Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
paral0c0
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#427 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
I "mrtvi" Oman ima Adidas...Munibe,Colakovicu,Dominkovicu,ceko ....UBIJTE SE IDIOTI 
-
paral0c0
#428 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Najgori smo:)-LIBERO- wrote:I "mrtvi" Oman ima Adidas...Munibe,Colakovicu,Dominkovicu,ceko ....UBIJTE SE IDIOTI
-
yug0man
#429 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
ma daj ba odkud vam ta informacija biga vas
taj smo i dres nosili protiv belgije
mozda budemo nosali legeu jos do sp'a, ako budemo prosli nece nas valjda poslat u afriku s legeom
taj smo i dres nosili protiv belgije
mozda budemo nosali legeu jos do sp'a, ako budemo prosli nece nas valjda poslat u afriku s legeom
- Globus
#430 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
ma na sp-u nam ne trebaju dresovi nek igraju goli jbt ko ce po onoj vrucini oblacit dres 
- Luke Perry
#431 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
rekao sam vec jednom kad se vec ide u juznu afriku najbolje u zulu dresovima igrati 
-
Sounder
#432 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
-
paral0c0
#433 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Veoma bitno, zasto sto je ova Legea: Ruzan, jeftin, nigdje se skoro nemoze nabaviti!Sounder wrote:Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
-
Sounder
#434 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Jeftin? Za mene $100 za dres nije jeftino! A trce po terenu, a ne po nekim modnim fashion shows-ima.
- bijelo_dugme
#435 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Bitno je. Reprezentacija reklamira ovu drzavu.Sounder wrote:Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
- zecko_kupuz
#436 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Paa...to se ne može riječima opisatiSounder wrote:Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
-
paral0c0
#437 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Obuces BH dres, i niko ne vidi da je to BH dress, obicna bijela pidzama, sa malim grbom NSFBIH!Sounder wrote:Jeftin? Za mene $100 za dres nije jeftino! A trce po terenu, a ne po nekim modnim fashion shows-ima.
Obuces dress Hrvatske iz aviona se vidi da je to HR dress, to vazi isto za Srpski i mnoge ostale.
-
Majjah
#438 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Valjda su i kod odabira dresova BH reprezentacije morali traziti kompromis, dres ne smije imati prevelike simbolike sa drzavom da ne vrijedja nikogaparal0c0 wrote:Obuces BH dres, i niko ne vidi da je to BH dress, obicna bijela pidzama, sa malim grbom NSFBIH!Sounder wrote:Jeftin? Za mene $100 za dres nije jeftino! A trce po terenu, a ne po nekim modnim fashion shows-ima.
Obuces dress Hrvatske iz aviona se vidi da je to HR dress, to vazi isto za Srpski i mnoge ostale.
- Edin H.
#439 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
bijelo_dugme wrote:Bitno je. Reprezentacija reklamira ovu drzavu.Sounder wrote:Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
Tacno, treba da nosimo dres domacih proizvodjaca
-
paral0c0
#440 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Sto da ne, ako je bolji dizajn od ovog sto imamo!Edin H. wrote:bijelo_dugme wrote:Bitno je. Reprezentacija reklamira ovu drzavu.Sounder wrote:Zasto je uopste bitno kakav se dres ima?
Tacno, treba da nosimo dres domacih proizvodjaca
Moze Bellissima, Granoff, AlmaRas ili Borac da prave dresove.
-
paral0c0
#441 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Ako koriste boje nove zastave? Tu nema problema!Majjah wrote:Valjda su i kod odabira dresova BH reprezentacije morali traziti kompromis, dres ne smije imati prevelike simbolike sa drzavom da ne vrijedja nikogaparal0c0 wrote:Obuces BH dres, i niko ne vidi da je to BH dress, obicna bijela pidzama, sa malim grbom NSFBIH!Sounder wrote:Jeftin? Za mene $100 za dres nije jeftino! A trce po terenu, a ne po nekim modnim fashion shows-ima.
- zecko_kupuz
#442 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Uh, kad bi ih pravio Granoff, koštali bi 300 eura najmanjeparal0c0 wrote: Moze Bellissima, Granoff, AlmaRas ili Borac da prave dresove.
- zecko_kupuz
#443 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
A stvarno, oni prijašnji Reufparal0c0 wrote: Ako koriste boje nove zastave? Tu nema problema!
-
paral0c0
#444 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Pa oni su mi bilo mnogo bolji i lijepsi!zecko_kupuz wrote:A stvarno, oni prijašnji Reufparal0c0 wrote: Ako koriste boje nove zastave? Tu nema problema!, Reusch dresovi su imali nešto žute boje. Ovi Legea-ini ništa.
JA mislim da su se zvali reusch
- zecko_kupuz
#445 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Ma oni dresovi su bili san snova. Još su djelovali onako, malo retro-cool
.
A i nešto kontam - možda je Salihamidžić otišao baš zbog Legea-inih dresova, mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu "pod" Legea-om. Ionako je rekao da drži tajne koje će iznijeti nekad u budućnosti. Vjerovatno čeka da Savez okonča ugovor sa Legea-om
.
(Govori mu Sliško - "Hasane, obuci taj dres!", a Hasan na to - "Neeeću, neeću!!!"
)
A i nešto kontam - možda je Salihamidžić otišao baš zbog Legea-inih dresova, mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu "pod" Legea-om. Ionako je rekao da drži tajne koje će iznijeti nekad u budućnosti. Vjerovatno čeka da Savez okonča ugovor sa Legea-om
(Govori mu Sliško - "Hasane, obuci taj dres!", a Hasan na to - "Neeeću, neeću!!!"
-
1in1000
#446 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
i jel ima ista novo oko tih dresova?
ja mislim da je to jedna velika patka!! jbg ni manchester ni milan ne drze te stvari "top secret" npr ja sam jos prije 2,3 sedmice vidio novi dres man utd i chelsea a niko nista ne suska za novi dres BiH,..da ima bilo kakvih informacija suskalo bi se kolko tolko,..
jbg ja mislim da cemo mi s legeom do gorkog kraja
pozdrav
ja mislim da je to jedna velika patka!! jbg ni manchester ni milan ne drze te stvari "top secret" npr ja sam jos prije 2,3 sedmice vidio novi dres man utd i chelsea a niko nista ne suska za novi dres BiH,..da ima bilo kakvih informacija suskalo bi se kolko tolko,..
pozdrav
-
paral0c0
#447 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
1in1000 wrote:i jel ima ista novo oko tih dresova?
pozdrav
To i ja mislim
- bijelo_dugme
#448 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
zecko_kupuz wrote:Ma oni dresovi su bili san snova. Još su djelovali onako, malo retro-cool.
A i nešto kontam - možda je Salihamidžić otišao baš zbog Legea-inih dresova, mislim da nije odigrao ni jednu utakmicu "pod" Legea-om. Ionako je rekao da drži tajne koje će iznijeti nekad u budućnosti. Vjerovatno čeka da Savez okonča ugovor sa Legea-om.
(Govori mu Sliško - "Hasane, obuci taj dres!", a Hasan na to - "Neeeću, neeću!!!")
Kazu da je i bojkot bio zbog Legee
- prdimahovina
#449 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
http://www.nacional.hr/clanak/14024/u-b ... iti-adidas
evo jedan link vezan za nike vs. adidas u opremanju hrvatske reprezentacije. Članak je doduše od prije 5 godina, ali može se vidjeti koje sve stvari se uzimaju u obzir pri izboru firme.
Kada samo pomislim kako Ušanović pregovara sa ovim firmama, uhhhh....
evo jedan link vezan za nike vs. adidas u opremanju hrvatske reprezentacije. Članak je doduše od prije 5 godina, ali može se vidjeti koje sve stvari se uzimaju u obzir pri izboru firme.
Kada samo pomislim kako Ušanović pregovara sa ovim firmama, uhhhh....
-
paral0c0
#450 Re: U junu oblačimo novi dres BiH(nije valjda ovo novi dress?)
Cak Krajsnik iz Velike Kladuse ima Nike dress: