Drugacija Bosna i Hercegovina
-
WizzardFromBOZ
nema ti najvaznije opcije.
-
Umjetnik a
joj teme, pa šta je ovo, stvarno najgluplja koju sam vidio
a gdje je opcija Republika Bosna
a gdje je opcija Republika Bosna
- uvjek dobar gost
Nisam glasao ni za jednu opciju....
Niti bi ikad a ako bi bilo nešto ovako il bar slično... noga.... il GONI odavde
Niti bi ikad a ako bi bilo nešto ovako il bar slično... noga.... il GONI odavde
-
Umjetnik a
i da St.Louis bude glavni gradkolega wrote:Nećemo u EU hoćemo u US!!!
- Liberalism
Bosnjaci i Hrvati kao konstitutivni narodi, zajedno sa ostalima, i gradjani Republike Bosne i Hercegovine:
ostvarujuci svoja suverena prava, preoblikuju unutrasnju strukturu teritorija sa vecinskim bosnjackim i hrvatskim stanovnistvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine koja se sastoji od federalnih jedinica sa jednakim pravima i odgovornostima.
(2) Odluke o ustavnom statusu teritorije Republike Bosne i Hercegovine sa vecinskim srpskim stanovnistvom bit ce donesene u toku pregovora o miru na Medjunarodnoj konferenciji o bivsoj Jugoslaviji.
ostvarujuci svoja suverena prava, preoblikuju unutrasnju strukturu teritorija sa vecinskim bosnjackim i hrvatskim stanovnistvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine koja se sastoji od federalnih jedinica sa jednakim pravima i odgovornostima.
(2) Odluke o ustavnom statusu teritorije Republike Bosne i Hercegovine sa vecinskim srpskim stanovnistvom bit ce donesene u toku pregovora o miru na Medjunarodnoj konferenciji o bivsoj Jugoslaviji.
- Pasiflora
Halooo ba Tvrtko, znas li ti stari historijski fakat: 18 km do Zadra ali nikad u Zadar.Tvrko XXI wrote:a zasto nisi stavio i "Bosna od Zadra do Skadra" kakav bi to bio izlaz na more....
Neka sjeverna granica ostane Sava a istočna duž drine pa da prati prirodne tokove do Skadra....
- Vodenjak
Prvo sam se i ja ibretio da jedan @Shoba moze da zapocne jednu ovakvu temu
ali onda skontam da je on to u stvari dobro smislio...
Vjerovatno hoce covjek da vidi koliko medju nama ima onih koji su dobricine poput prvog nam predsjednika
i kojima nije ni po muke da zemlju izdaju, razdijele, rasparcaju...
I ko od shale prihvate podjelu pa kakva je da je....
Onaj se gore predsjednik vadio da je to uradio kobajagi zbog mira a ja se pitam na sta se vi ostali koji ovdje glasashte vadite?
Jer, vidim, mashala, ima vas vec pofino....
Vjerovatno hoce covjek da vidi koliko medju nama ima onih koji su dobricine poput prvog nam predsjednika
I ko od shale prihvate podjelu pa kakva je da je....
Onaj se gore predsjednik vadio da je to uradio kobajagi zbog mira a ja se pitam na sta se vi ostali koji ovdje glasashte vadite?
Jer, vidim, mashala, ima vas vec pofino....
- spreca
SiSaJuMe wrote:Glasam ZA![]()
Aj sto je BIH nakaradna al sto ima nakaradnih tema to nemoze ni BIH svarit,.
I sto u BiH ima nakaradnog naroda to nema nigdje.
Ima ona izreka:
Sto armija obuce i voz/vlak povuce i pizda rodi to nemoze niko
- kolega
ako od ovoga ne bude nista, onda preostaje samo da Visoko i Dubrovnik ponovo postanu republike (ko u stara vremena).Tvrko XXI wrote:a zasto nisi stavio i "Bosna od Zadra do Skadra" kakav bi to bio izlaz na more....
Neka sjeverna granica ostane Sava a istočna duž drine pa da prati prirodne tokove do Skadra....