Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi
Znas ono kad lezite u krevetu poslije koitusa, pa je pitas kao svaki prosjecni muski egomanijak (to je obicno drugo pitanje, prvo je - Kako je bilo )
A koliko ih je bilo prije mene
Vazda drugi, prvi je bio njen bivsi kojem je vjerovala i bila pravo u njega zaljubljena
Meshtar wrote:Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi
Znas ono kad lezite u krevetu poslije koitusa, pa je pitas kao svaki prosjecni muski egomanijak (to je obicno drugo pitanje, prvo je - Kako je bilo )
Vazda drugi, prvi je bio njen bivsi kojem je vjerovala i bila pravo u njega zaljubljena
ZAKON!!
A sta je sa obrnutom situacijom? Recimo ona poslije pita sta i kako? (neukus), ali... sta odgovarate vi?
1. Nije vazan kvantitet nego kvalitet (prehladno)
2. Postidi se i reci da ti je prvi put (mada ce ti tesko vjerovati)
3. Ostale su bile samo fizicko zadovoljstvo, s tobo me posebno....prvi put da zaista vodim ljubav (idealno)
Pa nije bas.Ja mislim da svaki muskarac potajno u sebi zeli da mu izabranica nije spavala sa mnogima....jel se slazu muskarci samnom,jel tako?Priznajete sebi,ne morate meni...
Pa nije bas.Ja mislim da svaki muskarac potajno u sebi zeli da mu izabranica nije spavala sa mnogima....jel se slazu muskarci samnom,jel tako?Priznajete sebi,ne morate meni...
Pa naravno da se slazemo, vec ovdje se malo pravimo liberalni
Meshtar wrote:Jeste li primijetili kako zenama uvijek budes drugi
ZAKON!!
kojima zenama??? meni je samo jedan bio drugi...mada su mi takva pitanja bezze....mislim direktna...i jos posebno u krevetu....
ako si vec u vezi s nekim..onda pazljivo slusas....kad se pomene neka bivsa situacija...a vamo iza ledja brojis
Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Toliko
kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Inteligentan muskarac i muskarac od iskustva shvatice sam koliko je muskaraca imala zena prije njega i kakav je on u krevetu,tako da takva pitanja nece ni postavljati.
Toliko
Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
kriticarka_nikova wrote:Kao prvo pristojan i civilizovan decko nece ni pitati:A koliko si ih imala do sad???Kakav sam ja u krevetu???
Toliko
Naravno da civiliziran nece pitati koliko, al' moramo priznati da sve ima mjeru i naglasak bi stavio na ono kako i s kim! Nije ni vama bas pravo kad svratimo u javnu kucicu itd.
Pa nije,ali zato imam mozak pomocu kojeg lako skuzim ko je za takvih javnih brvnarica,a ko ne....oni koji jesu za tih kuca ,vjerovatno mi nisu zanimljivi...
Toliko
Pa nije,ali zato imam mozak pomocu kojeg lako skuzim ko je za takvih javnih brvnarica,a ko ne....oni koji jesu za tih kuca ,vjerovatno mi nisu zanimljivi...
adidas wrote:
pa te stvari isplivaju tokom veze...valjda dvoje ljudi razgovaraju o svojoj proslosti...bivsim vezama...ako nista spomenu se bivsi tokom nekih prica....isto vrijedi i za frajere...ne treba on meni pricati o tacnim ciframa, neke stvari se same daju skuziti, i o iskustvu, a i o stavovima prema seksu i vrstama partnera
adidas wrote:
(ne)kvalitet a ne kvantitet
Zanima me u koju kategoriju TI spadas???Zapravo u koju MISLIS da spadas?
Kao da se malo razilazimo u diskusiji...
Da razjasnim nemam pravo traziti od nekog da ne radi ono sto i sam upraznjavam i odobravam, al' jednostavno moramo imati neke granice...pa recimo ne bi ti bas pravo bilo da sam se prije tebe zabavljao s tvojom frendiciom zar ne?