Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
- DoZeN
#1 Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Macin intervju je bio na Klix portalu, volio bi da cujem vasa misljenja oko polusaja da bude dio vlasti u Sarajevu?
Ja o Maci nemam neko izgradjeno misljenje,jer on po meni je "firuan" koji ide tamo gdje ima samo koristi,od Farme,Velikog Brata,preseljenja u Srbiju pa poslednjih godina "povratka u Sarajevo" preko prestave Mahalas do sada eto pokusaja da udje u kantonalnu vlast preko Stranke za evropsko Sarajevo.Ja mislim da je po meni to prilicno Ok,jer on nije glup i znam da postoje osobe koji o njemu imaju prilicno lijepo misljenje i njegovi su fanovi.
Neke stvari o kojim on prica u ovom intervju su veoma zanimljive,legalizacija prostitucije,marihuane itd
http://www.youtube.com/watch?v=bRbQhjiIR9g
Ja o Maci nemam neko izgradjeno misljenje,jer on po meni je "firuan" koji ide tamo gdje ima samo koristi,od Farme,Velikog Brata,preseljenja u Srbiju pa poslednjih godina "povratka u Sarajevo" preko prestave Mahalas do sada eto pokusaja da udje u kantonalnu vlast preko Stranke za evropsko Sarajevo.Ja mislim da je po meni to prilicno Ok,jer on nije glup i znam da postoje osobe koji o njemu imaju prilicno lijepo misljenje i njegovi su fanovi.
Neke stvari o kojim on prica u ovom intervju su veoma zanimljive,legalizacija prostitucije,marihuane itd
http://www.youtube.com/watch?v=bRbQhjiIR9g
- insomnia78
#2 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Meni licno jedan od najmrzih likova na sceni
Ko co'ek nula, humor nula, glumac nula, jbt led on svaku ulogu odglumi na isti nacin i istom intonacijom
Za nasu politicku scenu, perfektan
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ko co'ek nula, humor nula, glumac nula, jbt led on svaku ulogu odglumi na isti nacin i istom intonacijom
-
StupskaBitanga
#3 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
koliko mene sjecanje služi on je bio jedan od najboljih studenata na ASU
Ironija
Ironija
- DoZeN
#4 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Sta znaci ko co'ek je nula? mozes pojasniti? jel to nesto sto je on ucinio u VB na Farmi ili?
-
dezurni_ucenik
#5 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Kako ofirno radi sebi predizbornu kampanju preko one seljacke predstave koja moze biti smijesna samo zadnjem cobanu.
- insomnia78
#6 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ma citavo njegovo ponasanjeDoZeN wrote:Sta znaci ko co'ek je nula? mozes pojasniti? jel to nesto sto je on ucinio u VB na Farmi ili?
Supak, prepotentan, galamdzija, agresivan, seljacina
-
StupskaBitanga
#7 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Interesantno je da je napustio radno mjesto u Kamernom teatru da bi otrčao u BG gdje je mislio da će ga dočekati širom otvorenih ruku. Sada kada su ga otamo ekspresno vratili on pokušava vratiti se u Sarajevo sa pričom da on nikada nije otišao u Sarajevo
- ortodont
#8 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Sve je bolje od ovoga što se nudi godinama. Generalno je pozitivno kada neko "poznato" ime želi politički da se angažuje, pogotovo neko ko je ipak jako inteligentan i obrazovan i za koga prije svega, iako naravno većina ulazi u politiku zarad ličnog interesa, ipak možemo reći da mu to nije osnovni cilj (ili je ovo moja želja samo?).
Nemam ništa protiv njega, čovjek je rođen tu, voli ovaj grad, specifičan lik, namazan je do bola, zašto da ne?
Sanella Jenkins isto tako, bijaše mi drago kada pročitah neki dan da bi mogla u politiku kroz par godina.
Generalno sam dakle za taj profil osoba koje smo koliko-toliko već mogli upoznati i ocijeniti, da kažem, čiji background je relativno poznat za razliku od ublehaša koji nam se nude ili koji su tu godinama, a mi kao ovce ih izabiramo opet i iznova u vlast.
Nemam ništa protiv njega, čovjek je rođen tu, voli ovaj grad, specifičan lik, namazan je do bola, zašto da ne?
Sanella Jenkins isto tako, bijaše mi drago kada pročitah neki dan da bi mogla u politiku kroz par godina.
Generalno sam dakle za taj profil osoba koje smo koliko-toliko već mogli upoznati i ocijeniti, da kažem, čiji background je relativno poznat za razliku od ublehaša koji nam se nude ili koji su tu godinama, a mi kao ovce ih izabiramo opet i iznova u vlast.
Last edited by ortodont on 06/10/2014 01:06, edited 1 time in total.
- TheWatcher
#9 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
cuj francuza europljaninainsomnia78 wrote:Ma citavo njegovo ponasanjeDoZeN wrote:Sta znaci ko co'ek je nula? mozes pojasniti? jel to nesto sto je on ucinio u VB na Farmi ili?
- insomnia78
#10 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
O, kontam, i predobroTheWatcher wrote:cuj francuza europljaninainsomnia78 wrote:Ma citavo njegovo ponasanjeDoZeN wrote:Sta znaci ko co'ek je nula? mozes pojasniti? jel to nesto sto je on ucinio u VB na Farmi ili?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk![]()
mescini dugo si ti u dijaspori pa ne kontas ljude kao sto je maca
Nego, ja rekoh meni licno
-
zetareticula
#11 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ja cu da glasam za Macu
kad je bal neka je maskenbal
-
L u c i f e r
#12 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
insomnia78 wrote:Meni licno jedan od najmrzih likova na sceni
-
L u c i f e r
#13 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ko kaže da dijaspora i Bosna ne dišu jednom dušom...insomnia78 wrote:Ma citavo njegovo ponasanjeDoZeN wrote:Sta znaci ko co'ek je nula? mozes pojasniti? jel to nesto sto je on ucinio u VB na Farmi ili?
Potpuno ista ocjena.
- insomnia78
#14 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Cijela Juga jedna avlija
-
L u c i f e r
#15 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Meni se lik zgadio od kada je platio onom narkomanu cenera da uhvati prolaznicu za bulju, to je mogla biti bilo čija majka, sestra, žena, kćerka,... 
-
hau jes no
#16 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
i ja istozetareticula wrote:Ja cu da glasam za Macukad je bal neka je maskenbal
- insomnia78
#17 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Onog sto je poslije, il ono bi prije, zaklo materL u c i f e r wrote:Meni se lik zgadio od kada je platio onom narkomanu cenera da uhvati prolaznicu za bulju, to je mogla biti bilo čija majka, sestra, žena, kćerka,...
Zar nije Macu tuzila ta cura?
-
L u c i f e r
#18 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Posle je zaklo.insomnia78 wrote:Onog sto je poslije, il ono bi prije, zaklo materL u c i f e r wrote:Meni se lik zgadio od kada je platio onom narkomanu cenera da uhvati prolaznicu za bulju, to je mogla biti bilo čija majka, sestra, žena, kćerka,...
Zar nije Macu tuzila ta cura?
Tužila ga je i pravosnažno je osuđen za seksualno uznemiravanje na 6 mjeseci uslovno.
Novembar 24
20:25 2008
Štampaj Podijeli s prijateljima
Komentari
Sud BiH osudio je juče Dragana Marinkovića Macu, glumca i televizijskog voditelja, na šest mjeseci uslovno zbog seksualnog uznemiravanja. Sud je Marinkovića proglasio krivim zbog toga što je kao autor i voditelj emisije "Niko kao ja" na televiziji OBN 14. decembra 2005. godine prilikom snimanja priloga platio 20 KM Zdenku Jovanoviću da uhvati za stražnjicu slučajnu prolaznicu Amelu Dervišević. OBN-u je izrečena novčana kazna u iznosu od 20.000 KM, a drugooptuženi u ovom predmetu Mirza Vilić oslobođen je krivice.Sud je ocijenio da Tužilaštvo BiH nije dokazalo da je on u vrijeme kad je emitovan prilog, 1. januara 2006. godine, obavljao poslove direktora i izvršnog direktora OBN-a.Sudija Senadin Begtašević je istakao da je jučerašnja presuda prva koja je izrečena na ovom sudu na osnovu Zakona o ravnopravnosti spolova BiH.Kako je obrazložio, Marinkoviću je izrečena najniža kazna predviđena ovim zakonom jer je Sud u obzir uzeo da optuženi nije ranije osuđivan, te njegov porodični i profesionalni status.Za krivično djelo za koje je Marinković osuđen predviđena je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.Marinković nije prisustvovao jučerašnjem izricanju presude, a u sudnici su bili Vilić i oštećena Derviševićeva.Ona će nakon pravosnažnog okončanja ovog postupka pokrenuti parnični postupak za nadoknadu štete.Marinković je trenutno jedan od voditelja muzičkog šoua "Operacija Trijumf". (Kliker.info-NN)
- insomnia78
#19 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Sad imamo i seksualnog, sto bi moj jaran reko seksi, manijaka medju kandidatima 
-
L u c i f e r
#20 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Ejh, kako bi ovoj zemlji dobro došo jedan goli otočić... 
- Grover
#21 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Sve drugo je već probo..
Sve drugo je već probo..
- shibonja
#22 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Maca je mala maca za ova djubrad na vlasti!!
Sta fali Maci?
Neka ga nek ide gdje moze hljeb zaradit,jel sad treba sjedit u Sarajevu i bit gladan da bi neko ovdje bio sretan?
Sta fali Maci?
Neka ga nek ide gdje moze hljeb zaradit,jel sad treba sjedit u Sarajevu i bit gladan da bi neko ovdje bio sretan?
- res publica
#23 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
Moj drug (Srbin) ga ne voli zato što "forsira turcizam".
Šta ti to znači? Pa služi se njhovim forama, priča kao oni... 
- JThomas
#24 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
svako ima pravo da pokuša, al' u stvarnosti će za njega glasati jedno stotinjak ljudi.
-
RahatHurmašica
#25 Re: Dragan Marinkovic Maca sada pokusava uci u vlast
.
Last edited by RahatHurmašica on 20/03/2015 14:37, edited 1 time in total.