Dubai Emirati Iskustva
- karanana
#1 Re: Dubai Emirati Iskustva
Bravo za nasu bracu muslimane.
- славянин
#2 Re: Dubai Emirati Iskustva
Vecina stanovnistva Pakistanci,Filipinci,Tajlanđani u feudalnom odnosu sa seicimakaranana wrote:Bravo za nasu bracu muslimane.
- AleksoMKD
#3 Re: Dubai Emirati Iskustva
Voze ko drogirane kokoske na kokainu, ko je izasao iz Dubaija i provozao se autoputevima zna. Upiso sam se skoro, preticu kroz pomocne trake, voze rikverc na autoputu jer su promasili izlaz, zmigavac ne postoji.......................
Inace vrednovanje ljudi kod lokalnog stanovnistva ide ovako.
1. Lokalni Arapi
2. Arapi iz zemalja Arapskog poluotoka koje imaju naftu
3. Ameri, belci iz Evrope, Japanci
4. Drugi belci (tu smo i mi), Turci
5. Drugi Arapi
6. Nejapanski Azijati kosih ociju
7. Indijci, Pakistanci i Africki crnci (oko ove zadnje grupe vode debatu dali su to uopste ljudska bica)
1. Lokalni Arapi
5. Drugi Arapi
7. Indijci, Pakistanci i Africki crnci (oko ove zadnje grupe vode debatu dali su to uopste ljudska bica)
- славянин
#4 Re: Dubai Emirati Iskustva
Jedno vece sam proveo 2 sata na balkonu smijajuci se kako se okrecu i letaju po raskrsnici jer je jedna cijev sto zaljeva palme malo pocela da curi na cestu.AleksoMKD wrote:Voze ko drogirane kokoske na kokainu, ko je izasao iz Dubaija i provozao se autoputevima zna. Upiso sam se skoro, preticu kroz pomocne trake, voze rikverc na autoputu jer su promasili izlaz, zmigavac ne postoji.......................
1. Lokalni Arapi
5. Drugi Arapi
- karanana
#5 Re: Dubai Emirati Iskustva
sta je ba ovo, nisam ja otvorio ovu temu. moderatori, ako banujete otvaraca teme, molim da izbrisete i njegovu temu koju je otvorio jer ovako zaista izgleda glupo. haj ime teme i moze da stoji, mozda ne u politici, ali zamislite sta ljudi misle o meni kada vide ime teme, otvore je i vide moj prvi post i kontaju da sam ja otovrio temu i napisao prvi post koji nema veze s vezom jer je izbrisan post koji je bio iznad mog a na koji se moj post referisao.
- славянин
#6 Re: Dubai Emirati Iskustva
Ti si najgori od sve dece, vidi mu teme spamerske, jos prvi komentarkaranana wrote:sta je ba ovo, nisam ja otvorio ovu temu. moderatori, ako banujete otvaraca teme, molim da izbrisete i njegovu temu koju je otvorio jer ovako zaista izgleda glupo. haj ime teme i moze da stoji, mozda ne u politici, ali zamislite sta ljudi misle o meni kada vide ime teme, otvore je i vide moj prvi post i kontaju da sam ja otovrio temu i napisao prvi post koji nema veze s vezom jer je izbrisan post koji je bio iznad mog a na koji se moj post referisao.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7 Re: Dubai Emirati Iskustva
karanana wrote:sta je ba ovo, nisam ja otvorio ovu temu. moderatori, ako banujete otvaraca teme, molim da izbrisete i njegovu temu koju je otvorio jer ovako zaista izgleda glupo. haj ime teme i moze da stoji, mozda ne u politici, ali zamislite sta ljudi misle o meni kada vide ime teme, otvore je i vide moj prvi post i kontaju da sam ja otovrio temu i napisao prvi post koji nema veze s vezom jer je izbrisan post koji je bio iznad mog a na koji se moj post referisao.
kontam i ja koji ti je q
Last edited by Velkoski on 06/07/2013 20:31, edited 1 time in total.
- insomnia78
#8 Re: Dubai Emirati Iskustva
Ja te prijaviJo
Zajebavam se
s' moje sokoćalo
Zajebavam se
s' moje sokoćalo
- Gojeni H
#9 Re: Dubai Emirati Iskustva
Sta je ba ovo? Vidi ti otvaranja... "Bravo za nasu bracu muslimane." Najgori si od sve djece.karanana wrote:sta je ba ovo, nisam ja otvorio ovu temu. moderatori, ako banujete otvaraca teme, molim da izbrisete i njegovu temu koju je otvorio jer ovako zaista izgleda glupo. haj ime teme i moze da stoji, mozda ne u politici, ali zamislite sta ljudi misle o meni kada vide ime teme, otvore je i vide moj prvi post i kontaju da sam ja otovrio temu i napisao prvi post koji nema veze s vezom jer je izbrisan post koji je bio iznad mog a na koji se moj post referisao.
Ovo je atak na tvoju forumsku licnost, kra-lju.
- mO k3
#10 Re: Dubai Emirati Iskustva
Tako je i meni nekidan bilo ...karanana wrote:sta je ba ovo, nisam ja otvorio ovu temu. moderatori, ako banujete otvaraca teme, molim da izbrisete i njegovu temu koju je otvorio jer ovako zaista izgleda glupo. haj ime teme i moze da stoji, mozda ne u politici, ali zamislite sta ljudi misle o meni kada vide ime teme, otvore je i vide moj prvi post i kontaju da sam ja otovrio temu i napisao prvi post koji nema veze s vezom jer je izbrisan post koji je bio iznad mog a na koji se moj post referisao.