Primjeti li jos ko razliku?
Hvala
Moderator: O'zone
Da je tako lako prestati ,ja bih, ali ujutro prije posla ne zapaliti uz kafu....... neznam, dan bi mi pocinjao "BEZ SMISLA"..... Sto bi nas narod rekao NEDAM CEJFASunrise00 wrote:Mozda je to znak da trebate prestati pusiti (i ja mislim na cigare)
![]()
to je znak da si do sad dobro popušioalenlosa wrote:Strastveni sam Pušač več 10 godina, zadnjih 7 pusim Drinu Jedinu, medjutim u zadnje vrijeme primjetim da je Drina jedina postala prejaka, "udavi" brate ko Aura Extra , razvali kasalj. Par mojih drugova istu su stvar primjetili - isto kasalj i brzo izgori ..... dali neko zna u cemu je stvar..... jel vrijeme mijenjati stare navike ( Mislim samo na cigare)
![]()
Primjeti li jos ko razliku?
Hvala
Ako ti je jedini smisao u zivotu zapaliti ili jedini ceif u zivotu zapaliti cigaretu, e onda trebas dobro preispitati svoje zivotne prioritete i ceifovealenlosa wrote:Da je tako lako prestati ,ja bih, ali ujutro prije posla ne zapaliti uz kafu....... neznam, dan bi mi pocinjao "BEZ SMISLA"..... Sto bi nas narod rekao NEDAM CEJFASunrise00 wrote:Mozda je to znak da trebate prestati pusiti (i ja mislim na cigare)
![]()
dodjem sebi pa svima ostalima
Crna su pluća zatoPipiDugaDevetka wrote:Nije sve tako crno, bijela je Drina, bijeli su ćefini,...
eh sto nemogu ovog sviranja kurcu nemoze popit kafu bez cigare....eto ja sam strastveni kafedjija pa nikad ama bas nikad nisam zapalio cigaru...bez ljutnjealenlosa wrote:Da je tako lako prestati ,ja bih, ali ujutro prije posla ne zapaliti uz kafu....... neznam, dan bi mi pocinjao "BEZ SMISLA"..... Sto bi nas narod rekao NEDAM CEJFASunrise00 wrote:Mozda je to znak da trebate prestati pusiti (i ja mislim na cigare)
![]()
Odes lijepo da uslikas pluca, pa onda do "pulmologije" da ti pojasne snimak.alenlosa wrote:Da je tako lako prestati ,ja bih, ali ujutro prije posla ne zapaliti uz kafu....... neznam, dan bi mi pocinjao "BEZ SMISLA"..... Sto bi nas narod rekao NEDAM CEJFASunrise00 wrote:Mozda je to znak da trebate prestati pusiti (i ja mislim na cigare)
![]()
i usmrde pravoPitar s Kariba wrote:Ja sam nepušač i udaviše me pušači sa svim mogućim cigarama! Ne znam sad kakva je razlika između Drine i Aure, dave i jedna i druga!
Da sam pusac, sad bi ti rek`o "ja ovdje vidim pluca dvojice mrtvaca"Neelix wrote: