Zaboravio si još dodati da bi bio "ugrožen" I spao na nivo "nacionalne manjine" a sve iz tih 20 i nešto % , i bio hegemonizran od strane mrskog neprijatelja. Realnost je malo jednostavniji pojam nego mislišosa wrote:hercegovac_pravi wrote:Dobro ali onda može jedno pitanje ? Zbog čega su ti predmeti prebačeni tužilaštvu BiH a ovi ostali u 'Agu? Onako čisto informativno ako možeš ukratko da nas uputiš.Geronimo81 wrote:Polako bolan dođe i udruzeni na svoje mjesto zlocini ABIH su se prebacili na sudstvo bih koliko sam ja upucen i tek sada su pocele istrage prva trusina e sada vidjecemo kako ce to tuziteljstvo da okvalificira kao udruzeni zlocinacki poduhvat a za to fali samo zuka i safet ćibo .Vidis tek na predmetu ove trojice se vidio dokument zapovijedi i "depeše" od 19. i 20. siječnja 1993. kojima je zapovjedništvo Trećega korpusa Armije BiH zapovjedilo razmještanje postrojbi i spremnost za uporabu dijelova 7. muslimanske brigade.
Carla je otisla a sve se prebacilo na BiH tuziteljstvo a istrage su tek pocele pa cemo da vidimo kako ce da se okvalificiraju a meni je svejedno samo da se svi oni koji su cinili zlocine kazne kao i njihovi zapovjednici koji nisu sprijecili zlocine a znali su za njih.
Hm zasto Alija nije kaznio te postrojbe koji su kaljali ABIH koji su ubijali civile nebosnjake ?
Zasto je nagrađivao tu 7 muslamsnku kao i njezine zapovjednike ?
To nisu bili pojedinci imas opisan zlocin cijela postrojba je bila okruzena i da kazem forcala na kidanje glave sjekirom.
Zasto su zulfikari i zuka bili amnestirani za zlocine a sudjelovali su u Grabovici i Trusini.
Zato je jovanu divljaku govorio da ga lazu da kazani nepostoje pa ga kasnije malo u zatvor poslao.
Ja cekam ove istrage sada trusina (nakon nje doljani,bugojno,grabovica,dusina,uzdol,kakanj)vec ih ima uhaspeni petero cini mi se dodas zuku kao izvrsioca te safeta ćibu kao ratnog nacelnika opcine konjic u vezi logora i eto zdruzenog zlocinackog poduhvata.
pa da bi ti bio "sretan" sa 20 i nešto % teritorija bih i to nazivao uspjehom , bio zadovoljan statusom žrtve, imao povjerenja jedino u mz-u i sl., politika je malo kompliciraniji pojam nego misliš.
A da li se oĆitovao novi Hrvatski član predsjedništva gospodin Radmanović glede najnovije hegemonije, version 2.01 ?