Drzava sa tri predsjednika...
-
Panasonic
#1 Drzava sa tri predsjednika...
...stvarno je bez veze.
Mislim da se ovi predsjednici ni za sta ne mogu dogovoriti, tako da kada npr. dvoje nesto predloze i treci se ne slozi onda se to odbacuje.
Da li mislite da li bi bilo bolje ako na vlast dovedemo nekog stranca koji nije sklon niti jednoj naciji BiH i koji samo,samo treba da izvrsava duznoste jednog predsjednika...
Mislim da se ovi predsjednici ni za sta ne mogu dogovoriti, tako da kada npr. dvoje nesto predloze i treci se ne slozi onda se to odbacuje.
Da li mislite da li bi bilo bolje ako na vlast dovedemo nekog stranca koji nije sklon niti jednoj naciji BiH i koji samo,samo treba da izvrsava duznoste jednog predsjednika...
-
Harmonika
#3 Re: Drzava sa tri predsjednika...
Da mi mislimo.Panasonic wrote:...stvarno je bez veze.
Evo ja sad mislim.
Mi ?
Smislila sam. Nemoj da nas mnozis.Mozes samo da nas dijelis.
-
Panasonic
#6 Re: Drzava sa tri predsjednika...
Harmonika wrote:Da mi mislimo.Panasonic wrote:...stvarno je bez veze.
Evo ja sad mislim.
Mi ?
Smislila sam. Nemoj da nas mnozis.Mozes samo da nas dijelis.
Sto se mene tice, ja bih te i kvadrirao
-
vodolija_33
RUGOVU ZA PREDSEDNIKA!!!Cpncku wrote:Hajmo izabrati Jasera Arafata za predsjednika:
- musliman je
- ima bradu kao četnik
- a i nosi šahovnicu na glavi
Zgodno, zar ne?
ILI
AJDEMI POPUŠI!!!
-
Cpncku
А и Бошњацима. Таман да вас испраше што не поштујете Кур'ан. Ионако вас пола исламског свијета не воли што сте кобајаги муслимани: лочете алкохол, имате само једну званичну супругу, итд...Harmonika wrote:Rugova je ipak prikladniji nasim serbima.
Нас не би дирао јер као хришћани нисмо се дужни владати исламским нормама живота.
Ми ћемо и даље мазијати пршуту, ракију, итд...
А ви ћете кришом долазити код нас да се наједете тих љепота, баш као и у османлијска времена што сте долазили скривајући се од својих сународника муслиманске вјере да вас не откуцају властима и да не изгубите привилегије.
То је толеранција!
-
Cpncku
А ко пије алкохол по кафанама у Федерацији БиХ? Нисам знао да је тамо милион ХрватаHarmonika wrote:Sto je babi milo u snu joj se snilo.
Koji to Muslimani locu?Ne poznajes dovoljno Islam . Muslimanima je dozvoljeno da ponekad popiju malo alkohola ali ne da se oduzmu ko svinje.
-
Harmonika
Vi se ispalite iz Pala, iz Lukavice i ostalih urbanih metropola.Cpncku wrote:А ко пије алкохол по кафанама у Федерацији БиХ? Нисам знао да је тамо милион ХрватаHarmonika wrote:Sto je babi milo u snu joj se snilo.
Koji to Muslimani locu?Ne poznajes dovoljno Islam . Muslimanima je dozvoljeno da ponekad popiju malo alkohola ali ne da se oduzmu ko svinje.
-
vodolija_33
Dečko, za tvoju informaciju:Cpncku wrote:А ко пије алкохол по кафанама у Федерацији БиХ? Нисам знао да је тамо милион ХрватаHarmonika wrote:Sto je babi milo u snu joj se snilo.
PRAVI Muslimani ne piju alkohol i ne jedu svinjetinu (sjeti se trihinele, kad slijedeći put budeš sjedao za sofru
ĆIRILICA je nastala od bosančice, pa ako si mislio nekoga da isprovociraš... manager
Ne kaže se "XPBATA" nego 'PBATA
-
BigusDickus
Vidi teoreticara

-
vodolija_33
BigusDickus wrote:Vidi teoreticara![]()
![]()
- Fair Life
#20 Re: Drzava sa tri predsjednika...
Mogu, mogu... Samo ih staviti iza resetaka...Panasonic wrote:...stvarno je bez veze.
Mislim da se ovi predsjednici ni za sta ne mogu dogovoriti...

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#21 Re: Drzava sa tri predsjednika...
Fair Life wrote:Mogu, mogu... Samo ih staviti iza resetaka...Panasonic wrote:...stvarno je bez veze.
Mislim da se ovi predsjednici ni za sta ne mogu dogovoriti...