Pa naravno.Sigurno me tada ne bi zanimao,a ovako postoje neke sanseadidas wrote:@ k_n
Kao da se malo razilazimo u diskusiji...
Da razjasnim nemam pravo traziti od nekog da ne radi ono sto i sam upraznjavam i odobravam, al' jednostavno moramo imati neke granice...pa recimo ne bi ti bas pravo bilo da sam se prije tebe zabavljao s tvojom frendiciom zar ne?
Drugi???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kriticarka_nikova
-
adidas
Ma da, nikad ne znas ko tipka s druge strane...eh ovaj cyber sex doci ce mi glavekriticarka_nikova wrote:Pa naravno.Sigurno me tada ne bi zanimao,a ovako postoje neke sanseadidas wrote:@ k_n
Kao da se malo razilazimo u diskusiji...
Da razjasnim nemam pravo traziti od nekog da ne radi ono sto i sam upraznjavam i odobravam, al' jednostavno moramo imati neke granice...pa recimo ne bi ti bas pravo bilo da sam se prije tebe zabavljao s tvojom frendiciom zar ne?
- sojka
#30 Re: Drugi???
kad sam ja upoznao zenu u mne moju anais, bio sam joj prvi & jedini...zoom66 wrote:anais_nin wrote:Meshtar wrote:Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi![]()
Znas ono kad lezite u krevetu poslije koitusa, pa je pitas kao svaki prosjecni muski egomanijak (to je obicno drugo pitanje, prvo je - Kako je bilo)
A koliko ih je bilo prije mene![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda drugi, prvi je bio njen bivsi kojem je vjerovala i bila pravo u njega zaljubljena![]()
![]()
![]()
![]()
ZAKON!!
kojima zenama???meni je samo jedan bio drugi...mada su mi takva pitanja bezze....mislim direktna...i jos posebno u krevetu....
ako si vec u vezi s nekim..onda pazljivo slusas....kad se pomene neka bivsa situacija...a vamo iza ledja brojis![]()
![]()
Carpe diem....carpe diem.....
- kriticarka_nikova
Zar je sansa postojala?adidas wrote:jel mi to propade sansakriticarka_nikova wrote:Cyber...STA????
-
rumenko
u danasnje vrijeme je za 250 eura zenama omoguceno da operativnim putem ponovo postanu djevice....to je odprilike kao da na autu vratis kilometar sat unazad...auto je onda izyebano al' ti to na njemu ne vidis...naravno ako je bilo garazirano i redovno odrzavano...mozes ga jos neko vrijeme yebavati a da i ne znas da su km vraceni...isto je i sa damama...zato uvijek kad je nakon sexa pitas cuveno balkansko pitanje..."koji sam ti po redu...djevojko..zdravlja ti.."i kad ti doticna dama odgovori..upitaj je jos "jeli to.... nakon operacije"....
- kriticarka_nikova
rumenko hos` da ti kritikujem nik ili tebe?BIRAJ .....rumenko wrote:u danasnje vrijeme je za 250 eura zenama omoguceno da operativnim putem ponovo postanu djevice....to je odprilike kao da na autu vratis kilometar sat unazad...auto je onda izyebano al' ti to na njemu ne vidis...naravno ako je bilo garazirano i redovno odrzavano...mozes ga jos neko vrijeme yebavati a da i ne znas da su km vraceni...isto je i sa damama...zato uvijek kad je nakon sexa pitas cuveno balkansko pitanje..."koji sam ti po redu...djevojko..zdravlja ti.."i kad ti doticna dama odgovori..upitaj je jos "jeli to.... nakon operacije"....
- anais_nin
#37 Re: Drugi???
neka polako, nije jos sezona karpuza...u prirodizoom66 wrote: karpuze bijem, karpuze bijem...![]()
![]()
![]()
- Murat Sabanovic
meni nekaze ni prvi ni drugi vec murate najbolji si zeni me
- Zox
U papucarskoj Italiji su stvari drugacije, djevojka ti PRIJE SVEGA "prizna" s koliko je muskaraca bila, cisto da osjetis dah izazova i max se potrudis.
"Dragi, moram ti nesto priznati, bila sam sa 84 muskarca."
"Draga, ne interesuje me tvoja proslost vec tvoja buducnost"

"Dragi, moram ti nesto priznati, bila sam sa 84 muskarca."
"Draga, ne interesuje me tvoja proslost vec tvoja buducnost"
- kriticarka_nikova
U Italiji i ne broje sa koliko su ih bili 
- anais_nin
ma djaba to moj zoomicu, ne benda mene murat ni 2%zoom66 wrote:djes mjurate ljubitelju dinje,Murat Sabanovic wrote:meni nekaze ni prvi ni drugi vec murate najbolji si zeni me
anais se u tebe zaklinje...
p.s. obasjace tebe sunce hercegovacke, a i karpuze, sad ce proljece
- kriticarka_nikova
Pa pricala mi tvoja zenskazoom66 wrote:otkud znash?...kriticarka_nikova wrote:U Italiji i ne broje sa koliko su ih bili:D
- sojka
A je`N, a dva, a jeN, dva, tri...anais_nin wrote:ma djaba to moj zoomicu, ne benda mene murat ni 2%zoom66 wrote:djes mjurate ljubitelju dinje,Murat Sabanovic wrote:meni nekaze ni prvi ni drugi vec murate najbolji si zeni me
anais se u tebe zaklinje...![]()
p.s. obasjace tebe sunce hercegovacke, a i karpuze, sad ce proljece
Brate Murate,
brate Murateee,
ovdje neko mora biti
srece kurate....
Ma iskuliraj ga Anais.
- sojka
Isprika, ispricavam se u vasem osebujnom slucaju.zoom66 wrote:u ovom sluchaju iznad hercegovine...sojka wrote:anais_nin wrote:al samo iz zenine ruke!!
Verstehe...
Nocas je k`o lubenica pun mjesec iznad BOSNE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
Nocas je k`o kapruza pun mjesec iznad Hercegovine...