Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#276 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
ja mislim da moj dragi nema problema sa mojom obucom.
jednostavno....
uvijek mu pogled ode u drugom pravcu, malo gore iznad stopala, tako da cipe i ne primjeti
(jednom smo se negdje spremali i obula sam dvije razlicite cipele da ga pitam za misljenje koje da tu vece nosim. izasla sam pred njega i pitala: "sta mislis". pogleda me on, odmjeri dobro i kaze onako odusevljeno: super!....... nije ni primjetio da nosim razlicite cipele. oci mu ostale zaljepljene za dekolte....)
jednostavno....
uvijek mu pogled ode u drugom pravcu, malo gore iznad stopala, tako da cipe i ne primjeti
(jednom smo se negdje spremali i obula sam dvije razlicite cipele da ga pitam za misljenje koje da tu vece nosim. izasla sam pred njega i pitala: "sta mislis". pogleda me on, odmjeri dobro i kaze onako odusevljeno: super!....... nije ni primjetio da nosim razlicite cipele. oci mu ostale zaljepljene za dekolte....)
-
*mima*
#277 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Sise.
Sise.
- Bloodflow
#278 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Oblik
Dobar oblik prvo primjetim, neki to još nazivaju i izgled, look, mada se sve svede na jednostavnu riječ oblik. Tu je sve skupa, tek poslije obratim pažnju na "oči" i "gepek" 
- slavkoimamodilera
#279 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
To je to, mozete koNforno temu zamandalit!anjusha wrote:ja mislim da moj dragi nema problema sa mojom obucom.
jednostavno....
-
Njanjo
#280 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
mogul ja ikakosultanijaodbruneja wrote:Sinus ako ce ti sta pomoc, imam jedne bijele baletanka pa dodi i spali ih, ili kidaj na komade .. neznam koliko ti je bujna masta
e juce sam slusao dvije klosharke kako pricaju i sve sto sam mogao da skontam bila je recenica "kako sam je raspalila u usta Allaha mi".....e kod takvih treba prvo primjetit imal geveru ili cakiju, sto je sigurno sigurno da nebi bezze upucan zavrsio
- Ritchie-T
#281 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
prvo primijetim dvije stvari...
...karakter (način na koji djeluje, oblači se i ponaša, u našem društvu) i grudi, jer ja nikad ne prilazim odmah curi...prvo je pratim da vidim da li je pametna ili glupa, pa ako je previše pametna
ne hvala, a ako je previše glupa
bježim - jer tu nema mjesta za mene, pa se sad vi pitate wtf. pa šta tebi odgovara, a ja odgovaram...sredina u svemu...samo ne mora biti u ljepoti..tu je sredina krajnja donja granica 
-
vratnik
#282 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
anjusha wrote:ja mislim da moj dragi nema problema sa mojom obucom.
jednostavno....
(bolje i to nego da je rekao: sta, ti imas i cipele?)
Ali fakat predobro.
- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#283 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Ma...kad takvu primijetis...ne treba ulaziti u analize...nego odmahNjanjo wrote:mogul ja ikakosultanijaodbruneja wrote:Sinus ako ce ti sta pomoc, imam jedne bijele baletanka pa dodi i spali ih, ili kidaj na komade .. neznam koliko ti je bujna masta...na lomacu sa njima buhahahahha
e juce sam slusao dvije klosharke kako pricaju i sve sto sam mogao da skontam bila je recenica "kako sam je raspalila u usta Allaha mi".....e kod takvih treba prvo primjetit imal geveru ili cakiju, sto je sigurno sigurno da nebi bezze upucan zavrsio
- video
#284 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Ovo, naravno !!

- PticaTrkachica
#285 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Lakat bez crne hrapave zadebljane kože?video wrote:Ovo, naravno !!
-
milijarder
#286 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
ladyblue18 wrote:Uh sorry masih gore da si napisao to.milijarder wrote:a gdje pise da imam djevojku...![]()
a ko mi je djevojka![]()
jeli mislis na ono sto ja mislim (green eyes???)![]()
Pa nekako sam iz tvojih postova zakljucila da je imas.![]()
Na sta ti mislis?![]()
Ja ti kazem svejedno mi je, fakat.
![]()
Samo mora imati ono "nesto" da me privuce, a to nesto se obicno nalazi u ocima, pa sad bile plave, zelene, crne, svejedno.
Nadam se da nisam masila smisao pitanja.![]()
![]()
![]()
![]()
Nastavit cemo kasnije, moram ici sudje prati.![]()
here we go again
sorry zbog juce morao sam neodlozno otici, nesto je iskrsnulo
a vidim @mickey123 se ko nesto bunu, a s druge strane izgleda da momcima znas zagolicati misli
nego kako je bilo pranje sudja
-
milijarder
#287 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
ja sam primjetio nesto lijepo kod ladyblue18

- PticaTrkachica
#288 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Dragi naš dekolte...nisi sredila obrve, instaliraj dekolte, imaš aknu na sred čela - instaliraj dekolte, cipele neodgovaraju - dekolte, imaš britney spears moment sa mašinicom za šišanje - opet dekolteanjusha wrote:ja mislim da moj dragi nema problema sa mojom obucom.
jednostavno....
Dobar dekolte je pola zdravlja
(i sad je oficijelno zbog silnog ponavljanja riječ dekolte izgubila smisao
-
Njanjo
#289 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
ladyblue18 wrote:Ja prvi put cujem za to ali fakat.mima wrote:Al je nasao kome ce se udvarat......nismo je je mogli nagovorit na forumsku kafu.![]()
Nego, Jennifer...![]()
Sta ste se ba ufatili zena kojima je zivot podredjen da izgledaju dobro i cakum-pakum u bilo koje doba dana i noci.![]()
A vala bez sve te sminke nista posebno nije, i nemam trunku ljubomore ni zavisti u sebi.
Nadjite neku "smrtnicu" jer ih ima 100 puta ljepsih od svih tih zvjezdica, a prirodno su lijepe, bez sminke i silnih pomagala, pa onda opletite pricu, a ne nesto sto je plasticno i vama nedostizno.
ja Lady nebi nikom dao eh eto
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#290 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Njanjo wrote: e juce sam slusao dvije klosharke kako pricaju i sve sto sam mogao da skontam bila je recenica "kako sam je raspalila u usta Allaha mi".....e kod takvih treba prvo primjetit imal geveru ili cakiju, sto je sigurno sigurno da nebi bezze upucan zavrsio
Vala nemam namjeru nikome misli golicati ovdje.milijarder wrote: a vidim @mickey123 se ko nesto bunu, a s druge strane izgleda da momcima znas zagolicati misli![]()
![]()
nego kako je bilo pranje sudja![]()
Sta majketi?milijarder wrote:ja sam primjetio nesto lijepo kod ladyblue18![]()
sta nebi daoNjanjo wrote: ja Lady nebi nikom dao eh eto
- JThomas
#291 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
blago njoj, vidi koliki izbor

- davorf
- Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...
#292 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Ma ja cu otvoriti fan club ladyblue18 na FB-u, kad vidim koliko samo fanova ima...mozda ponese i titulu najbrojnije grupe

- ladyblue18
#293 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
davorf wrote:Ma ja cu otvoriti fan club ladyblue18 na FB-u, kad vidim koliko samo fanova ima...mozda ponese i titulu najbrojnije grupe![]()
![]()
Ne treba to ali hvala tebi.
O kome ti pricas?JThomas wrote:blago njoj, vidi koliki izbor![]()
- JThomas
#294 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
o jednoj ovoj ovamo na ovom jednom forumu 
-
milijarder
#295 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
ma lady ce vjerovatno jednog dana postati kraljica
s obzirom da je takav slijed
prvo princeza pa onda kraljica

prvo princeza pa onda kraljica
- davorf
#296 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Ovo treba da shvatim kao prijetnju?ladyblue18 wrote:davorf wrote:Ma ja cu otvoriti fan club ladyblue18 na FB-u, kad vidim koliko samo fanova ima...mozda ponese i titulu najbrojnije grupe![]()
![]()
![]()
![]()
samo stisni.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba to ali hvala tebi.
O kome ti pricas?JThomas wrote:blago njoj, vidi koliki izbor![]()
![]()
- ladyblue18
#297 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Aha dobro onda.JThomas wrote:o jednoj ovoj ovamo na ovom jednom forumu
milijarder wrote:ma lady ce vjerovatno jednog dana postati kraljica
prvo princeza pa onda kraljica![]()
Nego ti rece da si primjetio nesto lijepo kod mene?
Paaaa onaaaaaaaj...davorf wrote: Ovo treba da shvatim kao prijetnju?![]()
![]()
-
milijarder
#298 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
pa sam nick govori da je njegova vlasnica nesto posebno
- davorf
#299 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Ne bojim se cyber prijetnjiladyblue18 wrote:Aha dobro onda.JThomas wrote:o jednoj ovoj ovamo na ovom jednom forumu![]()
milijarder wrote:ma lady ce vjerovatno jednog dana postati kraljica
prvo princeza pa onda kraljica![]()
![]()
![]()
oplakah
a kada sam postala princeza.
![]()
Nego ti rece da si primjetio nesto lijepo kod mene?A mene zivo interesuje sta, pa ako ti nije problem...
![]()
![]()
Paaaa onaaaaaaaj...davorf wrote: Ovo treba da shvatim kao prijetnju?![]()
![]()
A sto se boldiranog tice...imas lijep...font
- ladyblue18
#300 Re: Dragi Forumasi, sta prvo primjetite na zeni...?
Uh uh uh.milijarder wrote:pa sam nick govori da je njegova vlasnica nesto posebno
To cemo jos da vidimo hoces li se bojati.davorf wrote:
Ne bojim se cyber prijetnji![]()
A sto se boldiranog tice...imas lijep...font![]()
![]()
Hvala hvala, i meni se svidja.
Joj sto spammate.