Duhovi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

jednom dok sam živio u stanu na zadnjem spratu ležim tako na boku i blejim u nebo kroz prozor i skontam dvije figure kako vani pred prozorom plešu, izgledale su kao oni mladenci sa svadbene torte, prozirni, jedva vidljivi na sivoplavom nebu
gledao sam ih jedno desetak minuta
osim ovo dvoje ne vjerujem u ostale duhove dok ih ne vidim :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

e da, nisu bili u prirodnoj veličini nego onako smanjeni
babanovac

Post by babanovac »

Na slici se vidi duh teleta,cije ce se meso upravo krckati na rostilju.
babanovac

Post by babanovac »

almassy wrote:januar 1993. prijateljica i ja, vidjeli nesto sto mozda najvise lici na vukodlaka hollywood produkcije. iz cista mira oko 21 sat te zimske noci na setalistu pored rijeke, ugledali smo zastrasujucu kreaturu koja je vrebala. najcudnije od svega je da je i priroda bila promijenjena, ta stvar je vrebala iz siblja koje je inace tu ali u proljece i ljeto, zimi su samo gole grane...znaci te noci cak i priroda na tom mjestu je bila drugacija?! tesko je opisati taj osjecaj, u sustini sva vasa cula su alarmirana i instikt vam govori da je tu nesto zlo...nismo bjezali, panicarili, niti jedno drugom nista rekli. ja sam predlozio da se gubimo odatle. oko 15 minuta nakon toga mi smo pricali o drugim stavrima, primjetno potreseni, ali nismo se usudjivali pitati jedno drugog bojeci se da ne ispadnemo blesavi... sve do momenta kada me je ona upitala "jesi li ti tamo nesto vidio?". to nesto, vec spomenuh, najvise je licilo na hollywood klise vukodlaka, covjek-zvijer, dlakav, razderane odjece, nadljudske snage, je vrebao te noci, cekao...Te oci iz mraka nikada necu zaboraviti! Oboje smo vrlo racionalni ljudi, i sam sa podsmjehom odbacujem price drugih ljudi. Ako neko ima isto iskustvo, susret sa slicnim stvorenjem, nek se javi. Moja prijateljica i ja i nakon 13 godina od ovog se pitamo, analiziramo, nesto sto je vrlo tesko za objasniti. Bilo bi nam lakse ako je jos neko "sreo" slicno stvorenje!
Ti kao da si mene opisala.Dlakav sam,poprilicno snazan.
Jednom prilikom,vracam se sa utakmice i prisere mi se u Vogosci.Negdje oko ponoci.
Kazem jaranu da zaustavi auto,istrcim iz kola,skinem gace i onako,uz cestu...Nisam vise mogao otrpit.
Tisina,nigdje nikog nema.
Kad odjednom,iza krivine,ukaza se kolona navijaca u svojim automobilima,upaljenih dugih svjetala...
Vjerujem da su i dan-danas ubjedjeni kako su vidjeli duha...
almassy

Post by almassy »

babanovac wrote:
almassy wrote:januar 1993. prijateljica i ja, vidjeli nesto sto mozda najvise lici na vukodlaka hollywood produkcije. iz cista mira oko 21 sat te zimske noci na setalistu pored rijeke, ugledali smo zastrasujucu kreaturu koja je vrebala. najcudnije od svega je da je i priroda bila promijenjena, ta stvar je vrebala iz siblja koje je inace tu ali u proljece i ljeto, zimi su samo gole grane...znaci te noci cak i priroda na tom mjestu je bila drugacija?! tesko je opisati taj osjecaj, u sustini sva vasa cula su alarmirana i instikt vam govori da je tu nesto zlo...nismo bjezali, panicarili, niti jedno drugom nista rekli. ja sam predlozio da se gubimo odatle. oko 15 minuta nakon toga mi smo pricali o drugim stavrima, primjetno potreseni, ali nismo se usudjivali pitati jedno drugog bojeci se da ne ispadnemo blesavi... sve do momenta kada me je ona upitala "jesi li ti tamo nesto vidio?". to nesto, vec spomenuh, najvise je licilo na hollywood klise vukodlaka, covjek-zvijer, dlakav, razderane odjece, nadljudske snage, je vrebao te noci, cekao...Te oci iz mraka nikada necu zaboraviti! Oboje smo vrlo racionalni ljudi, i sam sa podsmjehom odbacujem price drugih ljudi. Ako neko ima isto iskustvo, susret sa slicnim stvorenjem, nek se javi. Moja prijateljica i ja i nakon 13 godina od ovog se pitamo, analiziramo, nesto sto je vrlo tesko za objasniti. Bilo bi nam lakse ako je jos neko "sreo" slicno stvorenje!
Jednom prilikom,vracam se sa utakmice i prisere mi se u Vogosci.Negdje oko ponoci.
Kazem jaranu da zaustavi auto,istrcim iz kola,skinem gace i onako,uz cestu...Nisam vise mogao otrpit.
Kad odjednom,iza krivine,ukaza se kolona navijaca u svojim automobilima,upaljenih dugih svjetala...
Nisam opisala, vec opisao!
Jarane da si bio tu s nama, to govno koje si ostavio u Vogosci bi ostalo sledjeno u tvom anusu negdje na pola puta...
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Da nije neki dlakavi ceto sa nightvisionom?
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

babanovac wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tako i ja jednom vozim se ka moru, a uhvatlo mi pisat, kazem da zaustavi auto, ono neka pustahija, kukuruzi, ja izadjem da pisam kad nailazi autobus pun a ja ost´o ´naki nit vamo nit tamo :D od tad ne pisam u kukuruzna polja kraj puta :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote: Te noci sam ispod prozora sve do svitanja cuo cudno tapkanje, ili tacnije korake po mehkoj zemlji. Sada, najvjerovatnije su bile psi lutalice, ili jednostavno neki drugi seoski zvuk na kojeg nisam navikao. Bog zna.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e, moj mr_bosnjak :D :-) :-) :-)
Je l´ bolan danas koji mi je bio drugi nick? :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Tako i ja jednom vozim se ka moru, a uhvatlo mi pisat, kazem da zaustavi auto, ono neka pustahija, kukuruzi, ja izadjem da pisam kad nailazi autobus pun a ja ost´o ´naki nit vamo nit tamo Very Happy od tad ne pisam u kukuruzna polja kraj puta Laughing

Na vrh
I bolje ti je :D
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:
danas wrote:
mr__bosnjak wrote: Te noci sam ispod prozora sve do svitanja cuo cudno tapkanje, ili tacnije korake po mehkoj zemlji. Sada, najvjerovatnije su bile psi lutalice, ili jednostavno neki drugi seoski zvuk na kojeg nisam navikao. Bog zna.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
znas ti :D
ili bas hoces da te ofiram javno :D :lol: :lol: :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

Nemoj kono javno :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

danas wrote:
mr__bosnjak wrote:
danas wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ama ne znam kazem ti da nisam imao drugi nick. Hajde ti javno reci koji si mislila... Naljuticu se ako ne kazes. :D
danas

Post by danas »

mr__bosnjak wrote:
danas wrote:
mr__bosnjak wrote: Je l´ bolan danas koji mi je bio drugi nick? :D
Ama ne znam kazem ti da nisam imao drugi nick. Hajde ti javno reci koji si mislila... Naljuticu se ako ne kazes. :D
bih rekla :D al' ne mogu od suza :D :D :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Hajde bona ne budalasaj vidi se da nema tog nicka nego se bezveze samo sprdas.... Kazem ti ako ima napisi, ako ne okani...
Post Reply