Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kub lajkan

#1 Dragane Marinkovicu!

Post by kub lajkan »

Ako ova tvoja vecerasnja emisija nije JADNI I DEGUTANTNI PAPANSKI PRIMITIVIZAM, mozes li nam onda ti malo pojasniti njen smisao?
giga

Post by giga »

nevjerovatno - odvratno! primitivno! gdje ovo zivimo? kakvi su ovo tv programi
Pooll

Post by Pooll »

De nam malo detalja... ima li repriza...?
danas

Post by danas »

pa de recite i nama sta je bilo... :roll:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Nisam gledao sve, ali i ovo na sta sam stigao vise je nego dovoljno...

U jednoj od "igara" cilj je da pronadje prolaznika koji ce "za 20 maraka uhvatiti trebu za supak" (citat!) :shock: :shock: i onda stvarno i nadje tipa koji ce tako zaraditi 20 KM na jednoj slucajnoj prolaznici!!!

Bilo je toga jos...

Covjeka nisam napadao na temi o kvizu "Ruski rulet", jer sam mislio da je to ipak unutar nekakvih granica, ali ovoooooo :shock: :shock: :shock:

Pa gleda li iko ove emisije prije nego ih emituju :? :? :?
hadzinica wrote:sto ste gledali kad je fuj???
zato postoji daljinski!
i koliko god mi "fujukali" "bljakali", covjek je ocigledno uradio ono sto mu je i bila namjera, da bude "gledan" on i njegova emisija!
a ne brinite,dok ima ovaca , bice i vune!
Gledao sam prvo zato sto je prva epizoda, a poslije zato sto nisam mogao vjerovati svojim ocima sta vidim...
saim_adka

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 25/01/2017 10:24, edited 1 time in total.
trlababalan

Post by trlababalan »

Šou je bio fenomenalan, ismijasmo se do suza :lol: :lol: :lol: :lol:
Maca, ne uzrujavaj se zbog ovakvih moralista, samo nastavi 8) opušteno :wink:
strong69

Post by strong69 »

trlababalan wrote:Šou je bio fenomenalan, ismijasmo se do suza :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaci, kad ti se nesto ne svida moralista si? Ja sam mislio da to znaci nesto drugo... A fakat ne vidim sta je smijesno u tome da neki ludak hvata cure po ulici za ˝supak¨, i ponizava ih na TV... Ali, svako ima svoj ukus
A_C_E

Post by A_C_E »

Sramota!
Ma nek se skidaju,hebu sebi mater,ali za to ima prikladan termin.
Hej,pa nek napumpana kobila izvodi striptiz u 9 sati na TV-u.
Jos kad joj ona debilcina od Marinkivca poce sisurine ljubiti,da Bog sacuva. :lol:

Vjerovatno nam je zakon oko ovakvih stvari i istupa kao i cijela drzava u losem stanju,ali ovo bi se trebalo najstrozije kazniti sankcijama za TV kucu koja je dopustila emitiranje ovog smeca u neprikladnom terminu.Kad mogu kazniti neku TV kucu koja nesto kaze protiv visokog predstavnika,vala mogu i za ovo.
trlababalan

Post by trlababalan »

Treba imati samo malo duha da se Macin humor shvati...
Ništa više :wink:
E ne pamtim kad se ismijah ovako slatko :lol: :lol: :lol:
A stari gospodin Fikret, u kravati, kako se čovjek zeza, svaka čast 8)
Ne valja bit previše krut u ova glupa vremena 8)
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

I ti si lajkane :D ... kao da gledaš boks meč pa otvoriš temu i pitaš se zašto se oni onako udaraju između sebe :D ...
trlababalan wrote:Šou je bio fenomenalan, ismijasmo se do suza :lol: :lol: :lol: :lol:
Bil' ti bilo fenomenalno da ti je Zdravko, ili kako već, mamu za pakaš uhvatio ? :oops:

Ono Hoćeš - Nećeš je pretjerivanje radi kojeg bi Maca (opet) mogao dobiti po pici... ostaltak emisije je Pile i Maca Show na steroidima... "glamurozniji" studio, parodiranje par emisija koje se prikazuju na lokalnim tv stanicama, Maca na egotripu, povećan broj *rahat od pameti* hostesica koje za dva sata na TVu i sitni honorar dopuštaju da im se tokom emisije provjeri čvrstoća svježe punoljetnih sisica i guzičica i gosti iz glamuroznog svijeta exyu estrade :roll: ...

Pretjerivanja iz ove emisije će se pripisati novogodišnjoj euforiji (iako je snimano prije skoro mjesec dana), od sljedeće epizode ide se malo blažim tempom i to je to :)...
elviss83

Post by elviss83 »

Kako se zvao onaj lik na "dvjestodvojci" ? Emir Sarajlic? "Kafana kod dva hajvana" .... Eh ovaj show Marinkovica mi lici na Emirov (ako se lik tako zove) ... I cini mi se da i Marinkovic moze zavrsiti kao Emir, kada su ga raja pretukla negdje u gradu, jer naci ce se rodbina one djevojke/zene, koja je uzgred slucajna prolaznica ..... To mu nikak nece proci, a ona u cokoladi sto se skida ...... njen problem i mozda jedino i sise ima pokazat ..... :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Evo upravo ide repriza na OBN-u...
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Lajkan je pravi fan, i reprize gleda :D :D ...
Pooll

Post by Pooll »

tamam da bacim oko... :cry:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

NeKi_LiK wrote:Lajkan je pravi fan, i reprize gleda :D :D ...
Ma samo da provjerim... mozda je ipak bio samo ruzan san... :roll:
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Pooll wrote:tamam da bacim oko... :cry:
Nemoj šta drugo baciti :roll: ..

:D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Zaista dugo nisam nesto ovako OSMISLJENO gadno na TV-u pogledao! :-?
Zaista ispod svih mogucih granica ukusa! Nadam se da ce neko ovo sranje povuci sa ekrana, ovo nema nikakve veze sa slobodom i kao imanjem osjecaja za zezanciju!
Kratko receno - ODVRATNO!
wanderer

Post by wanderer »

nisam gledao taj prilog, ali mi nije jasno to iscudjavanje. primitivizmom tog i slicnih podtipova su zasuti svi mediji, pa i ovaj forum.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

wanderer wrote:nisam gledao taj prilog, ali mi nije jasno to iscudjavanje. primitivizmom tog i slicnih podtipova su zasuti svi mediji, pa i ovaj forum.
Pa pogledaj ako vec nisi. Upravo ide repriza, a sad slijedi "najzanimljiviji" dio...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Nadam se da ce neko onu jadnicu sto se nasla u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu neko savjetovati da tuzi OBN, pa kad ih oglobe da im vise nikad na pamet ne padne ovakav primitivizam...
Pooll

Post by Pooll »

NeKi_LiK wrote:
Pooll wrote:tamam da bacim oko... :cry:
Nemoj šta drugo baciti :roll: ..

:D :D
Necu :D :P

___

Emisija je savrsena!
*Unreal*

Post by *Unreal* »

emisija je dobra :) ...mislim da su ovi losi komentari rezultat prvog utiska ...ipak je ovo novogodisnja emisija pa je bilo malo pretjerivanja. sumnjam da ce u iducim emisijama biti striptiza i fatanja za guzu prolaznica. prva emisija je onako malo da se ispipa puls, da se vidi sta raja misle, i pozitivno i negativno.

Ja bi dao cistu 8 za emisiju, posebno za "periferni dnevnik" i za reklame...a drugi dio emisije je bio manje-vise interesantan, posto su gosti bili nezanimljivi onda je trebalo na neki nacin da podigne atmosferu, striptizeta je malo pretjerivala i imao sam dojam da je pod utjecajem necega hehe :D u pravu su oni koji tvrde da to nije primjereno terminu u 9 sati.

Mislim da je emisija odlicna, prije svega jer je to korak naprijed za nasu uspavalu televizijsku scenu, ako nista bit ce interesantnije :D nisam nista slicno ovome vidio na TV nakon rata, tako da treba skinuti kapu ljudima koji se trude da nesto promjene.... 8)

ako mozemo na mtv-u gledati emisije "i bet u will" i "date my mom" i slicno...onda mozemo i ovakvu emisiju

p.s. nekima je zasmetalo hvatanje za guzu, da li ste sigurni da je to slucajna prolaznica :D :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ako izuzmemo da su gosti bili izrazito neinovativni i dosadni, da je striptiz bio neprimjeren i vremenu i prostoru, da se "akcija" ganjanja cura po pijaci skoro pa granici sa idiotizmom iz dosadasnjih "najboljih" Macinih dana, da se na kraju voditelj valja u cokoladi ko napaljeni rasplodni vo ne propustajuci priliku da se malo "nasladi" okolnom hvatacinom... onda ne vidim sta je to ostalo od cijele emisije sto bi vrijedilo da se da tako visoka ocjena 8?! Ako je ovo koncept koji treba da razbudi nasu programsku semu - onda hebem ti i semu i razbudjivanje! :x :x :x
*Unreal*

Post by *Unreal* »

daduli_sa wrote:Ako izuzmemo da su gosti bili izrazito neinovativni i dosadni, da je striptiz bio neprimjeren i vremenu i prostoru, da se "akcija" ganjanja cura po pijaci skoro pa granici sa idiotizmom iz dosadasnjih "najboljih" Macinih dana, da se na kraju voditelj valja u cokoladi ko napaljeni rasplodni vo ne propustajuci priliku da se malo "nasladi" okolnom hvatacinom... onda ne vidim sta je to ostalo od cijele emisije sto bi vrijedilo da se da tako visoka ocjena 8?! Ako je ovo koncept koji treba da razbudi nasu programsku semu - onda hebem ti i semu i razbudjivanje! :x :x :x
slazem se da se pretjeralo sa striptizom i lizanjem na kraju, to je stvarno previse, samo kazem da je koncept emisije ok, a propusta je bilo poprilicno..., ocjena je zbog prvog dijela emisije, maca reklama i dnevnika, drugi dio je druga prica :) prilicno explicitno sve u svemu, moze se uklopit u 00.00 dok su na drugim kanalima razgolicene hot-line djevojke
Post Reply