DRAGAN MARINKOVIC LICNO
-
dragan marinkovic
#1 DRAGAN MARINKOVIC LICNO
Osjetih potrebu da ovim jazavcima,koji osrase lik i djelo mene i meni dragih (vidi str.6 od O1.O3. og.),odgovorim! Ne da protivrjecim niti da kontraargumentima demantujem njihove navode.Ne,jer nema argumenata u njihovoj mrznji,da ne kazem preziru,vec zavist i ljudska mizerija.Takodje,indikativno je da moralna erozija i nizak nivo tolerantnosti u njima proizvodi taj smrad koji ima za cilj minimiziranje svega postojeceg.No, u vlastitom smradu ce sagnjeti i ugusiti se.
Posto neko rece da sam ambivalentna licnost, nastavice moj alter ego, onaj seljacki,balkanski prototip mene samog.
Slusajte vi sismisi!
Ili pronadjite jebeni smisao za humor ili come back home naturalizovani slovenacki pseudointelektualce i ini bijednici.
U tvom naslovu "buhtelju",buhtljo ili kako se vec zoves, "agresivni primitivizam" je klasican odraz tvog stanja duha u svakoj sljedecoj recenici koju mi upucujes jer se cio text bazira na aluzijama.
Zato, "buhtljo","hotty","vidi..vidi.." i ini odjebite od mene i meni dragih ili se jebite medjusobno.Ako ni to ne pomogne, mogu vam Ga dati pa se igrajte klik-klak u casovima dokolice.
I za kraj,jer vam posvetih isuvise vremena i prostora a vrijedni ste koliko i moje lijevo mudo nakon ejakulacije,mali savjet osobi pod sifrom "sarajka".
Oci moje lijepe,posto ti prdez ne izlazi iz pera, samim tim ni iz usta,nastavi masturbirati misleci na mene ili nadji nekog za jedan mali analac pa se konacno smiri.Jer il' si nedojebana il' pogresno karana, a tvrd je kurac vocka cudnovata...
No,jedno veliko hvala,najiskrenije i od srca, svima onima koji stadose u odbranu mog lika i djela!!!
Zevs Vam dobro dao!
A jazavci na sud.
Dragan Marinkovic
PS. Moj skolski drug Galib radi u jednoj laboratoriji.Posto Sebe jako volim, cesto idem na kontrolu. I, moj holesterol je kao u sportiste! SAVRSEN! Zato, zaboli te kurac za moju krvnu sliku!
PSS. Moj pokojni otac bjese arhitekta i lafcina ( to nam je genetski) ali se zvao BUDIMIR Marinkovic. Od Josipa znam za Katalinskog, Popovica, Pejakovica i Broza. Znaci,ne znamo se!
DO VIDJENJA...
Posto neko rece da sam ambivalentna licnost, nastavice moj alter ego, onaj seljacki,balkanski prototip mene samog.
Slusajte vi sismisi!
Ili pronadjite jebeni smisao za humor ili come back home naturalizovani slovenacki pseudointelektualce i ini bijednici.
U tvom naslovu "buhtelju",buhtljo ili kako se vec zoves, "agresivni primitivizam" je klasican odraz tvog stanja duha u svakoj sljedecoj recenici koju mi upucujes jer se cio text bazira na aluzijama.
Zato, "buhtljo","hotty","vidi..vidi.." i ini odjebite od mene i meni dragih ili se jebite medjusobno.Ako ni to ne pomogne, mogu vam Ga dati pa se igrajte klik-klak u casovima dokolice.
I za kraj,jer vam posvetih isuvise vremena i prostora a vrijedni ste koliko i moje lijevo mudo nakon ejakulacije,mali savjet osobi pod sifrom "sarajka".
Oci moje lijepe,posto ti prdez ne izlazi iz pera, samim tim ni iz usta,nastavi masturbirati misleci na mene ili nadji nekog za jedan mali analac pa se konacno smiri.Jer il' si nedojebana il' pogresno karana, a tvrd je kurac vocka cudnovata...
No,jedno veliko hvala,najiskrenije i od srca, svima onima koji stadose u odbranu mog lika i djela!!!
Zevs Vam dobro dao!
A jazavci na sud.
Dragan Marinkovic
PS. Moj skolski drug Galib radi u jednoj laboratoriji.Posto Sebe jako volim, cesto idem na kontrolu. I, moj holesterol je kao u sportiste! SAVRSEN! Zato, zaboli te kurac za moju krvnu sliku!
PSS. Moj pokojni otac bjese arhitekta i lafcina ( to nam je genetski) ali se zvao BUDIMIR Marinkovic. Od Josipa znam za Katalinskog, Popovica, Pejakovica i Broza. Znaci,ne znamo se!
DO VIDJENJA...
-
papak_eliminator
OCHI MOJE LIJEPE!
Ja bih ovu temu da zakachim kao "ne propusti" ako moze
smijem li? (pitanje za Dragana naravno).
Pozdrav
Ja bih ovu temu da zakachim kao "ne propusti" ako moze
smijem li? (pitanje za Dragana naravno).
Pozdrav
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ma Dragane ne mogu te papci ovdje i gotovo. U manjini si 
Nego znas li vic:
Radi UNPROFORAC sklekove, a Mujo oko njega obilazi, pa ga gleda sa strane, pa gleda ispod njega i kaze:
'Jeb'o mater ako ona tebi nije pobjegla!'
Nego znas li vic:
Radi UNPROFORAC sklekove, a Mujo oko njega obilazi, pa ga gleda sa strane, pa gleda ispod njega i kaze:
- Kareem Abdul-Jabbar
Last edited by Kareem Abdul-Jabbar on 22/04/2005 11:14, edited 1 time in total.
-
papak_eliminator
-
DonDavudes
bas si ljaksedragan wrote:Oci moje lijepe,posto ti prdez ne izlazi iz pera, samim tim ni iz usta,nastavi masturbirati misleci na mene ili nadji nekog za jedan mali analac pa se konacno smiri.Jer il' si nedojebana il' pogresno karana, a tvrd je kurac vocka cudnovata...
-
vito100
maca je sjajan
ko ga ne konta - njegov problem
pozdrav pokretaču teme
po meni ovo sto maca radi je u najmanju ruku novi pokret u savremenoj glumi... avangarda, svjeze, originalno i duhovito...
tako ozivjeti jedan arhetip , prasliku naseg iskrenog papka...
bez trunke kompleksa i stega...
maca, nastavi, uživamo...

ko ga ne konta - njegov problem
pozdrav pokretaču teme
po meni ovo sto maca radi je u najmanju ruku novi pokret u savremenoj glumi... avangarda, svjeze, originalno i duhovito...
tako ozivjeti jedan arhetip , prasliku naseg iskrenog papka...
bez trunke kompleksa i stega...
maca, nastavi, uživamo...
Last edited by vito100 on 22/04/2005 11:29, edited 1 time in total.
-
Zadig
e moj dragane levatino jedna.
Evo kazem da si levat jedan kroz jedan, zasto?
Zato se se uopste javljas i raspravljas i tu nam nesto govoris o svom holesterolu, psujes i tako dalje.
Umjesto da se kao "UMETNIK" fino ogradis od toga, ti dijete jedno se javljas na neki sa X forum???
Nemoguce, ti nisi dragan, ti si mu neki fan nalozeni.
pravac istok u skokovima molicu ljepa
- Saian
P.S. s ovim rjechnikom "lafchino" ti potvrdi dosta onog sto
- horns&drums
I konacno smo saznali u kom grmu lezi zec. Dragane, srbine!!!Zadig wrote:Umjesto da se kao "UMETNIK" fino ogradis od toga...
...pravac istok u skokovima molicu ljepa
-
Zadig
horns&drums wrote:I konacno smo saznali u kom grmu lezi zec. Dragane, srbine!!!Zadig wrote:Umjesto da se kao "UMETNIK" fino ogradis od toga...
...pravac istok u skokovima molicu ljepa![]()
![]()
ma nije ba volim ja srbe vise nego sto mislis
- Saian
Zadrte, ovaj Zadigehorns&drums wrote:I konacno smo saznali u kom grmu lezi zec. Dragane, srbine!!!Zadig wrote:Umjesto da se kao "UMETNIK" fino ogradis od toga...
...pravac istok u skokovima molicu ljepa![]()
![]()
dze si Horns zbolo te june
- horns&drums
Gdje si Sajo, pijancu potajni
:D:D:D
-
Duh sa sjekirom
e jes vam zabremedet sto se tenkre javio u pm.
-
rei
"Ja sranja u Ruandi"
Ma ja bi radije kritikovala one kao sto je Dejan cini mi se tako se zove
sto vodi Forum i jos jedna voditeljica dva puta sam cula kad kazu:
Ovdje u Republici Srpskoj a i u Bosni i Hercegovini, umjesto da kazu
ovdje u RS i u FBiH...... sta to reklamiraju da je RS Drzava, dobili takva zaduzenja izgleda..... da povremeno proturaju....
ma to treba prijaviti regulatornoj komisiji za medije.... pa bi onda vidjeli ....
sta im slijedi......
Ma ja bi radije kritikovala one kao sto je Dejan cini mi se tako se zove
sto vodi Forum i jos jedna voditeljica dva puta sam cula kad kazu:
Ovdje u Republici Srpskoj a i u Bosni i Hercegovini, umjesto da kazu
ovdje u RS i u FBiH...... sta to reklamiraju da je RS Drzava, dobili takva zaduzenja izgleda..... da povremeno proturaju....
ma to treba prijaviti regulatornoj komisiji za medije.... pa bi onda vidjeli ....
sta im slijedi......
- CROCOP
Marinkovic je apsolutni KING, a ako je ovo napisao neki njegov klon ili fan, svaka mu cast.
A vidi samo ovog ZADIGnutog velikog "UMETNIKA", prvo pita 'ko je Dragan a onda opali stranu ipo komentara!
Alo bre ZADIGNUTI, sjedi bre na ohridski te izvori i heklaj ili belaj platno, sto ti bolje lezi, nemoj se javljat na neki X forum! U skokovima pravac "zapad", bez pogovora!
P.S. Kako ono kazu "Grebo zemlju kojoj je Albanija zapad"!?
A vidi samo ovog ZADIGnutog velikog "UMETNIKA", prvo pita 'ko je Dragan a onda opali stranu ipo komentara!
Alo bre ZADIGNUTI, sjedi bre na ohridski te izvori i heklaj ili belaj platno, sto ti bolje lezi, nemoj se javljat na neki X forum! U skokovima pravac "zapad", bez pogovora!
P.S. Kako ono kazu "Grebo zemlju kojoj je Albanija zapad"!?
-
edu
Ti o Marinkovicu kako vjetar puse...horns&drums wrote:Ma Dragane ne mogu te papci ovdje i gotovo. U manjini si
Nego znas li vic: