Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dolazio je redovno gore u Gemini jedan drot i igrao CS sa nama Prvi put kad sam ga vidio bilo mi shega, kasnije se naviknes. I to stari lik, dodje ovako kasno. Sad jel se ispari sa duznosti ili poslije ne znam hahah.
cpt.picard wrote:Dolazio je redovno gore u Gemini jedan drot i igrao CS sa nama Prvi put kad sam ga vidio bilo mi shega, kasnije se naviknes. I to stari lik, dodje ovako kasno. Sad jel se ispari sa duznosti ili poslije ne znam hahah.
Ne znam kako je nekome ovo smijesno?
Policajci na duznosti (rucne stanice, uniforma, kapa) igraju video igre. Dok lopovi pljackaju, reketare, dok manijaci ubijaju pjesake po tramvajskim stajalistima oni ovako zaradjuju platu na racun poreznih obveznika. Meni nije smijesno!
Alfons Kauders wrote:jednom prilikom sam na pijaci u tz zatekao mirnesa kako kupuje sebi igre...
bas me zanima kako bi se u kojoj igri snasli politicari, drotovi, cinovnici...
mogu mislit kako bi izgledao simcity da se u njemu okusa semiha borovac
ili da ado terzic pokusa odradit partiju civilizacije... jadna mu majka...
Da sam ja neTko, svaki bi politicar prije nego stupi na duznost morao prekucati Civilisation u najtezem modu, pa tek onda u fotelju! Barem osnove da znaju..
Jadno na sta nam trose pare al opet bolje nego da su negdje na sred ulice i da naplacuju izmisljene mandatne. Ovako barem necine nikakav belaj. Dobro necine vec odavno. Bolje da lupaju po pixelima nego po novcaniku.
PS jes normalan nisu oni culi za civilizaciju. Da ima kakva ruralna igrica ala kliss to bi vjerovatno bilo IN .