DUHOVNOST

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Miki90

#1 DUHOVNOST

Post by Miki90 »

Ovu cu temu otvoriti kao pandam temi zeitgeistmovie.
Naime Zeitgeist smatram propagandom sa ciljem informisanja populacije tipa Haos-reakcija-akcija.
Zaitageist temu sam ovdje samo povrsno pregledao sa ciljem da vidim misljenja i stavove ovdje prisutnih i vidim da ste odlicno informisani o stvarnosti u kojoj se nalazimo.
Covjek kada zna da je u corsokaku uvijek pokusava naci nacin da izadze iz tog corsokaka tako i vi vjerovatno razmisljate sta bi ste konkretno mogli uciniti u tom pogledu a vezano za ove informacije koje su dosle do vas i vjerujem uzdrmale vasu dotadasnju idilu.

Poruka je jasna PROBUDITE se ili OSVIJESTITE se.Znajte da nije sve onako kako ste vjerovali i kako su vam govorili i ucili, zbilja je mnogo gora i losija od one koju ste sanjali a vi mislite da ste je zivjeli.

Nemojte odmah pomisliti da ja imam rijesenje kako da mijenjam svijet i pobijedimo zlo koje nam se odjednom ukaza.
Ja zelim iznijeti saznanja koja nam pomazu da se ipak uspjesno suprostavimo i borimo protiv svega ovoga.
U krajnjoj tacki je moguce i pobjedu izvojevati, ukoliko nas se skupi dovoljno.

Za pocetak iznijetcu bit i naseg djelovanja kros DUHOVNOST.
Nije to nikakva carolija ni vradzbina to je nasa stvarnost i istina a koje nismo svijesni i koju su nam vijekovima nastojali
ugasiti i zamagliti.
RIJEC je oruzje koje je dato jedino covjeku a ta RIJEC je toliko mocna da je ustanju pobijediti sve sile ovog svijeta.
RIJEC je toliko mocna da su nasi preci bili ustanju planine pomjerati i tokove rijeka mijenjati.
Danas javno mijenje i znanost nisu ustanju poimiti i svatiti kako su neki ljudi u dalekoj nasoj buducnosti gradili Piramide
Ja tvrdim da znam i ja sam svijestan, znaju i oni na vrhu samo sto ta saznanja cuvaju za sebe i njihovim uskim krugovima.
RIJEC mislena ili javno izgovorena ce svakog od nas uciniti toliko mocnim da mozemo biti sigurni da nam nemoze niko nista i nikako nauditi, mozemo doprinjeti da uvijek budemo zdravi, da budempo bogati jednosstavno da upravljamo svojim zivotima i da budemo istinski i jedini vlasnici sebe i svoga zivota.
Vjerujem da cete skoro pa svi reci e ti pretjera vala.
A ja vam kazem da nisam.
Tu i takvu moc je moguce povratiti istina ne bas tako jednostavno i tako brzo.Sve ima svoj proces i put koji je neophodno preci.
Zato pocnimo od ovog momenta na sebi raditi.
Ono sto je vijekovima zapostavljano nemoguce je preko noci vratiti a nasi zivoti su kratki.Mladzi imaju prirodno mogucnost da postignu mnogo vise nego sto imam ja samo im treba uputstvo i znanje kako ka tom cilju ici.
Mnogi ste vec culi da "ZNANJE budi a ISTINA prosvjecuje.
Zato ucimo i sticimo ZNANJE a znanje ce nas dovesti do ISTINE koja ce nas osvijestiti da svatimo da nismo poslani na ovaj svijet da budemo bilo ciji robovi nego samo svoji.

Vjerujem da mnogi od vas raspolazu odredzenim znanjem iz ove oblasti dok mnogi nisu nikada ni pomislili na ovako nesto zato vas pozivam da svojim saznanjima i konkretnim pitanjima doprinesete i da se aktivno ukljucite u sirenju ZNANJA koje ce nas uciniti SVJESNIM onoga sto jesmo.

Lijep Pozdrav svima kao i skepticima!
Post Reply