znachi, zanima me ono sta vam je privlachno na nepoznatim muskarcima koje vidite na tv ili u prolazu ili u casopisima itd.....
Da li su to oci, ruke, ramena, dupe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mačak u čizmama wrote:jednostavno rečeno - fizički![]()
mačak u čizmama wrote:robustan...
sto ce reci celav ne dolazi u obzir ni pod raznomačak u čizmama wrote:kosa naprijed i pozadi....
Aammra wrote:pitt wrote:Meni uvijek surlu prvo primjete .......![]()
![]()
KOJU?
hananah wrote:Ma sta primjetim - sta ja vise znam, mora mi biti karizmatican eto to ti je, imati ono nesto sto mi odsjece nogeto se ne da perom (tastaturom) opisati, to je uh uh
![]()
hananah wrote:Sta ga cini karizmaticnim, pa nema neki odredjeni tip muskarca, ni po visini ni po debljini jednostavno zraci necimdoduse vise preferiram tamnije muskarce, jos ako ima onu vatru u ocima uh uh
Kareme da bi ti shvatio o cemu ja pricam jedino mozes da promjenis spol, drugacije je nemoguce
hananah wrote:Sta me briga sta prvo primjete druge zeneja prvo primjetim dvije stvari koje se ne vide na prvi pogled a koje se naslute - Hasima i karizmu
po nosuKareem Abdul-Jabbar wrote:hananah wrote:Sta me briga sta prvo primjete druge zeneja prvo primjetim dvije stvari koje se ne vide na prvi pogled a koje se naslute - Hasima i karizmu
:lol: ma daj
, kakav crni Hasim
, kako to mozes primjetiti???
:D
pitt wrote:macak, sta si ovo editovalaNIje fer....necemo se tako igrat
![]()
mačak u čizmama wrote:*....