Dragi me je ucjenio - sta da radim :( savjet molim :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

danas

Post by danas »

pitt wrote:
white_sugar wrote:ja ja izvlaci se ti sada. prvo ona mala pa sada i danas. sram te bilo zar ti jedna nije dosta :x :lol:
ma kome je dosta jedna posteljina :D:D
treba ti jos jedna bijela, ustirkana :D :-) :D :oops: :oops: :oops:
_MaYa_

#52 Re: Dragi me je ucjenio - sta da radim :( savjet molim :(

Post by _MaYa_ »

hananah wrote:Dakle, dusa mi je jesti cveklu u krevetu i sve uflekam, a on iz dna duse mrzi flakave carsafe, satra se peruci, stirkajuci i peglajuci ali naprati, nastirkati i napeglati ne moze koliko ja mogu cvekle pojesti :)
tako mi jutros rece "ili ja ili cvekla" :(

Sta da radim :(

Samo ozbiljne i dobronamjerne savjete molim :roll:
pa ja hano kontala da si muslimanka (citaj ne jebes se prije braaka) :lol: :roll:
bug

Post by bug »

ja kontala ti bar dva klikera :D imas
dow

Post by dow »

Cvekla je zdrava i samo trpaj u sebe. Na gajbu je jeftinije. A jesil' probala da sjedis u lavoru dok jedes cveklu? Malo je zahmetli ali neces opeksiniti oko sebe. Sve se slijeva u lavor....
bug

Post by bug »

pa ne pravi :D zimnicu :D:D
felichi

Post by felichi »

probaj mu objasniti ili to ili borovnica
nista drugo ti nece vratiti krvnu sliku kao cvekla i borovnica

ili to ili da hebe leš :lol: :lol: :lol:
dow

Post by dow »

Mozda je u losoj materijalnoj situaciji. Ja bih uzeo odmah dvije gajbe, jos jeftinije. Cvekla nije kvarljiva roba. I samo trpaj.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Jes jes. Trpaj. Dok ne proprdi bordo boju. I sa njom ufleka carsaf, nanovo.
dow

Post by dow »

Evo lutke nase. BETA VULGARIS.

Image

Samo trpaj i u lavor.
Nesferatu

Post by Nesferatu »

A, moze ko i luk. U one stare zenske carape. Po mogucnosti, mnogo koristene i nikad ne oprane, mada imas tu bestiju sto opra sve kad ga uhvati vrbopuc....

Podvezes, pa na balkon. Da zna komsiluk, kod ovijeh nema malokrivnih u famaliji. Sve punkrivni. Pa kad zavriskas, a one mrlje od cikle, same bjeze sa plahte. Sto ti je ta predigra.
tech10

Post by tech10 »

Evo savjeta, ali zanovijetli brate. Nema druge, prestani hnjapati.

Laundry Hint
Due to beets' deep magenta color, they can stain anything. To remove beet juice from clothing:
Using white bread soaked in water, place on the stained area. If necessary, use more soaked white bread and continue until no further beet juice comes out of the stained area.
Rinse the item in cold water. Then, using a stain remover, apply to the area and scrub with a toothbrush. Allow to sit for at least 5 minutes.
Soak the item for 30 minutes in cold water and a color-safe bleach solution. Wash as you would regularly.
If this does not remove the stain, do not dry in the dryer. Begin the process again from the stain remover step.
sveti tamantije

Post by sveti tamantije »

Njegova postelja je Hajducka i ne voli nikakve mrlje po njoj
ni od Cvekle ni od od dddddd

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
:D :D :D :D
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Njegova postelja je Hajducka i ne voli nikakve mrlje po njoj
Jesi ti procitao onaj dio u kojem pise da je on taj koji pere ves?

To je karakterna crta samo jedne skupine navijaca, ciji je hram na Grbavici i koji su seksualno disfunkcionalni kad se suoce sa crvenom bojom na sliferu. Jedva su i preko ruzicaste presli. A i za to je trebala, terapija. Ili opstat, ili nestati :oops:
Svemirski_Jebach

#64 Re: Dragi me je ucjenio - sta da radim :( savjet molim :(

Post by Svemirski_Jebach »

hananah wrote:Dakle, dusa mi je jesti cveklu u krevetu i sve uflekam, a on iz dna duse mrzi flakave carsafe, satra se peruci, stirkajuci i peglajuci ali naprati, nastirkati i napeglati ne moze koliko ja mogu cvekle pojesti :)

ne mijenjaj partnera, promijeni postelju :-D
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

u što neki ljudi ostare.... :(

da nije žalosno bilo bi pateticno :roll:

kuc kuc o drvo
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

hananah bome ta tvoja veza mi sve vise i vise lici na will and grace show samo vam jos jack i ona tuka alkoholicarsko-bogataska Karen fale u svemu da ugodjaj bude potpun :D
Uh

Post by Uh »

Ma djes bona cveklu u krevet. Ja bi te vec davno skartiro, a eto vidi kako je on dobar koliko prasta, :-)
Fair Life

#68 Re: Dragi me je ucjenio - sta da radim :( savjet molim :(

Post by Fair Life »

Kada se Kenneth Slaby probudio u kući bivše djevojke sa penisom zaljepljenim za stomak pomoću super ljepka, znao je da mu ona nije oprostila prekid veze do koga je došlo par mjeseci prije.

Slučaj je to koji se dogodio prije pet godina, a ovih ga je dana Slaby ponovo donio na sud tražeći od bivše ljubavnice odštetu od 30.000 dolara zbog "nehumanih" radnji.

Naime, pet mjeseci nakon raskida njihove desetomjesečne veze Gail O'Toole je Slabya pozvala kod sebe, a nakon što je ovaj zaspao, dala se na posao.

Uzela je tubu super ljepka i zaljepila mu penis za stomak, testise za nogu, a na leđima mu je ispisala psovke lakom za nokte. I onda ga takvog poslala da pješači kilometar i po do prvog telefona.

www.pazite šta radite...
Post Reply