Hmm, moze biti da nam to treba, ali ti se tu sigurno ne ubrajascyprus wrote:Vezano za boldirano, ja mislim da ti treba upravo suprotno. Treba biti probosanski orjentisan, jer bi Grafite bio veliki dobitak za našu reprezentaciju (osvojili bi svjetsko u formaciji 3-4-3Majjah wrote:Treba mi neko samo ucen, skolovan, po mogucnosti da je naucio portugalski iz brazilskih sapunica, nadasve antibosanski orijentisan, neko ko tvrdi da sandzak nema i nije imao veze sa Bosnom, radi prvog kontaktacyprus wrote:Još da ga @Majjah nađe na facebooku i stvar je gotova![]()
), a za ovo nam treba i neko ko može dokazati da je Sandžak Bosna. Ako to uspije, onda možemo dokazat i povezanost sa Brazilom
![]()
PS Za jezik se ne brini, ima valjda ovih google translationsa i za portugalski, mada Grafite mora znat i neki rašireniji evropski. A moguće da ga je Džeko naučio bosanski, jbg ipak je on Edinaldo
Sta reci za individuum koji ne moze da skonta zasto sandzaklije vise naginju Bosni nego Srbiji, pa kroz neka cirkus poredjenja pokusava da relativizira tematiku