Molim da napišete sve vama dostupne informacije, a ja ću ih proslijediti na pravo mjesto.
Hvala!
Moderator: anex
daddy_cool wrote:Hitno potrebne informacije o uslovima rada u Dukat d.o.o. Sarajevo (pozicije bliže menadžmentu).![]()
Molim da napišete sve vama dostupne informacije, a ja ću ih proslijediti na pravo mjesto.![]()
Hvala!
Reci nam šta je smiješno u izjavi, pa da se i mi nasmijemo?DobroJutroKolumbo wrote:daddy_cool wrote:Hitno potrebne informacije o uslovima rada u Dukat d.o.o. Sarajevo (pozicije bliže menadžmentu).![]()
Molim da napišete sve vama dostupne informacije, a ja ću ih proslijediti na pravo mjesto.![]()
Hvala!
HAHAHAHAHA odavno me neka izjava kao ova sto sam boldirao nije tako nasmijala...HAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daddy_cool wrote:Reci nam šta je smiješno u izjavi, pa da se i mi nasmijemo?DobroJutroKolumbo wrote:daddy_cool wrote:Hitno potrebne informacije o uslovima rada u Dukat d.o.o. Sarajevo (pozicije bliže menadžmentu).![]()
Hvala!
HAHAHAHAHA odavno me neka izjava kao ova sto sam boldirao nije tako nasmijala...HAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Može li neko biti konkretan u vezi sa postavljenim pitanjem?daddy_cool wrote:Hitno potrebne informacije o uslovima rada u Dukat d.o.o. Sarajevo (pozicije bliže menadžmentu).![]()
Hvala!