Drugi forumi koje posjecujete
-
IRELAND
#1 Drugi forumi koje posjecujete
Pozdrav svima,
trenutno pisem rad ciji se jedan dio bavi uticajem foruma na formiranje misljenja odredjenih drustvenih skupina, stoga bih bio zahvalan da napisete koje forume osim ovog posjecujete tj da li ste aktivni na vise foruma, ako jeste na kojim i zbog cega .
Hvala
trenutno pisem rad ciji se jedan dio bavi uticajem foruma na formiranje misljenja odredjenih drustvenih skupina, stoga bih bio zahvalan da napisete koje forume osim ovog posjecujete tj da li ste aktivni na vise foruma, ako jeste na kojim i zbog cega .
Hvala
- walter kurtz
#2 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Kanabis, cuckold, swinger, sex,.... forumi
- muminovic
#3 Re: Drugi forumi koje posjecujete
swinger forumi 
- Vitezanin
#4 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Skyscrapercity.com (zato što pokriva teme koje me zanimaju)
Forum.hr (zato jer je najpotpuniji forum u regiji s pregršt tema)
Forum.hr (zato jer je najpotpuniji forum u regiji s pregršt tema)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Nijedan svakodnevno kao klixov.
Fiat-Lancia forum Srbija najcesce od svih ostalih.
Fiat-Lancia forum Srbija najcesce od svih ostalih.
- SmokingMan
#6 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Sky & Telescope,SETI institute,ESA,ESO.org
...Gamespot.
...Gamespot.
- asurbanipal
#7 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Forumi sa sportskom tematikom i budući da mi je hobi meteorologija, meteo forume, uglavnom iz regiona i susjednih država...
- ho oponopono
#8 Re: Drugi forumi koje posjecujete
...ne postoji drugi, pak nikad!
...ah taj uticaj, jok... a da veremim sta persone sa foruma vele, ozidala bi si mauzolej odvec...zakacila na banderu i cekala na miru dok me kola za ludnicu ne pokupe, jer pobogu 2+2=5 , provjereno!
...ah taj uticaj, jok... a da veremim sta persone sa foruma vele, ozidala bi si mauzolej odvec...zakacila na banderu i cekala na miru dok me kola za ludnicu ne pokupe, jer pobogu 2+2=5 , provjereno!
- klaki
#9 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Mogu mislit kakva su ti plucaho oponopono wrote:...ne postoji drugi, pak nikad!
- ho oponopono
#10 Re: Drugi forumi koje posjecujete
...oooodlicna, ostavila sam ja ovo sranje, kad ne znas smokati kako treba, neces vise nikako, prosto... dim cigarete ne nosi vise moje sne...klaki wrote:Mogu mislit kakva su ti plucaho oponopono wrote:...ne postoji drugi, pak nikad!
- JanuaryJones
#11 Re: Drugi forumi koje posjecujete
forum.hr
gugu.ba
ringeraja.ba
mumsnet
+ pregršt američkih kulinarskih foruma
gugu.ba
ringeraja.ba
mumsnet
+ pregršt američkih kulinarskih foruma
- zlo zlo
#12 Re: Drugi forumi koje posjecujete
titlovi.com big like 
-
Cybernetic
#13 Re: Drugi forumi koje posjecujete
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 21:06, edited 1 time in total.
- karanana
#14 Re: Drugi forumi koje posjecujete
http://forum.burek.com/sex-erotika-lepotice-18-b17/
http://www.kodiefiles.nl/index.php/forum/
ali ne tipkam nista. jebi ga, tesko je jednom rukom tipkati dok ti je druga u gacama.
http://www.kodiefiles.nl/index.php/forum/
ali ne tipkam nista. jebi ga, tesko je jednom rukom tipkati dok ti je druga u gacama.
-
kakavdanakneiskustvu
- trambusek88
- AntiKrist
#17 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Nije forum,al znam da cu obradovat raju dok me ne banuju ili izbrisu
https://chaturbate.com/female-cams/
https://chaturbate.com/female-cams/
- red evil
#18 Re: Drugi forumi koje posjecujete
100% pišeš na bh meteo forumuasurbanipal wrote:Forumi sa sportskom tematikom i budući da mi je hobi meteorologija, meteo forume, uglavnom iz regiona i susjednih država...
- karanana
#19 Re: Drugi forumi koje posjecujete
kakav je onaj rajvosa-x forum?
znam da je dosta ok raje odavde otislo. i ja sam ali forum nije nesto bio aktivan kad sam ja kao presao iz revolta i bojkota prema ovim ovdje, pa sam se vratio jer koliko god da su ga zasrali i otjerali raje, opet je najposjeceniji i najbrze informacije dobijes ovdje.
edit: ja u mom pitanju na vrhu gore ukucao r.a.j.v.o.s.a.-x, a ono se automatski promjeni na kix.
znam da je dosta ok raje odavde otislo. i ja sam ali forum nije nesto bio aktivan kad sam ja kao presao iz revolta i bojkota prema ovim ovdje, pa sam se vratio jer koliko god da su ga zasrali i otjerali raje, opet je najposjeceniji i najbrze informacije dobijes ovdje.
edit: ja u mom pitanju na vrhu gore ukucao r.a.j.v.o.s.a.-x, a ono se automatski promjeni na kix.
- JohnnyS
#20 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Aktivno sudjelujem samo na ovom, a voajerski pratim Formula 1 podforum na forum.hr. Povremeno posjetim dnevno.hr, a i advance.hr pa se smijem komentaarima.
Manje forume na kojima sam bio aktivniji sam prestao posjećivati jer se nakon nekog vremena raja zasiti, stalno se vrte jedne te iste priče, podjele u klanovima pa svađe pređu virtualnog na stvarni život. Toga naravno ima i na ovom forumu, ali kako ima jako puno članova i stalni dotok novih pa se onda može zadržat interes za raspravu, ako ništa trolaš nove članove
Manje forume na kojima sam bio aktivniji sam prestao posjećivati jer se nakon nekog vremena raja zasiti, stalno se vrte jedne te iste priče, podjele u klanovima pa svađe pređu virtualnog na stvarni život. Toga naravno ima i na ovom forumu, ali kako ima jako puno članova i stalni dotok novih pa se onda može zadržat interes za raspravu, ako ništa trolaš nove članove
- jasko_ba
#21 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Ima jedan lik iz Zenice, registrovan na Klixu, forum.hr i duplisport
Ukupno 130 hiljada postova za 6 godina :

Ukupno 130 hiljada postova za 6 godina :
-
kakavdanakneiskustvu
#22 Re: Drugi forumi koje posjecujete
jasko_ba wrote:Ima jedan lik iz Zenice, registrovan na Klixu, forum.hr i duplisport
Ukupno 130 hiljada postova za 6 godina :![]()
nista je to naspram @arslanice sa ovog foruma
- asurbanipal
#23 Re: Drugi forumi koje posjecujete
red evil wrote:100% pišeš na bh meteo forumuasurbanipal wrote:Forumi sa sportskom tematikom i budući da mi je hobi meteorologija, meteo forume, uglavnom iz regiona i susjednih država...I meni je hobi meteorologija, ali ne učim nešto pretjerano puno jer se ne mislim s tim bavit.
Ne, ne pišem na bh meteo forumu. Nisam ni član tog foruma. Samo sam ga davno jednom posjetio ima sada već 5-6 godina, vidio da je slabo posjećen, malo komentara ima. Radije posjećujem regionalne forume, posebno hrvatski, jest da se radi o amaterima uglavnom, ali ljudi razvaljuju meteorologiju, modele, karte, nešto se i nauči od njih. Srpski je nešto slabije posjećen, ali ima dobrih analiza, a rado posjećujem i talijane i slovence.
- alchak.ba
#24 Re: Drugi forumi koje posjecujete
forum.hr
fksinfo
ss.ba (rijetko pisem, skoro nikako)
fksinfo
ss.ba (rijetko pisem, skoro nikako)
- petunija
#25 Re: Drugi forumi koje posjecujete
Nekad davno učlanila se na body.ba, vremenom sam primjetila da tu najmanje ima sporta i prestala dolaziti.
Član sam i jahorinskog foruma, luda za skijanjem
pa tamo mogu o tome divaniti vascijeli dan 
Član sam i jahorinskog foruma, luda za skijanjem