Dres druge zemlje !

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Da li bi obukli dres druge zemlje ?

Da,pusti patriotizam kad stomak krci !
4
36%
Ne,domovina mi je nesto sveto i nikad je ne bih tako izdao !
7
64%

Total votes: 11

El_Comunista

#1 Dres druge zemlje !

Post by El_Comunista »

Kada biste bili dobri sportisti i otisli iz svoje zemlje u potrazi za boljim,da li biste za velike pare igrali za zemlju u kojoj ste ?!?!?!
No_Comment

#2 Re: Dres druge zemlje !

Post by No_Comment »

El_Comunista wrote:Kada biste bili dobri sportisti i otisli iz svoje zemlje u potrazi za boljim,da li biste za velike pare igrali za zemlju u kojoj ste ?!?!?!
Bili ti zaigro u nekom sportu za svoju jednu i jedinu zemlju BOSNU I HERCEGOVINU... :-D
zlata

#3 Re: Dres druge zemlje !

Post by zlata »

El_Comunista wrote:Kada biste bili dobri sportisti i otisli iz svoje zemlje u potrazi za boljim,da li biste za velike pare igrali za zemlju u kojoj ste ?!?!?!
Pa zemlja u kojoj zivim mi je takodjer domovina. Ne kuzim taj mentalitet...kao da ne smijem imati nikakvu lojalnost prema drustvu u kojem danas zivim, kruh zaradjujem?
El_Comunista

#4 Re: Dres druge zemlje !

Post by El_Comunista »

zlata wrote:
Pa zemlja u kojoj zivim mi je takodjer domovina. Ne kuzim taj mentalitet...kao da ne smijem imati nikakvu lojalnost prema drustvu u kojem danas zivim, kruh zaradjujem?
ma ne moras ici nadugacko,mislio sam ukratko da li bi izabrala trnovit put ili bi uzela drzavljanstvo druge zemlje i igrala za nju uz veliku nadoknadu!
El_Comunista

#5 Re: Dres druge zemlje !

Post by El_Comunista »

No_Comment wrote:
Bili ti zaigro u nekom sportu za svoju jednu i jedinu zemlju BOSNU I HERCEGOVINU... :-D
to je tako samo na papiru ! Srce kaze drugo !
Ne bih nikada zaigrao za Bosnu i Hercegovinu, kao ni za jednu drugu stranu zemlju ! To bi bila izdaja mog naroda !

Najsretniji bi bio u dresu Jugoslavije ali posto su to neka prosla vremena i treba se skoncentrisati na sadasnjost, dakle :
Srbija forever !
larado

#6 Re: Dres druge zemlje !

Post by larado »

El_Comunista wrote:
No_Comment wrote:
dakle :
Srbija forever !
dakle odjebi! Dokad cete vi otvarati ove glupe topike kao da je ovo beograd-x forum? Svrha cijelog topika je da ti nama kazes kako ti volis srbiju odnosno mrzis Bosnu. A nama je to kao cudno, jel? Znamo sta mislis i znamo da imas istomisljenika milion ali ne mozemo ti opisati koliko nas to interesuje. Mislim da govorim u ime vecine- razguli!
No_Comment

#7 Re: Dres druge zemlje !

Post by No_Comment »

El_Comunista wrote:
No_Comment wrote:
to je tako samo na papiru ! Srce kaze drugo !
Ne bih nikada zaigrao za Bosnu i Hercegovinu, kao ni za jednu drugu stranu zemlju ! To bi bila izdaja mog naroda !

Najsretniji bi bio u dresu Jugoslavije ali posto su to neka prosla vremena i treba se skoncentrisati na sadasnjost, dakle :
Srbija forever !
Pa kako demantirash sam sebe...gore si glaso za vjernost svojoj ,,otadzbini,,, BIH ...I DA NEBI OBUKAO DRES DRUGE ZEMLJE...a sada Srbija forever...a juce Ellas forever... :shock: :lol:
El_Comunista

Post by El_Comunista »

eto sta ces prevrtvljiv sam :D
Smrt fasizmu

#9 Dres druge zemlje!

Post by Smrt fasizmu »

El_Comunista, SVE MI SE CINI DA TI DOBRO ZAJEBAVAS OVE ZAPRDJENE NACIONALISTE!!! :D :oops: :( Oprosti, eto i ja opsovah!
Sto se tice JUGOSLAVIJE, nju jedino jos vole usamljeni nostalgicari koje nije SAVLADALO NACONAL-FASISTICKO LUDILO. Srbi je mrze zato sto ih je Miloseviceva bagra nagovorila da cetnikuju, pa ne mogu svoju sramotu da priznaju, Hrvati isto ne mogu da priznaju da su nasjeli na ustasku ideologije Tudmana, a Muslimani ko Muslimani prije podne misle jedno, poslepodne drugo ko njihov vodja Alija Izetbegovic koji ih je debelo naguzio, a oni to od bruke ne zele da priznaju ...
ZATO:
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
Post Reply