Trenutno na Facebook stranicama imam oko 680.000 fanova. Fanovi su sa Balkana i stranice imaju jako dobar reach. Samo neke od stranica su tematske dok su sve ostale viralnog karaktera bez specifične ciljne grupe.
Pored tih stranica imam i 150.000 fanova na globalnom nivou (najviše USA i Meksiko).
Interesuje me da li neko ima ideju za šta se mogu iskoristiti ove stranice. Vođenje portala odnosi puno vremena i donosi malu zaradu od Adsense-a. Amazon i ostale slične stranice ne mogu za tržište Balkana.
Sve ideje su dobro došle.
P.S NE PRODAJEM STRANICE!
Društvene mreže + online biznis = zarada
Moderator: Benq
- insomnia78
#3 Re: Društvene mreže + online biznis = zarada
oTo nece lajkati samo onaj ko nema srca
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4 Re: Društvene mreže + online biznis = zarada
ja insomniji poslo link na blog frajko samo čita neće da klikće reklame
francuska 0 bodova
francuska 0 bodova
- arnes_king
#5 Re: Društvene mreže + online biznis = zarada
Druze, ja sam prije mnogo godina zaradjivao hiljade mjesecno uz pomoc takvih fb stranica tako da znam sta ide viralno i od cega se mogu dobre pare zaraditi. Ako si zainteresovan da napravimo neki poslic javi se na pp.Fox_Fox wrote:Trenutno na Facebook stranicama imam oko 680.000 fanova. Fanovi su sa Balkana i stranice imaju jako dobar reach. Samo neke od stranica su tematske dok su sve ostale viralnog karaktera bez specifične ciljne grupe.
Pored tih stranica imam i 150.000 fanova na globalnom nivou (najviše USA i Meksiko).
Interesuje me da li neko ima ideju za šta se mogu iskoristiti ove stranice. Vođenje portala odnosi puno vremena i donosi malu zaradu od Adsense-a. Amazon i ostale slične stranice ne mogu za tržište Balkana.
Sve ideje su dobro došle.
P.S NE PRODAJEM STRANICE!
- Dope_Man
#6 Re: Društvene mreže + online biznis = zarada
Nekad sam furao prenose utakmica. Treba malo vremena dok postavis par stranica, nahvatas streamove i sve to, i onda to dijelis publici. Sa toliko pratilaca (sad je bitno koliko je aktivnih naravno) mozes ih vjerovatno dosta privuci na stranicu, pogotovo kod njima vaznijih utakmica, i moze se dobro zaraditi od adsensa tu.
Druga opcija je youtube, ako te to zanima. Pravis tamo nesto i serviras ovamo na stranice.
A za ove americko/meksicke napravi dvije stranice. Jedna gdje amerima serviras potrebu da se napravi zid, a na drugoj neka bude online servis za zaposljavanje jeftine gradjevinske radne snage iz Meksika uz malu donaciju za obradu zahtjeva
Druga opcija je youtube, ako te to zanima. Pravis tamo nesto i serviras ovamo na stranice.
A za ove americko/meksicke napravi dvije stranice. Jedna gdje amerima serviras potrebu da se napravi zid, a na drugoj neka bude online servis za zaposljavanje jeftine gradjevinske radne snage iz Meksika uz malu donaciju za obradu zahtjeva