DRŽAVNA TAJNA!!! ???
-
nesha
#1 DRŽAVNA TAJNA!!! ???
Jel neko vidio zadnji magazin DANI???
Reklamu za knjigu Državna tajna!!??
Ludnica je i trazim samo vas komentar na sve to!!!
meni se cini senzacionalnim
-
Ina
Meni se ipak cini da je rijec o uobicajenoj novinarskoj senzaciji ili njenom pokusaju...Doduse nisam procitala text...priznajem...samo pogledala naslovnicu...Isti likovi u opticaju i svima poznate price koje nisu nikakva drzavna tajna nego javna tajna...Kad procitam vise od naslovnice javim se pa, da onda vise ne lupam k'o Maksim po diviziji
Ali ovdje definitivno vrijedi ona " sve je to vec vidjeno " , a da niko ne pokusa nista uraditi protiv onoga sto je unapriijed utvrdjeno i nametnuto nama narodu koji poprima karakter zadovoljnog otiraca.
-
nesha
ma ja neznam da je stavim mogo bi skenirati ali znamne.
uglavnom knjiga na cijoj su naslovnici sve sami glavni likovi bih politika,vojska,mup,kriminal,
u reklami pise da se uz knjigu prodaje i cd sa prisluskivanim razgovorima i najtajnijim dokumentima bih.
a u samoj reklami su u potpisi alije,tuđmana,ćele,delića i onih likova iz tajnih službi što dodje kao potvrda senzacionalnom materijalu da je istinit.
mislim da bi trebalo na ovo obratiti pažnju!!!
zaista
uglavnom knjiga na cijoj su naslovnici sve sami glavni likovi bih politika,vojska,mup,kriminal,
u reklami pise da se uz knjigu prodaje i cd sa prisluskivanim razgovorima i najtajnijim dokumentima bih.
a u samoj reklami su u potpisi alije,tuđmana,ćele,delića i onih likova iz tajnih službi što dodje kao potvrda senzacionalnom materijalu da je istinit.
mislim da bi trebalo na ovo obratiti pažnju!!!
zaista
-
Toozla
....prije svega da kazem da knjigu nisam procitao i ne mogu suditi o vjerodostojnosti prezentovanih informacija.....
.....mimo toga, valjda je i slijepcu jasno da se do materijala tipa "drzavna tajna" ne dolazi normalnim metodama istrazivackog novinarstva.....prema tome, potrebno se zapitati ko i sa kojim ciljem prezentuje ovaj tip informacije u javnost......mozda je u pitanju slucajnost ali ipak je, "blago receno", malo sumnjivo da se izlazak knjige poklapa sa sve ucestalijim inicijativama za promjenu dejtonskog sporazuma.....nakon citanja knjige vjerovatno ce biti i puno jasnije cija pregovaracka pozicija se pokusava oslabiti, a cija podrzati.....
....nemojte me pogresno shvatiti......mozda se meni i dopadne tematika koju knjiga obradjuje ali ovo nije novinarstvo.....ovo su politicke igre ispod stola......dok ne skontam ko i zasto je iza knjige, ostajem suzdrzan....
.....mimo toga, valjda je i slijepcu jasno da se do materijala tipa "drzavna tajna" ne dolazi normalnim metodama istrazivackog novinarstva.....prema tome, potrebno se zapitati ko i sa kojim ciljem prezentuje ovaj tip informacije u javnost......mozda je u pitanju slucajnost ali ipak je, "blago receno", malo sumnjivo da se izlazak knjige poklapa sa sve ucestalijim inicijativama za promjenu dejtonskog sporazuma.....nakon citanja knjige vjerovatno ce biti i puno jasnije cija pregovaracka pozicija se pokusava oslabiti, a cija podrzati.....
....nemojte me pogresno shvatiti......mozda se meni i dopadne tematika koju knjiga obradjuje ali ovo nije novinarstvo.....ovo su politicke igre ispod stola......dok ne skontam ko i zasto je iza knjige, ostajem suzdrzan....
-
nesha
knjiga jos nije izasla.
mislim pise uskoro na reklami.
pisac je semir halilovic
koliko mene pamet sluzi to je sin sefera halilovica.
mislim da je to postena prica.
a odakle mu materijali??
ko ce znati!
ali mislim knjiga na kojemu pruca alija,tuđman,sefer,delic,alispahic,naser,celo,ganic,silajdzic..
tajni dokuemnti
mislim mozda je nekome odnosno halilovicu maldjem puk¨o film i to je to.
njegov otac je bio i takav je lik.
momak je vjerovatno radio i eto
imat cemo Državnu tajnu live
jedva cekam iskreno
na radiju 202,ima reklama uzivo se cuje alija,alispahic,sefe,juka,celo,ganic,naser
tako da to definitvno nije patka
mislim pise uskoro na reklami.
pisac je semir halilovic
koliko mene pamet sluzi to je sin sefera halilovica.
mislim da je to postena prica.
a odakle mu materijali??
ko ce znati!
ali mislim knjiga na kojemu pruca alija,tuđman,sefer,delic,alispahic,naser,celo,ganic,silajdzic..
tajni dokuemnti
mislim mozda je nekome odnosno halilovicu maldjem puk¨o film i to je to.
njegov otac je bio i takav je lik.
momak je vjerovatno radio i eto
imat cemo Državnu tajnu live
jedva cekam iskreno
na radiju 202,ima reklama uzivo se cuje alija,alispahic,sefe,juka,celo,ganic,naser
tako da to definitvno nije patka
-
Qwert
Korektno.Toozla wrote:....prije svega da kazem da knjigu nisam procitao i ne mogu suditi o vjerodostojnosti prezentovanih informacija.....
Vec naslucujem sadrzaj...i pamflete
- Lace
#10 Re: DRŽAVNA TAJNA!!! ???
Jel neko vidio zadnji magazin DANI??? NEnesha wrote:Jel neko vidio zadnji magazin DANI???
Reklamu za knjigu Državna tajna!!?? NE
meni se cini senzacionalnim MENE VISE NISTA NE MOZE IMPRESIONIRATI/SHOKIRATI A KAMOLI NEKA KNJIGA
Last edited by Lace on 06/11/2005 20:30, edited 1 time in total.
-
nesha
slusaj idemo vidjeti sta je unutra!!???
da vidimo dokumente i da cujemo prisluskivane razgovore
pustimo se suplje price i ja i vi!!!
bosna je podjeljena zemlaj i to je cinjenica!!!
ali o knjizi cemmo suditi kada je vidimo
nece bas da su pamfleti 50 potpisa na reklami
nece to bas da je tako
nece to bas da je tako
- Lace
pa sto sti otvorio ovu temu kad ni sam nemas pojma o cemu se radi ...da bi malo kasnije...udario kontru na svoj prvi postnesha wrote:slusaj idemo vidjeti sta je unutra!!???
nece to bas da je tako
-
nesha
mislim da ti komentar ne stoji.
otovorio sam temu radi intrigantne reklame koja ide na radiju i u novinama i koja govori sama za sebe dosta.
mislim nemoj govoriti ako nisi nista ni vidio ni cuo.
glupo je.
evo pise ti sta je na reklami ako te zanima procitaj ili poslusaj na radijima ima.
pa komentarisi.
rekao sam da se cini veoma zanimljivim
a dalje cemo vidjeti
pa nisam je procitao jer je nema jos u prodaji
a i cd sa njom
bice lijep slusati sta su pricali alija,delic,sefer,tudjman,haris,ganic,juka,celo...dok je nestajala BiH
otovorio sam temu radi intrigantne reklame koja ide na radiju i u novinama i koja govori sama za sebe dosta.
glupo je.
evo pise ti sta je na reklami ako te zanima procitaj ili poslusaj na radijima ima.
pa komentarisi.
a dalje cemo vidjeti
a i cd sa njom
bice lijep slusati sta su pricali alija,delic,sefer,tudjman,haris,ganic,juka,celo...dok je nestajala BiH
- Lace
a da..i sam si sklon senzacionalistickim nastupimanesha wrote:mislim da ti komentar ne stoji.
glupo je.
pa komentarisi.
a dalje cemo vidjeti
a i cd sa njom
-
Toozla
....kolega, pravite veliku gresku......BIH se rastakala......nikako nastajala....ipak je BIH malo starija od pomenutih likova.....nesha wrote: bice lijep slusati sta su pricali alija,delic,sefer,tudjman,haris,ganic,juka,celo...dok je nestajala BiH
-
nesha
kolega i ja i Vi znamo o cemu pricam.
nisam rekao nastajala nego NESTAJALA.
nisi primjetio ali nie bitno.
druga stvar 1992-1996 je historijski period ove zemlje,kakva je takva.
prvi put samostalni i onda bum..
milsim da treba obratiti paznju na semirovu kjigu.
polako...
pogledajte poslusajte.mene je reklama uvjerila.
nisam euforican niti potpadam pod tu vrstu pritiska ali autenticno je
druga stvar 1992-1996 je historijski period ove zemlje,kakva je takva.
prvi put samostalni i onda bum..
milsim da treba obratiti paznju na semirovu kjigu.
polako...
pogledajte poslusajte.mene je reklama uvjerila.
nisam euforican niti potpadam pod tu vrstu pritiska ali autenticno je
-
Toozla
....previd....radim nesto, tako da sam samo "preletio" preko napisanog.....moja greska....nesha wrote:kolega i ja i Vi znamo o cemu pricam.
....do mene....hrkljus....
-
Srklet-jok
Toozla wrote:....prije svega da kazem da knjigu nisam procitao i ne mogu suditi o vjerodostojnosti prezentovanih informacija.....
Imas jedno Veliko Aferim.
Skoro pa da sam izgubio nadu da se nesto ovako moze cuti ili procitati od nekog "normalnog","obicnog"insana.
A kako inace "drzavne tajne" dolaze u javnost jasno je - barem u zemlji u kojoj se se sudi ljudima zato sto su branili domovinu.
-
nesha
ako neko ima neki mail gdje bih mu mogao poslati reklamu knjige drzavna tajna iz dana neka ovdje napise pa ako zna neka je stavi na forum jer ja neznam
eto bilo bi to lijepo.
a da drzava koja sudi svojim najboljim sinovima..eh
ima tu dosta svega..
kazem vam ovo mi se cini jako jako dobro
eto bilo bi to lijepo.
a da drzava koja sudi svojim najboljim sinovima..eh
ima tu dosta svega..
kazem vam ovo mi se cini jako jako dobro