Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

DaysleepeR

#9276 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DaysleepeR »

dr_Evil wrote: 27/04/2026 12:39
DaysleepeR wrote: 27/04/2026 12:35
dr_Evil wrote: 27/04/2026 12:32

Rece Daysleeper, a samo dva posta ranije navede kako cemo ubiti sa turizmom :D
Ti mora da si jako nesretan čovjek i nemaš prijatelja.
Težak si ko crna zemlja.
Ubićemo turizmom jer se nešto dešava SAD, a ne jer nam je dobra baklava i ćevapi. Taj smo maksimum već dostigli.
Da, ja sam jako nesretan covjek i nemam prijatelje, dok ti si jako sretan i obozavan od sirokih masa jer imas uvijek tako vesel stav koji se slaze sa svima i uvijek je tu da saslusa.

Dobro, sad kad smo presli maksimum uvreda tipa vidi ti friza, i shvatili da cemo ubiti turizmom jer cemo u SAD, i svi ce ovdje doci jer smo Dubai, super moderni i bljestimo, a za nase tradicije svakako zna vec citav svijet i ne zele doci da ih pogledaju. Skinimo Stari most sa svih nasih turistickih stranica i postavimo avaz toranj, da vide kako se vrti.
Ja svoje mišljenje i stav napišem.
Iskreno ne očekujem da se iko na njega osvrne a kamoli da mi odgovori ili da me citira.
A ti ne popuštaš.
Imaš svoje mišljenje, ne moraš ga meni pisati na čelo, svakako ga ne pročitam.

P.S. nije SAD kao sjedinjene američke države, nego SAD kao u ovom momentu, ovdje i sada...
dr_Evil

#9277 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by dr_Evil »

DaysleepeR wrote: 27/04/2026 12:44
dr_Evil wrote: 27/04/2026 12:39
DaysleepeR wrote: 27/04/2026 12:35

Ti mora da si jako nesretan čovjek i nemaš prijatelja.
Težak si ko crna zemlja.
Ubićemo turizmom jer se nešto dešava SAD, a ne jer nam je dobra baklava i ćevapi. Taj smo maksimum već dostigli.
Da, ja sam jako nesretan covjek i nemam prijatelje, dok ti si jako sretan i obozavan od sirokih masa jer imas uvijek tako vesel stav koji se slaze sa svima i uvijek je tu da saslusa.

Dobro, sad kad smo presli maksimum uvreda tipa vidi ti friza, i shvatili da cemo ubiti turizmom jer cemo u SAD, i svi ce ovdje doci jer smo Dubai, super moderni i bljestimo, a za nase tradicije svakako zna vec citav svijet i ne zele doci da ih pogledaju. Skinimo Stari most sa svih nasih turistickih stranica i postavimo avaz toranj, da vide kako se vrti.
Ja svoje mišljenje i stav napišem.
Iskreno ne očekujem da se iko na njega osvrne a kamoli da mi odgovori ili da me citira.
A ti ne popuštaš.
Imaš svoje mišljenje, ne moraš ga meni pisati na čelo, svakako ga ne pročitam.

P.S. nije SAD kao sjedinjene američke države, nego SAD kao u ovom momentu, ovdje i sada...
To ne moze biti istina, da svoje misljenje i stav napises, a da pri tome ne zelis komunikaciju pisao bi u wordu, a ne na forumu. Ili ako vec zelis da se procita bez komunikacije imao bi blog bez mogucnosti komentara. Pusti ublehaske price i wanna be cooliranja, prestari smo valjda za toga.

A za SAD, pardoniram.
DaysleepeR

#9278 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DaysleepeR »

Ja imam milion razloga da se nadam i da očekujem navalu turista u junu radi svjetskog prvenstva i pozitivne priče jer živim ovdje i biće mi iznimno drago.
Ti imaš milion razloga da filozofiraš i bacaš neke whataboutizme i šbbkbb filozofije jer živiš negdje drugo.

Vidjećemo ko će na kraju ispasti u pravu a ko u krivu.
konoplja

#9279 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by konoplja »

izvrsni direktor wrote: 27/04/2026 12:14
DaysleepeR wrote: 27/04/2026 11:57
izvrsni direktor wrote: 27/04/2026 11:53

i treba nesto tako uraditi. s tim da ostane plavi (sa zutim detaljima) i bijeli dres, jer je to vec se ustalilo kao nase boje dresova. ukomponovati nekako trokutice da budu lijepi, bilo bi cool i nesto nase
Obzirom da nam država i reprezentacija trenduju opasno po društvenim mrežama od noći kad smo se kvalifikovali, kompletne pomame za pjesmama Dubioze i Salvatore-a Ganaccia, pravo je vrijeme da se pogodi sa nekim patternom koji će biti i fashion statement kao što se fura hrvatski dres.

Ako iskoristimo ovo ljeto na pravi način, ubićemo sa turizmom i sa furkom reprezentacije.

Treba nam samo malo strpljenja i pameti.
ja bi ovakav dres i na dejt sa sydney sweeney obuko:
Image
Svidja mi se. Elegantan dres

:thumbup:
tramvajtrojka

#9280 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by tramvajtrojka »

DaysleepeR wrote: 27/04/2026 13:00 Ja imam milion razloga da se nadam i da očekujem navalu turista u junu radi svjetskog prvenstva i pozitivne priče jer živim ovdje i biće mi iznimno drago.
Ti imaš milion razloga da filozofiraš i bacaš neke whataboutizme i šbbkbb filozofije jer živiš negdje drugo.

Vidjećemo ko će na kraju ispasti u pravu a ko u krivu.
Image

Imam Adidas dresove od repke imam Kelme i ocekujem da bude dobro i ludilo, nasa pjesma sa dubiozom je prekucala i nema podcasta na svijetu u vezi fudbala ni sportskog foruma i reddita da ta pjesma nije otisla :mrgreen: :mrgreen:

Kelme originalnih dresova jos uvijek ima u symbolu i novi im dolaze 28 Maja
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#9281 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by izvrsni direktor »

konacna verzija sa trokutima:

Image
avetinja

#9282 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by avetinja »

Realno, ovo sa dresovima je preseravanje, jebo ga dres mrtvi. 80% reprezentacija ima klasične dresove, koji nisu nešto posebno lijepi na oko. Ovi ostalih 20% imaju sreću da imaju dobru kombinaciju boja na zastavi, pa se i dres može bolje iskombinovati.
BHF_Manijak

#9283 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

izvrsni direktor wrote: 27/04/2026 14:07 konacna verzija sa trokutima:

Image
Ovaj meni peverzno dobro izgleda, njega bih hladno za prvi! Mozete srati trokuti, nema ljiljana itd., ali dres kao dres, boja, kombinacija, detalji - meni brutalno izgleda!
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#9284 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Ovaj bas dobro izgleda
Baresi 6

#9285 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Baresi 6 »

Trokuti, yes! Imo sam istu ideju cim sam cuo šta je dizajner reko.Nisam za neke kulturne motive i ljiljane na dresovima. Neka ljiljana na zastavi, na dresu je bolje bez.
luckylaka

#9286 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

A jebo ga vise i dres sto ga ne izbaci i pusti u prodaju.Sami sebi skacu u stomak,raja ce pokupovati ove,,orginale"od kineza ili sa pijace i kome ce ih onda prodavati.Mjesec (i vise) im treba da urade dizajne i puste ga
Post Reply