eeee moj Dragane Marinkovicu kji si ti papak...
SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE
Dragan Marinković Maca, bivši ukućanin VIP „Velikog brata", optužen za seksualno uznemiravanje, a zbog neodazivanja na sudske pozive preti mu i policijsko privođenje
Dragan Marinković Maca optužen je za seksualno uznemiravanje, a zbog neodazivanja na sudske pozive ovih dana preti mu i policijsko privođenje. Bivšeg učesnika „VIP Velikog brata", ali i čelnike bosanske televizije OBN optužila je izvesna Amela Dervišević zbog toga što je, kako, između ostalog, stoji u optužnici, „Dragan Marinković Maca, autor i voditelj emisije OBN-a ‘One Man Show-Niko kao ja', 14. decembra 2005. godine prilikom snimanja priloga za rubriku ‘Hoćeš nećeš‘ platio 20 maraka slučajnom prolazniku da Amelu uhvati za stražnjicu".
Pošto se popularni glumac i voditelj 30. novembra nije odazvao na poziv tužilaštva BiH na ročište kako bi se izjasnio o krivici za krivično delo seksualnog uznemiravanja, policija će, tvrdi Asim Kadribašić, advokat tužilje, Dragana Marinkovića morati da privede.
- Mislim da će Marinkovića sudska policija privesti 27. ili 28. decembra. Policija će verovatno otići noć ranije na vrata njegovog stana i tokom noći dovesti Macu u službene prostorije Suda BiH da tu sačeka jutro - kaže Kadribašić.
Maca, s druge strane, tvrdi da sudski poziv nije dobio i naglašava da nikoga u emisiji nije seksualno uznemiravao.
- Kako ću da se odazovem ako nisam potpisao poziv. To što oni ne uruče poziv, nego ga negde ostave, možda u sandučetu, to je problem kurira, nije moj. Ako me ko bude privodio, tužiću ga, jer ja nisam kriminalac - poručio je Marinković, i dodao: - Da je ta žena bila seksualno uznemiravana, ona bi reagovala odmah, a ne nakon što su je drugi nagovorili. Postoji snimak, ništa se nije desilo, niti ju je ko dirnuo. To može da se dokaže - tvrdi Maca.