Ne znam kolko su ti oni dali al ti moje marke vise nema
Duboko si me razocarao Fahro....duboko!
-
Duh sa sjekirom
#1 Duboko si me razocarao Fahro....duboko!
Ne znam kolko su ti oni dali al ti moje marke vise nema
-
Duh sa sjekirom
Jes ti uvijek tako ozbiljan
ili te jos nije ufatila koncertna manija 
a eno i krkan shvata
a eno i krkan shvata
- Fair Life
Neka, neka... dugo vam je trebalo.
Nije ti smetao sto je maznjav'o lovu... sto je od "koferasa" dogurao preko noci do multimilionera. Smeta vam sad kad zagovara koncert Bijelog Dugmeta. Osamostalio se momak... ne treba mu vise Bakir i SDA-ahahhaha.
Bistrooo !!!!!!!!!!!!
Nije ti smetao sto je maznjav'o lovu... sto je od "koferasa" dogurao preko noci do multimilionera. Smeta vam sad kad zagovara koncert Bijelog Dugmeta. Osamostalio se momak... ne treba mu vise Bakir i SDA-ahahhaha.
Bistrooo !!!!!!!!!!!!
Last edited by Fair Life on 14/06/2005 08:51, edited 1 time in total.
-
Duh sa sjekirom
nekako mi to bi manje zloFair Life wrote:Neka, neka... dugo vam je trebalo.
Nije ti smetao sto je maznjavo lovu, nego sad kad zagovara koncert Bijelog Dugmeta.
Bistrooo !!!!!!!!!!!!
-
Kikica_mala
mIRCerka ti si TITO, definitivno.mIRCerka wrote:sad ni Radoncic ne valja??
![]()
pa valja li vam iko?
Izvire u oku sjaj,
da li je java il’ san,
daire dajte mi vi,
navire p(j)esma u meni.
Respect!!!!
-
digger
#12 Re: Duboko si me razocarao Fahro....duboko!
Pa sta si tol'ko dugo cek'o?Duh sa sjekirom wrote:Ne znam kolko su ti oni dali al ti moje marke vise nema
- Fair Life
Nekako ti to bi manje zlo...?Duh sa sjekirom wrote:nekako mi to bi manje zloFair Life wrote:Neka, neka... dugo vam je trebalo.
Nije ti smetao sto je maznjavo lovu, nego sad kad zagovara koncert Bijelog Dugmeta.
Bistrooo !!!!!!!!!!!!
(...) Visokopozicionirani oficir KOS-a tvrdi za nas list da je upravo u to vrijeme Radujko vrbovao Fahrudina Radoncica kao suradnika sluzbe. (...) U svakom slucaju, Fahrudin Radoncic je brzo napredovao u sluzbi gdje je nosio najvisu mogucu ocjenu - vrsni obavjestajac. (...)

-
Nex
#15 Sta vam je majke vam?
Sta vam je ljudi, ovih dana mi je pun kofer vise i Brege i price o njemu, kao da je kakav predsjednik drzave. A nemojte brate vise Fahru prozivat.
Bolji je on sigurno od ovih silnih nazovi demokrata i uvlaciguza, laznjaka i probisvijeta. A nama ostaje samo da se bavimoovimgovnima od politike.
Ugodan vam koncert i provod

Bolji je on sigurno od ovih silnih nazovi demokrata i uvlaciguza, laznjaka i probisvijeta. A nama ostaje samo da se bavimoovimgovnima od politike.
Ugodan vam koncert i provod