DUHAN vs. CIGARETE?
- insomnia78
#1 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Jeftinija jeste
Bolja, nije
Kakav god da je ne moze zamjeniti cigare
Bolja, nije
Kakav god da je ne moze zamjeniti cigare
- kucniljubimac
#2 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Prestan' pusit to ti je najjeftinija varijanta
duhan smrdi ko pakas, ne znam kako moze neko ono dumaniti, inace
za Laki, odlican izbor i ja sam ga onomad dimio
duhan smrdi ko pakas, ne znam kako moze neko ono dumaniti, inace
-
Mr.Who
#3 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Flandria Sauvage duhan, bez aditiva.Vidio sam ga na EP pumpi, 8.5KM kesa.Rođak dođe često iz HR i puši taj duhan.Inače u kući ne dam da se puši ali ovaj duhan dozvoljavam jer se poslije par minuta provjetravanja ništa ne osjeti.Kaže da iz jedne kese smota 100 tanjih cigara.Najbolje rješenje je da se kaniš pušenja.

-
RLewis
#4 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Ova flandrija je dobar duhan, a mislim da je postavljac teme pitao gdje se moze nabaviti "kila" duhana.
Tih duhana na kilu imas skoro svugdje, mada svi su poprilicno losi i tesko da se aromom mogu nositi sa industriskim duhanima, i vecina ih ima strasan miris.
Probaj ww pure flavour duhan , 4,5 km 30 g.
Tih duhana na kilu imas skoro svugdje, mada svi su poprilicno losi i tesko da se aromom mogu nositi sa industriskim duhanima, i vecina ih ima strasan miris.
Probaj ww pure flavour duhan , 4,5 km 30 g.
- irac300
#5 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Kod mene rahmetli djed cijeli život pušio duhan, umro u 64.oj od teškog gušenja. Mani se duhana!!
-
hAZNADAR
#6 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
U Hercegovini imas dosta dugovjecnih ljudi koji su pusili duhan cijeli zivot, uglavnom motali u rizle.
Samo mi nije jasna mjera jedinica,... moze se kupiti "kosulja" duhana. Koliko mu dodje kosulja?
Samo mi nije jasna mjera jedinica,... moze se kupiti "kosulja" duhana. Koliko mu dodje kosulja?
- Sinapsa
#7 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
kucniljubimac wrote:Prestan' pusit to ti je najjeftinija varijanta![]()
duhan smrdi ko pakas, ne znam kako moze neko ono dumaniti, inaceza Laki, odlican izbor i ja sam ga onomad dimio
Cuj ko pakas ...
Otkud znas kako smrdi pakas
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#8 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Kutija od kosulje, sta ti ima biti nejasnohAZNADAR wrote:U Hercegovini imas dosta dugovjecnih ljudi koji su pusili duhan cijeli zivot, uglavnom motali u rizle.
-
hAZNADAR
#9 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Jel stvarno ima kupiti kosulja u kutiji i kolika je ta kutija?topcam wrote:Kutija od kosulje, sta ti ima biti nejasnohAZNADAR wrote:U Hercegovini imas dosta dugovjecnih ljudi koji su pusili duhan cijeli zivot, uglavnom motali u rizle.
- insomnia78
#10 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Kosulja se i kupuje u kutiji 
- kucniljubimac
#11 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
caprkoSinapsa wrote:kucniljubimac wrote:Prestan' pusit to ti je najjeftinija varijanta![]()
duhan smrdi ko pakas, ne znam kako moze neko ono dumaniti, inaceza Laki, odlican izbor i ja sam ga onomad dimio
Cuj ko pakas ...![]()
Otkud znas kako smrdi pakas
ajm ginekolog biceeeez
- black
#12 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
hAZNADAR wrote:
Jel stvarno ima kupiti kosulja u kutiji i kolika je ta kutija?

djes kupovao ww, ovaj Flandria Sauvage nije los al malo k'o ljutkastRLewis wrote:Probaj ww pure flavour duhan , 4,5 km 30 g.
- Russki
#13 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
jarane bolje prestani pušit.
kakav duvan i qrac
dok sam radio u kafani, drug mi dolazio svaki dan, pušio nekakvu škilju, smrdi isto tvor, ja mu davao svoje cigarete samo da ne puši ono, odvratno
kakav duvan i qrac
dok sam radio u kafani, drug mi dolazio svaki dan, pušio nekakvu škilju, smrdi isto tvor, ja mu davao svoje cigarete samo da ne puši ono, odvratno
-
RLewis
#14 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
ima na trafikama i energopetrol i petrol pumpamablack wrote:hAZNADAR wrote:
Jel stvarno ima kupiti kosulja u kutiji i kolika je ta kutija?
djes kupovao ww, ovaj Flandria Sauvage nije los al malo k'o ljutkastRLewis wrote:Probaj ww pure flavour duhan , 4,5 km 30 g.
imas obicni i ovaj pure flavour
- Josip321
#15 Re: DUHAN vs. CIGARETE?
Ja godinama pusio bijeli walter. I kada su ukinuli ww 6 shvatio da su to bile odlicne cigare. Vrhunske. Nisam popusio svega nekoliko kutija. To su bile cigare sa slicnim duhanom kao ovaj pure o kojemu je gore pisano.
A mene zanima, da li je tko pusio ili pusi onaj Bond duhan? Kakav je to duhan, da li je isti kao i u bond cigarama?
A mene zanima, da li je tko pusio ili pusi onaj Bond duhan? Kakav je to duhan, da li je isti kao i u bond cigarama?