kako reagujete u situaciji kada vas vaša djevojka, žena, kurva, muškarac, šta već, napali i onda nehajno kaže ''ne mogu ti ja sad ništa dragi, nisam raspoložena''
stvarno je zajebano kad ta energija poslije ovakve izjave partnera počne mutirati u tijelu, ili što bi se reklo (udarila mu sperma u glavu)
pokušavam biti kul u tim situacijama, ali teško...
dragi, nisam raspoložena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
car-x
za iznenadne napade glavobolje sam vec obznanio moj patent..
za umor je malo teze naci lijeka..
ako se to desava sporadicno, onda je to razumljivo.. preraste li to u pravilo, razgovor je jedino moguce rjesenje.. a ukoliko se i tu stavovi ne priblize, ima vazda nekih crvenih ulica.. pa u zanji.. u slobodno vrijeme..
za umor je malo teze naci lijeka..
ako se to desava sporadicno, onda je to razumljivo.. preraste li to u pravilo, razgovor je jedino moguce rjesenje.. a ukoliko se i tu stavovi ne priblize, ima vazda nekih crvenih ulica.. pa u zanji.. u slobodno vrijeme..
- Lace
#4 Re: dragi, nisam raspoložena
ova boldirana vjerovatno to nece uraditištzngrm wrote:kako reagujete u situaciji kada vas vaša djevojka, žena, kurva, muškarac, šta već, napali i onda nehajno kaže ''ne mogu ti ja sad ništa dragi, nisam raspoložena''
stvarno je zajebano kad ta energija poslije ovakve izjave partnera počne mutirati u tijelu, ili što bi se reklo (udarila mu sperma u glavu)
- anais_nin
#5 Re: dragi, nisam raspoložena
prihvatis da si mazohista u sado-mazo vezi....ili pocnes vracat istom mjeromštzngrm wrote:kako reagujete u situaciji kada vas vaša djevojka, žena, kurva, muškarac, šta već, napali i onda nehajno kaže ''ne mogu ti ja sad ništa dragi, nisam raspoložena''stvarno je zajebano kad ta energija poslije ovakve izjave partnera počne mutirati u tijelu, ili što bi se reklo (udarila mu sperma u glavu)
-
vodolija_33
nema odmora... dok traje obnova
:D:D