Drugi???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Meshtar

#1 Drugi???

Post by Meshtar »

Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi :)

Znas ono kad lezite u krevetu poslije koitusa, pa je pitas kao svaki prosjecni muski egomanijak (to je obicno drugo pitanje, prvo je - Kako je bilo :) )
A koliko ih je bilo prije mene :-D :-D :-D :-D

Vazda drugi, prvi je bio njen bivsi kojem je vjerovala i bila pravo u njega zaljubljena :-D :-D :-D :-D

ZAKON!!
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

...a kako vi hocete da ste uvijek prvi :D :D :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Ma ne zelim da budem prvi, to je dosadno :-D

Samo mi je super ovaj fenoman :-)
Lace

Post by Lace »

Meshtar wrote:Ma ne zelim da budem prvi, to je dosadno :-D

Samo mi je super ovaj fenoman :-)
ma mi to za vase dobro...ako vam kazemo istinu...necete se osjecati najbolje...jos cete traziti da vas ocjenimo od 1-10 :D
sojka

#5 Re: Drugi???

Post by sojka »

Meshtar wrote:Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi :)

Znas ono kad lezite u krevetu poslije koitusa, pa je pitas kao svaki prosjecni muski egomanijak (to je obicno drugo pitanje, prvo je - Kako je bilo :) )

Vazda drugi, prvi je bio njen bivsi kojem je vjerovala i bila pravo u njega zaljubljena :-D :-D :-D :-D

ZAKON!!
A sta je sa obrnutom situacijom? Recimo ona poslije pita sta i kako? (neukus), ali... sta odgovarate vi?
Meshtar

Post by Meshtar »

hm... dobro pitanja :?

Diplomatija zakon

Predlazem recenice tipa:

1. Nije vazan kvantitet nego kvalitet (prehladno)
2. Postidi se i reci da ti je prvi put (mada ce ti tesko vjerovati)
3. Ostale su bile samo fizicko zadovoljstvo, s tobo me posebno....prvi put da zaista vodim ljubav (idealno) :) :) :)
Meshtar

Post by Meshtar »

joj jesam nepismen, izvinjavam se :-) :-)
sojka

Post by sojka »

Predlazes recenice tipa... :-) , vjezbas retoriku. Ok.

Broj 1) mi se najvise svidja kada smo kod egomanije.
Qler

Post by Qler »

il' drugi il' 2002 isto ti je......
Meshtar

Post by Meshtar »

SLAZEM SE RECENICE ZAISTA JESU TIPA :-)
sojka

Post by sojka »

Ma sve je to Hollywood! Agree. :)
adidas

Post by adidas »

Ja sam bio treci :D
tataratira

Post by tataratira »

fora je da si poslednji a ne prvi :-D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Qler wrote:il' drugi il' 2002 isto ti je......
Pa nije bas.Ja mislim da svaki muskarac potajno u sebi zeli da mu izabranica nije spavala sa mnogima....jel se slazu muskarci samnom,jel tako?Priznajete sebi,ne morate meni... :-)
adidas

Post by adidas »

kriticarka_nikova wrote:
Qler wrote:il' drugi il' 2002 isto ti je......
Pa nije bas.Ja mislim da svaki muskarac potajno u sebi zeli da mu izabranica nije spavala sa mnogima....jel se slazu muskarci samnom,jel tako?Priznajete sebi,ne morate meni... :-)
Pa naravno da se slazemo, vec ovdje se malo pravimo liberalni :D
anais_nin

#16 Re: Drugi???

Post by anais_nin »

Meshtar wrote:Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi :)

ZAKON!!

kojima zenama??? :roll: meni je samo jedan bio drugi...mada su mi takva pitanja bezze....mislim direktna...i jos posebno u krevetu....

ako si vec u vezi s nekim..onda pazljivo slusas....kad se pomene neka bivsa situacija...a vamo iza ledja brojis :lol: :lol: :lol:
kriticarka_nikova

Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Toliko :D
anais_nin

#18 Re: Drugi???

Post by anais_nin »

zoom66 wrote: kad sam ja upoznao zenu u mne moju anais, bio sam joj prvi & jedini...8)...taj dan... :lol: :lol: :lol:
jesi zivota mi mog, hercegovackog, bio i ostao PRVI i JEDINI cyber muz :lol: :D
anais_nin

#19 Re: Drugi???

Post by anais_nin »

zoom66 wrote:
anais_nin wrote:
zoom66 wrote: kad sam ja upoznao zenu u mne moju anais, bio sam joj prvi & jedini...8)...taj dan... :lol: :lol: :lol:
jesi zivota mi mog, hercegovackog, bio i ostao PRVI i JEDINI cyber muz :lol: :D
takvi smo mi herkani, uvijek vjerni do yaya... :lol: :lol: :lol:
naravno uvijek zavisi do cijih :lol: :D
adidas

Post by adidas »

kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
kriticarka_nikova

adidas wrote:
kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
Pa nije,ali zato imam mozak pomocu kojeg lako skuzim ko je za takvih javnih brvnarica,a ko ne....oni koji jesu za tih kuca ,vjerovatno mi nisu zanimljivi... :-)
adidas

Post by adidas »

kriticarka_nikova wrote:
adidas wrote:
Pa nije,ali zato imam mozak pomocu kojeg lako skuzim ko je za takvih javnih brvnarica,a ko ne....oni koji jesu za tih kuca ,vjerovatno mi nisu zanimljivi... :-)
(ne)kvalitet a ne kvantitet
anais_nin

Post by anais_nin »

adidas wrote: Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
pa te stvari isplivaju tokom veze...valjda dvoje ljudi razgovaraju o svojoj proslosti...bivsim vezama...ako nista spomenu se bivsi tokom nekih prica....isto vrijedi i za frajere...ne treba on meni pricati o tacnim ciframa, neke stvari se same daju skuziti, i o iskustvu, a i o stavovima prema seksu i vrstama partnera :roll:
kriticarka_nikova

adidas wrote:
kriticarka_nikova wrote:
adidas wrote: Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
(ne)kvalitet a ne kvantitet
Zanima me u koju kategoriju TI spadas???Zapravo u koju MISLIS da spadas? :D
adidas

Post by adidas »

@ k_n

Kao da se malo razilazimo u diskusiji...
Da razjasnim nemam pravo traziti od nekog da ne radi ono sto i sam upraznjavam i odobravam, al' jednostavno moramo imati neke granice...pa recimo ne bi ti bas pravo bilo da sam se prije tebe zabavljao s tvojom frendiciom zar ne?
Post Reply