Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sajosarajlija
#526 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Možda tebi ne posotji, ali bosanskim patriotama postoji i uvijek će postojat! Ako ništa u srcu!
To je majstore stvar tradicije i historije Bosne i Hercegovine, ali očigledno ti to ne kontaš!
To je majstore stvar tradicije i historije Bosne i Hercegovine, ali očigledno ti to ne kontaš!
- Vitamin C
#527 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Znaš li ti uopće što si sada rekao? Suvislo je nešto normalno, prirodno, pogodno, dobro. Podržao si ideju za dres sa bojama zastave sa ljiljanima. Ne znaš uopće što govoriš. Izgradi most između misli i riječi, pa onda tek forumaj.Art-Vandaley wrote:ta zastava ne postoji tako da bi suvislo bilo praviti dres po bojama zastave koja ne predstavlja nista!sajosarajlija wrote:Bijeli dres - bijela zastava, plavi šorc - plavi štit. Pa to je jedino što nam je ostalo od ljiljana jer trebamo i to pogaziti?
-
paral0c0
#528 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Jeli sigurno da nam je Legea opet sponzor ili?
Vidicemo protiv Estonije koji nosimo.
Vidicemo protiv Estonije koji nosimo.
- Fundamental
#529 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ukoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.

Last edited by Fundamental on 29/06/2009 20:35, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
#530 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ja eto, Munib potpise novi ugovor sa Legeom koji je jedno 3-4 godine dug i Legea ce sama odustati od tog ugovora u slucaju svjetskog prvenstvaFundamental wrote:Ukoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.
- Fundamental
#531 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
bijelo_dugme wrote:Ja eto, Munib potpise novi ugovor sa Legeom koji je jedno 3-4 godine dug i Legea ce sama odustati od tog ugovora u slucaju svjetskog prvenstvaFundamental wrote:Ukoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.
Nista licno: Al dresovi na svijetskom prvenstvu mogu biti samo vodecih kompanija Adidas,Puma,Nike,Umbro
- zlaataan
#532 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ako misliš moraju (kao pravilo) biti od vodećih kompanija, varaš se. Ekvador je na prošlom SP imao dresove Marathona, a Kosta Rika Jomu, ako se ne varam.Fundamental wrote:bijelo_dugme wrote:Ja eto, Munib potpise novi ugovor sa Legeom koji je jedno 3-4 godine dug i Legea ce sama odustati od tog ugovora u slucaju svjetskog prvenstvaFundamental wrote:Ukoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.
Nista licno: Al dresovi na svijetskom prvenstvu mogu biti samo vodecih kompanija Adidas,Puma,Nike,Umbro
A ako misliš da bi trebali biti, slažem se.
- bijelo_dugme
#533 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Fundamental wrote:bijelo_dugme wrote:Ja eto, Munib potpise novi ugovor sa Legeom koji je jedno 3-4 godine dug i Legea ce sama odustati od tog ugovora u slucaju svjetskog prvenstvaFundamental wrote:Ukoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.
Sta je to, komunizam jel? Cudo nisu oduzeli hrvatima ono treco mjest, igrali su u Lotto-dresovima. A italijani do jucer igali u Kappa.
-
Majjah
#534 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Kappa dresovi i jesu definitivno najbolji, sto zbog kroja i kvalitete materijala, sto zbog individualnog izgleda. Da ne govorimo da ih niko na SP nece imati. Ja imam onaj Werderov original, sto mi taj dres stoji, ni jedan mi ne chuci ko tajUkoliko odemo na svijetsko sponzor nam se zasigurno mijenja,sto se tice novih dresova vidio sam sliku Nike dresa i stvarno je fantastican.
Ja eto, Munib potpise novi ugovor sa Legeom koji je jedno 3-4 godine dug i Legea ce sama odustati od tog ugovora u slucaju svjetskog prvenstva
![]()
Sta je to, komunizam jel? Cudo nisu oduzeli hrvatima ono treco mjest, igrali su u Lotto-dresovima. A italijani do jucer igali u Kappa.
Al budimo realni, ja bih na rani sabah poceo ustajati kad bi seprtlja Munib njih doveo za sponzore
-
satarluk
-
paral0c0
#536 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
satarluk wrote:Lipši je moga Mračaja iz Runovića što igra u 5 Hrvatskoj ligi![]()
![]()
http://www.nkmracajrunovici.blog.hr
Cak njihova je bolja od Legea
-
King Tvrtko
#537 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
ewo ja opet pisao savezu i opet isti odgovor:
Dobro jutro,
Još ništa nije riješeno po tom pitanju, a kad bude informaciju će te moći naći na našoj zvaničnoj web stranici.
Srdačan pozdrav,
NFS BiH
Dobro jutro,
Još ništa nije riješeno po tom pitanju, a kad bude informaciju će te moći naći na našoj zvaničnoj web stranici.
Srdačan pozdrav,
NFS BiH
- SirHepek
#538 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
evo nas dres http://www.legea-sportbekleidung.de/pro ... Itaca.html ...11,90€ haha sranje totalno
- zecko_kupuz
#539 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Haha, znači definitivno prodaju jaja pod bubrege. Koliko ono kažu da je dres reprezentacije, stotinjak maraka ili eura? 
-
paral0c0
#540 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
SirHepek wrote:evo nas dres http://www.legea-sportbekleidung.de/pro ... Itaca.html ...11,90€ haha sranje totalno
Samo stavis GRB BIH i eto ti BH dress
-
paral0c0
#541 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Mozda ipak dobijemo noviKing Tvrtko wrote:ewo ja opet pisao savezu i opet isti odgovor:
Dobro jutro,
Srdačan pozdrav,
NFS BiH
Nadam se jos u juli kad budem u BiH da kupim
-
Gazija80
#542 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
ovaj Nike-dres je stvarno drama..haos je..jeli bi se mogao ovakav poruciti gdje?????? mislim sa grbom bih, bas kao i ovaj na slici ovdje???
- bijelo_dugme
#543 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Hahah, naljepe grb saveza, zakrpe logo i prodavaju za 70€SirHepek wrote:evo nas dres http://www.legea-sportbekleidung.de/pro ... Itaca.html ...11,90€ haha sranje totalno
-
1in1000
#544 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
bizniss dzasminee biiiizniiiiss
zna cika usranovic kako da napravi od muhe slona a vala i od slona muhu
zna cika usranovic kako da napravi od muhe slona a vala i od slona muhu
-
poostar
#545 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!

evo novog dresa...munib nabaviJo sinoc..kaze da treba prisit nas logo i ondan ce biti lanCiran. Narocito mi se dopadaju one rese na sredini, pravi za oKoKuce
- SirHepek
#546 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
haha fora je u tom sto grb saveza kosta 60€bijelo_dugme wrote:Hahah, naljepe grb saveza, zakrpe logo i prodavaju za 70€SirHepek wrote:evo nas dres http://www.legea-sportbekleidung.de/pro ... Itaca.html ...11,90€ haha sranje totalno![]()
![]()
- harissc
#547 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Sta mislite ovakav dres? malo je neobican, al sam htio da bude sto orginalniji:)

Al bi lego Dzeki i ostalima...
Negooo..lijepo je sanjati

Al bi lego Dzeki i ostalima...
- Sir Charles
#548 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ovo je meni bas ruznoharissc wrote:Sta mislite ovakav dres? malo je neobican, al sam htio da bude sto orginalniji:)
Al bi lego Dzeki i ostalima...![]()
![]()
-
paral0c0
- mrtva kokoš
#550 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
dobar dobar ali za slovenije