Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trazim temu vezanu za ovu igracku, al nista konkretno...
Da imam dovoljno love znam sta bih kupio...
Da li ima iko da je naisao na neki jeftini dron do 100 km da se moze koristiti za snimanje?
Sanjarko wrote: ↑06/10/2023 09:31
Ima, od 36 eura do 158 eura, evo sad sam vidio na Gugletu.
Gugle nije iz naseg vrtica .. kako sam postavio temu sad mi non stop izbacuje reklame za dronove... pa to su sve zvijeri... Treba mi neko ko je probao neki model da je iole funkcionalan.
epik wrote: ↑06/10/2023 08:04
Trazim temu vezanu za ovu igracku, al nista konkretno...
Da imam dovoljno love znam sta bih kupio...
Da li ima iko da je naisao na neki jeftini dron do 100 km da se moze koristiti za snimanje?
Teško ćeš za taj iznos naći nešto da ćeš moči fino šta snimati. Imaš li skustva s tim igračkama ?
Gugle nije iz naseg vrtica .. kako sam postavio temu sad mi non stop izbacuje reklame za dronove... pa to su sve zvijeri... Treba mi neko ko je probao neki model da je iole funkcionalan.
Ma ima neki garant, samo treba pronaci. Vidio sam neki oko 50 eura je.
4K Dron Eachine E520S ima na zalihi u EU cijeni ispod 50 €, GPS i Wi-Fi ili izdržljivost do 16 minuta
Za te pare se uzimaju igracke. Za ozbiljnije igranje (i dalje govorimo amaterski nivo) ti treba bar par stoja za neki recimo polovan DJI Phantom 3 (jako star al dobar za poceti). A ako hoces nesto novije i pristojno imas DJI Mini 2 i slicno, al s tim vec si blize 1000 nego 100.
Pitaj Irance, njihov je svaki takav
Šala, ima ovdje tema o dronovima i dozvolama za upravljanje zračnim prostorom
Pitaj Irance, njihov je svaki takav
Šala, ima ovdje tema o dronovima i dozvolama za upravljanje zračnim prostorom
Mene interesuje samo licno iskustvo sa jeftinim dronovima. Imam opciju da kupim dji mavic 3 nenormalno ispod cijene, al je opet to za mene previse para za neku hobi zajebanciju... oko dozvola...osiguranja...sta se mora, sta ne mora registrovati itd imam informacije.