Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam svoj kupio prije nekih 4-5 godina kod onog lika kod Sebilja. Mislim da sam ga platio oko 30 KM a ovi pijačarski dresovi uglavnom imaju imena igrača što je bezveze tako da ima nekoliko verzija istih.
kod mene pijacarski, pravo je dobar i modernog kroja je koji je odgovarao stilu zadnjeg ciklusa, jedina mana da grb saveza malo frljav jer drzava na grbu nije ofarbana nego samo kontura ocrtana al vecina "navijaca" to i ne konta kad se pohvalim dresom
Pa jebem ga ja ako ne mozemo odavde probrat nesto da valja.
Mogo bih se kladiti da nikad niko iz saveza nije ni pogledao katalog jer ne znaju to naci na internetu, pogotovo jer ne znaju engleski. Pa su se mucili nekih petnaest minuta i na kraju iscrpljeni odlucili da idu kuci, a talijanima rekli dajte nam azzuri i bjanko, kompleto, si.
Pa jebem ga ja ako ne mozemo odavde probrat nesto da valja.
Mogo bih se kladiti da nikad niko iz saveza nije ni pogledao katalog jer ne znaju to naci na internetu, pogotovo jer ne znaju engleski. Pa su se mucili nekih petnaest minuta i na kraju iscrpljeni odlucili da idu kuci, a talijanima rekli dajte nam azzuri i bjanko, kompleto, si.
Sjecam se jednog dresa, bijeli sa zutim ovratnikom i zutim brojevima. Bio je stvarno dobar. jos kad bi na to imena stavili - ekstra.
Ko je nama bio dobavljac opreme kad smo igrali pod ljiljanima? Oni dresovi su imali u tkanju utkane ljiljane. Predobro je bilo. Isto i kragne sa plavom, srebrnom i zlatnom linijom po rubu.
quasar wrote:Ovo na sajtu su noviji modeli. Moglo bi se finih probrati, a ako bi se plasirali na EP, trebali bi traziti unikatne sa necim prepoznatljivo bosanskim.
Reprezentacija vjerovatno ima tovar tih starih jer ni jedan koji su nosili ja ne mogu naci u ovom katalogu, osim sto neki dosta lice, ali nisu isti.
Gdje to gledas?
Ja otisao na njihov website, kaze da uskoro organizuju putovanje na utaqkmicu u Bjelorusiju, a prodaju i karte za utakmicu BiH - Grcka