More li mi neko reć koliko je upad sutra na koncertu Dubioze?
Za(h)valjujem
Istina, bio sam ja u Coloseumu na nastupu, predobro je biloIsplatice ti se!!!
e ako je protiv države i vlade, onda ne idemo garantJAKA wrote:nešto sam načuo da je koncert akcija protiv države, vlade, štagod...
teško pada pdluka...treba se odlučit gdje u subotu navečer...Keba, Bajaga, Dubioza...a mogo bi i na Lepu Brenu u Munchen![]()
nesvjesna wrote:e ako je protiv države i vlade, onda ne idemo garantJAKA wrote:nešto sam načuo da je koncert akcija protiv države, vlade, štagod...
teško pada pdluka...treba se odlučit gdje u subotu navečer...Keba, Bajaga, Dubioza...a mogo bi i na Lepu Brenu u Munchen![]()
![]()
![]()
Da je Shako lepi Polumenta u toj kombinaciji, ne bih se dvoumio...JAKA wrote:nešto sam načuo da je koncert akcija protiv države, vlade, štagod...
Kako bolan nema podforuma: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =9&t=36520JAKA wrote:Ovo nije politika, samo me zanima jedna stvar u vezi koncerta, s obzirom da se održava u Rajvosa, a nema drugih relevantnih podforuma da ovo pitam...moraću ovdje![]()
More li mi neko reć koliko je upad sutra na koncertu Dubioze?
Za(h)valjujem
kanda ne kontaš da je ovo bila ironijakEN0 wrote:nesvjesna wrote:e ako je protiv države i vlade, onda ne idemo garantJAKA wrote:nešto sam načuo da je koncert akcija protiv države, vlade, štagod...
![]()
![]()
sta ja znam ima nas svakavih :]nesvjesna wrote:
kanda ne kontaš da je ovo bila ironijaa meni na svirci bilo odlično
I sam sam takav... adekvatan otvoreni prostor uz adekvatno ozvučenje.....-LIBERO- wrote:Katastrofalan je osjecaj bilo stajati pred dvoranom a nemocan da uletis unutra.brrrrr.."da se najezis"![]()
Ja bih zamolio,ako citaju,a mislm da neki i citaju,ekipicu iz dubioze da se slijedeci koncert,a evo hvala Bogu i finih dana,odrze na otvorenom recimo "metalcu"ili slicnimm mjestima...ako nista drugo onda za sve nas koji nismo mogli upasti na sve te svirke u prostirima sa extremno limitiranim kapacitetima.
Hvala