakon hapšenja pokazao je za naše prilike fascinirajuću vještinu komunikacije i prezentacije kojom je mene oduševio. Dan nakon hapšenja, u prilično haotičnoj situaciji gdje nije na svom terenu i ne vlada ni svim informacijama čovjek je u javljanjima za bh medije imao tako dobre istupe da mu treba skinuti kapu.
Javljao se za BHT i FTV i imao uživo intervju u Ženevi sa Stefanom Goranovićem za AJB i svaka mu je izjava bila tako lijepo strukturirana, pokazao je takav nivo prezentacije informacija i objašnjenja situacije, bez komplikacija, zapetljavanja, zamuckivanja, od početka do kraja razumljivo, strukturirano, detaljno i sadržajno da novinar u pet minuta koliko je ovaj govorio nije imao potrebe ni za kakvim potpitanjima ili dodatnim pitanjima na kraju.
Od mene aplauz.
Ne znam jeste li primijetili to, ali u onim javljanjima iz Ženeve nakon hapšenja pokazao je za naše prilike fascinirajuću vještinu komunikacije i prezentacije kojom je mene oduševio. Dan nakon hapšenja, u prilično haotičnoj situaciji gdje nije na svom terenu i ne vlada ni svim informacijama čovjek je u javljanjima za bh medije imao tako dobre istupe da mu treba skinuti kapu.
Javljao se za BHT i FTV i imao uživo intervju u Ženevi sa Stefanom Goranovićem za AJB i svaka mu je izjava bila tako lijepo strukturirana, pokazao je takav nivo prezentacije informacija i objašnjenja situacije, bez komplikacija, zapetljavanja, zamuckivanja, od početka do kraja razumljivo, strukturirano, detaljno i sadržajno da novinar u pet minuta koliko je ovaj govorio nije imao potrebe ni za kakvim potpitanjima ili dodatnim pitanjima na kraju.
Od mene aplauz.
- GeeTnT
#17 Re: Duraković na službenom putu
..i od mene ali moraš da znaš da je Ćamil bio kod Bucala na pripremama...Ridjobrki wrote:Kad je već o Durakoviću riječ, ima jedna stvar kojom me čovjek oduševio kao nijedan političar u BiH i, nevezano za cilj ove teme, treba je istaknuti.
Od mene aplauz.
- Ridjobrki
#18 Re: Duraković na službenom putu
U kojem smislu? Misliš da se nešto školovao kod njega ili da ga je pripremao za javljanje?GeeTnT wrote: ..i od mene ali moraš da znaš da je Ćamil bio kod Bucala na pripremama...
- GeeTnT
#19 Re: Duraković na službenom putu
Prijatelji su...naravno da ga je poslušao.Ridjobrki wrote:U kojem smislu? Misliš da se nešto školovao kod njega ili da ga je pripremao za javljanje?GeeTnT wrote: ..i od mene ali moraš da znaš da je Ćamil bio kod Bucala na pripremama...
- Ridjobrki
#20 Re: Duraković na službenom putu
Gledaj, mogu i ja biti prijatelj sa Ozilom pa neću znati odigrati onako petom.GeeTnT wrote: Prijatelji su...naravno da ga je poslušao.
Bucalo je standard za ogromnu većinu ovdašnje novinarske boranije a kamoli za političare. Duraković kao političar je pokazao umijeće nastupa koje je čak tim novinarima nedostižno. Čovjek ima bistar i staložen tok misli, to je očito. Nije u pitanju neka aman-zaman elokvencija, ali čak mu je i to plus jer mu je vokabular blizak i razumljiv narodu.
Još jednom, svaka čast čovjeku.
- GeeTnT
#21 Re: Duraković na službenom putu
Ozil je ono s "petom" gledao od Sammira, ali naravno da se to teško kopira...medjutim, generalno Ćamil od svog prvog pojavljivanja se drastični promijenio (sjeti se samo izjava iz šatora)...elem nejjse
Realno, mislim da je Ćamil dosada najjnačelnik Srebrenice.
Realno, mislim da je Ćamil dosada najjnačelnik Srebrenice.