DANAS IMAMO JEDNU SRBIJU KOJA JE CETNICKA DRZAVA, HRVATSKU USTASKA I BOSNU I HERCEGOVINU KOJA JE SUROGAT CETNISTVA, USTASTVA I MUDZAHEDINSTVA-KOALICIJA SDS-SDA-HDZ..
Smrt SDA-SDS-HDZ koaliciji-SLOBODA NARODU!!!
haris303 wrote:...a btw, ja baš nešto i ne kontam kakve veze ima SDA sa četništvom i ustaštvom .... sa opštepoznatim muslimanskim uhljuplukom i gazaplukom SDA ima veze (uostalom naš slijepi, begovski, neradnički degenerluk je evidentan neovisno od političke opcije i orjentacije) , ali sa četništvom i ustašstvom SDA baš i nema veze .... u Hagu se ne sudi ni za kriminal ni za korupciju ..... mislim da je glupo spominjati koalicije na takav način u kontekstu ove teme ......
Vjerovatno si mislio na Bosanske Pravoslavce i Katolike jer me izraz Bosanski Srbin nasmijava isto toliko kao da kazes Srbijanski Hercegovac.dr. wrote: Ja poštujem svakog probosanskog Srbina ili Hrvata koji je stao u odbranu BiH i koji ne ismijava naš odbrambeni rat.
Kako god da se osjecaju. Drugim rijecima, mislim na nebosnjake koji su stali u odbranu domovine. Izmedju njih i nas Bosnjaka ne pravim razliku niti sam je kad pravio. Dozivljavam ih kao bracu. Mnogi od njih se jednostavno izjasnjavaju kao Bosanci. Naprimjer, Dragan Vikic, Ivo Komsic, Stjepan Siber itd.Bosna_E wrote:Vjerovatno si mislio na Bosanske Pravoslavce i Katolike jer me izraz Bosanski Srbin nasmijava isto toliko kao da kazes Srbijanski Hercegovac.dr. wrote: Ja poštujem svakog probosanskog Srbina ili Hrvata koji je stao u odbranu BiH i koji ne ismijava naš odbrambeni rat.
Koja je alternativa? Da nije SDP? Koliko znam, taj SDP je u ratu zamrznuo rad, i kao organizovana politicka partija se nije ukljucio u odbranu. Pitam se da cetnici i ustase opet pokusaju isto, sta bi SDP uradio? Mozda se opet zamrznuo...Prenj wrote:Kame, sta preporucujues?
Glasanje za SDA, u cilju preventive genocida?
Kao 1991.?
Razlog vise da glasanje na izborima za razlicite politicke partije razdvojimo od krupnih tema kao sto su rat, genocid,...HamzaC wrote:Koja je alternativa? Da nije SDP? Koliko znam, taj SDP je u ratu zamrznuo rad, i kao organizovana politicka partija se nije ukljucio u odbranu. Pitam se da cetnici i ustase opet pokusaju isto, sta bi SDP uradio? Mozda se opet zamrznuo...Prenj wrote:Kame, sta preporucujues?
Kao 1991.?
P.S. Nemoj molim te samo price da je bio SDP umjesto SDA - rata nebi bilo!
Koliko vidim ovdje nije rijec o SDA (Sex Droga Alkohol itd., sto bi na jednom postu) vec o SDA-SDS-HDZ (Sex slobodu donosi itd.).DANAS JE 4 JULI-DAN BORCA Narodi Jugoslavije, tokom drugog svjetskog rata, su se istinski borili protiv fasizma ne samo okupatorskog nego i protiv domacih izdajnika USTASA, CETNIKA I OSTALIH KVISLINGA da bi vlasti u novostvorenim drzavama OZIVJELI DUHOVE OVIH ZLOCINACA I IZVRSILI NJIHOVU REHABILITACIJU.
DANAS IMAMO JEDNU SRBIJU KOJA JE CETNICKA DRZAVA, HRVATSKU USTASKA I BOSNU I HERCEGOVINU KOJA JE SUROGAT CETNISTVA, USTASTVA I MUDZAHEDINSTVA-KOALICIJA SDS-SDA-HDZ..
DA LI CE SE NAROD IKADA PROBUDITI I ZBACITI SA VLASTI OVE POVAMPIRENE ZVIJERI???
Smrt SDA-SDS-HDZ koaliciji-SLOBODA NARODU!!!
"Halooo, centralaaaa!HamzaC wrote:Koja je alternativa? Da nije SDP? Koliko znam, taj SDP je u ratu zamrznuo rad, i kao organizovana politicka partija se nije ukljucio u odbranu. Pitam se da cetnici i ustase opet pokusaju isto, sta bi SDP uradio? Mozda se opet zamrznuo...Prenj wrote:Kame, sta preporucujues?
Kao 1991.?
Vodenjak ba dje si majka mu stara od kad te nema...sta cu moram ti makar malo pokvariti odmor.Bogati kakve veze ima Zlajino ranjavanje dok je seto ulicom sa zamrzavanjem rada jedne politicke partije...i sta hoces da kazes sa ovim BiH dosla u opasnost zbog koalicije tri roga u vreci...ako ti nije mrsko ili bolje hajde odmaraj...Vodenjak wrote:"Halooo, centralaaaa!HamzaC wrote:Koja je alternativa? Da nije SDP? Koliko znam, taj SDP je u ratu zamrznuo rad, i kao organizovana politicka partija se nije ukljucio u odbranu. Pitam se da cetnici i ustase opet pokusaju isto, sta bi SDP uradio? Mozda se opet zamrznuo...Prenj wrote:Kame, sta preporucujues?
Kao 1991.?
Sta da im kazem ako pomenu ranjavanje "smrznutog" Lagumdzije, ako pomenu Alijino popunjavanje Predsjednistva BiH u svrhu slikanja za Vesele sveske, predstavnicima SDP-a i slicnih "smrznutih"? Sta da im kazem ako tvrde da su hiljade i hiljade ljudi izginuli NE zato sto su mirisali SDA vec sto su se borili za BiH koja je u opasnost dosla izmedju ostalog I zbog bolesne, neprirodne i ludjacke koalicije izmedju tri roga u vreci?"
Eto, HamzO, sad ce se oni tebi javiti pa cves znati odgovoriti i na gornja pitanja. Idioti na sve odgovore imaju! Pa tako i oni tvoji iz centrale![]()
Pozdrav i tebi Diplomato!DiplomataSaSela wrote: Vodenjak ba dje si majka mu stara od kad te nema...sta cu moram ti makar malo pokvariti odmor.Bogati kakve veze ima Zlajino ranjavanje dok je seto ulicom sa zamrzavanjem rada jedne politicke partije...i sta hoces da kazes sa ovim BiH dosla u opasnost zbog koalicije tri roga u vreci...ako ti nije mrsko ili bolje hajde odmaraj...