Drmanje!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

edu

Post by edu »

nikako da se nas dvoje dogovorimo..njoj odgovara samo mpeg meni opet samo jpeg.. :D :D ..pa da sam ja htio mpeg ne bih severinu odbio.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:nikako da se nas dvoje dogovorimo..njoj odgovara samo mpeg meni opet samo jpeg.. :D :D ..pa da sam ja htio mpeg ne bih severinu odbio.. :D :D :D
uh bago bago skromno moje :lol: :D nego kojoj njoj? :D nemoj mene sa tim mpeg, jpeg dokaznim materijalima, ja sam alergicna na iste :lol: :D
edu

Post by edu »

ako nisam slik'o k'o da nisam ni zdrm'o.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:ako nisam slik'o k'o da nisam ni zdrm'o.. :D :D :D
pauk upravo si se rijesio konkurencije (tj konkurencija se sama eliminisala) za taj projekat podrske pri svrsavanju faksa :lol: :D
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
pauk upravo si se rijesio konkurencije (tj konkurencija se sama eliminisala) za taj projekat podrske pri svrsavanju faksa :lol: :D
pauČe..ako budes nju cek'o..nikad neces svrsiti..s faxom.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:
anais_nin wrote:
pauČe..ako budes nju cek'o..nikad neces svrsiti..s faxom.. :D :D :D
jos ce ispast da si probao :lol: ne siri dezinformacije, da te ja ne bih prosirila :lol: :lol: :lol:
edu

Post by edu »

zasto ova tema nije dobila "ne propusti"? :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote:zasto ova tema nije dobila "ne propusti"? :D :D :D
ni meni nije jasno :D
Savrseno Dupence

Post by Savrseno Dupence »

Perfect sex...
Ušli smo u sobu... Nestrpljivi... Napaljeni...
Pogledom sam zaokružila po sobi... Veliki krevet, mali prozorčići, lagano zatamnjeno... Sasvim dovoljno...
Okrenula sam se prema njemu...
Poljubio me... Dugačko, strastveno... Ovila sam mu ruke oko vrata i privila se uz njega...
Ljubio mi je vrat, lagano grickao uho i mrsio kosu...
Trnci su mi prolazili tijelom...
Željela sam ga...
Skinula sam mu majicu i rukama prelazila preko prsa i trbuha, sasvim polako, do traperica...
Raskopčala sam mu remen i traperice i uvukla ruku u bokse...
Uzdahnuo je kad sam ga primila u ruku i počela drkati... tvrdog, vrućeg...
Nastavili smo se ljubiti dok mi je skidao majicu i grudnjak...
Okrenuo me je leđima od sebe...ljubio i grickao vrat...i rukama milovao grudi...štipkao nabrekle bradavice...
Spustio je ruku niz trbuh, raskopčao mi hlače i ugurao ruku u gaćice...
Mazio mi je vlažnu macu, masirao klitić...gurnuo prst u rupicu...
Tijelo mi se propinjalo...otimali uzdisaji...
Okrenula sam se natrag prema njemu i željno ga ljubila...
I moje i njegove ruke bile su posvuda...
Žurno smo skinuli preostalu odjeću sa sebe i legli na krevet...
Tijela su nam se ispreplela... Ljubili smo se strastveno... milovali rukama...grlili...napaljivali...
Maca mi je bila skroz vlažna, a njegov qurac napet kao da će svakog trena eksplodirati...
Spustila sam se i oblizala ga od korijena prema vrhu... Jezikom sam kružila po glaviću i osluškivala njegove uzdisaje... Poljubila sam ga, uvukla u usta i rukom nježno masirala jaja... Izvadila sam ga van, pa ponovo uvukla ubrzavajući tempo...
Ponovo sam jezikom kružila po glaviću, a zatim se spustila do jaja... Oblizivala sam ih jezikom i uvlačila u usta, dok sam mu rukom drkala qurac...
Drugom rukom sam mu masirala šupak, postepeno gurajući prst unutra... Opuštao se, a uzdisaji su se pojačali...
Vratila sam se na glavić i uvukla mu cijeli qurac u usta dok sam mu prstić zabijala u guzu...
Stavio mi je ruke na glavu i sam određivao tempo... Jebao me u usta sve dok nije svršio... Osjetila sam njegovo pulsiranje i okus sperme... S užitkom sam progutala sve do posljednje kapi... Dok mu je qurac opadao, nježno sam ga oblizivala i uvlačila... Obožavam to raditi kad je posebno osjetljiv nakon orgazma...
Pustila sam ga i legla do njega...

Nakon par minuta okrenuo se prema meni i poljubio me... Lizao mi je usnice, grickao i ljubio... Spuštao se jezikom po nekoj nevidljivoj liniji vrata... preko grudiju... niz trbuh... oko pupka... prema bedrima...
Počeo mi je grickati bedra...ljubiti...lizati...kružiti oko mace...
Izluđivao me...
Konačno je navalio i na macu... Jezikom je prešao od rupice prema klitiću... Oblizivao ga je i kružio jezikom oko njega... nježno gricnuo...ljubio...
Nesvjesno sam kružila bokovima...uzdisala...uživala...
Gledala sam ga kako me oblizuje s guštom i to me dodatno napaljivalo...
Gurnuo mi je prst u rupicu i jebao s njim...
Tijelo mi se propinjalo...klitić se stvrdnuo pod njegovim jezikom...
Bila sam na rubu... Htjela sam ga osjetiti u sebi... Molila sam ga da me pojebe, ali nije htio... Ubrzavao je tempo jezikom i zabijao mi prst u rupicu, dok je drugi gurnuo u guzu...
Potpuno sam se izgubila...tijelo mi se steglo u grču i krenulo je ono slatko pulsiranje u pici... Nabila sam mu se na prste i svršila pod jezikom...
Dok mi se tijelo opuštalo, izvadio je prste iz rupica, oblizao sve sokove, a zatim legao na mene i poljubio me...
Lagano ošamućena od orgazma prepustila sam se njegovim poljupcima, lijeno obavijajući ruke i noge oko njega...
Osjetila sam njegov, ponovo tvrd qurac uz svoje tijelo i snažnu želju da se nabijem na njega...
Nisam dugo čekala...
Gurnuo mi je u picu...naglo...silovito...a zatim sse nastavio nježnije gibati...u valovima strasti...
Stisla sam se uz njegovo tijelo i micala bokovima, prateći njegov ritam...
Zbacila sam ga sa sebe, okrenula na leđa i zajašila... Skakutala sam mu na qurcu, vrtjela bokovima, nabijala se...
Dignuo je gornji dio tijela u sjedeći položaj, rukama mi primio guzu i nabijao me na sebe...
Ovila sam noge oko njega i našli smo se u mom omiljenom položaju poznatom kao "Lotosov cvijet"... Mrak poza...
Svršila sam mu na qurcu, grizeći mu vrat i grčevito se stiščući uz njega...
Usporila sam tempo, a zatim stala bez daha...
Ostali smo u tom položaju par minuta, a onda me je polegao na krevet...
Jednom rukom je klizio po mom tijelu, prateći pogledom, a drugom si drkao qurac...
Nježno sam mu masirala jaja, te gurnula prstu guzu...
Zabijala sam ga, dok nisam ponovo osjetila njegovo pulsiranje... Svršio mi je po trbuhu i grudima.. Prstima sam razmazivala njegovu spermu i oblizivala ih... Poljubio me strastveno i iscrpljeno legao kraj mene...

NASTAVAK SLIJEDI... MOŽDA... :-)
Qler

Post by Qler »

zajebano :) :-)
edu

Post by edu »

fuj! :D :D :D
Zadig

Post by Zadig »

Drugom rukom sam mu masirala šupak, postepeno gurajući prst unutra... Opuštao se, a uzdisaji su se pojačali...
Ma ja...pravo opustajuce
:roll:

moram se prikljuciti profesoru:
FUJ!
:D
Post Reply