DRAGAN COVIC/AL CAPONE
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
- Alfons Kauders
#3 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Hafis i Kolinda su na sluzbenom putu za Kinsasu, pa ne mogu...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
-
Novak20
#4 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#5 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Koji Covic koristi pseudonim ?
Markota,Marjanovic ili neki treci ?
Markota,Marjanovic ili neki treci ?
- Drvosjeca iz Dejcica
#6 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Kakvi, prvi je vojvoda Čović, uzoriti kardinal mu nije ni do koljena.Novak20 wrote:Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
- Alfons Kauders
#7 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Kardinal je legitiman koliko mu to dozvoli Covic!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakvi, prvi je vojvoda Čović, uzoriti kardinal mu nije ni do koljena.Novak20 wrote:Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
Kad bi sutra postavio nekog vladiku ili efendiju za kardinala, preksutra bi u Medjugorju krenuli raditi rebranding.
-
Novak20
#8 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Tom tvojom logikom, Bakir Izetbegović je prvi u BiH muslimana. Kavazović mu nije ni do koljena.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakvi, prvi je vojvoda Čović, uzoriti kardinal mu nije ni do koljena.Novak20 wrote:Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
- mO k3
#9 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
uf. suza suzu goniAlfons Kauders wrote:Hafis i Kolinda su na sluzbenom putu za Kinsasu, pa ne mogu...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
- Alfons Kauders
#10 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Sad bi se nekad trebali vratiti... Ako budu imali muda...mO k3 wrote:uf. suza suzu goniAlfons Kauders wrote:Hafis i Kolinda su na sluzbenom putu za Kinsasu, pa ne mogu...Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.kako mi jh je zao ...
Odnosno vjerovatno ne
- insomnia78
#11 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Pored njega Idi Amin ljekovit je ko vitamin
- insomnia78
#12 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Vidi se kolega da vi nemate veze o ovim alternativnim religijama.Novak20 wrote:Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovo je laž, savjetnik nositelja europskih vrijednosti i prvog kršćanina u BiH ovo nije mogao napraviti. Ovo je uradio neki pripadnik ISIL-a kako bi napakostio našem vojvodi Čoviću. Hafis i Kolinda ce to podrobnije elaborirati.
Čojk koji protekfiri papu ne moze biti drugi nidje
- SmokingMan
#13 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Ovo je samo vrh ledenog brijega onoga što nije zabilježeno do sada.Kad' tad' je nešto moralo da procuri.
- jao_situacije
#14 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
nakon premlaćivanja kukića ništa ne treba da čudi od legitimne majorizirane mafije
- Alfons Kauders
#15 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Kad-tad = kada se popickaraju SDA i HDZ.SmokingMan wrote:Ovo je samo vrh ledenog brijega onoga što nije zabilježeno do sada.Kad' tad' je nešto moralo da procuri.
Ima toga jos, a ima i onaj atentat upozorenja o kojem nerado pricaju...
Isti kalibar i modus operandi kao pri jednom drugom, reketaskom atentatu. Polako. Ako full pukne tikva izmedj SDA i HDZ, jedni druge ce udaviti ovakvim stvarima.
Prilicno sam siguran da SDA ima vise prljavstine o HDZ nego obratno. Problem je sto i HDZ ima sranja o njima, koja ce kostati SDA glasove.
Ove i slicne stvari HDZ nece kostati nijedan glas. Zapravo, mozda cak i osvoje vise.
- muha_sa
#16 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili
- mO k3
#17 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Sutra srbina i bosnju ??muha_sa wrote:šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili
Necemo tako muha , ne smijemo da sklonimo pogled
-
Novak20
#18 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
??????? U čemu je fazon ?insomnia78 wrote:Vidi se kolega da vi nemate veze o ovim alternativnim religijama.Novak20 wrote:
Ja mislio da je prvi kršćanin u BiH kardinal Vinko Puljić.
Naravno da nemam veze o alternativnim religijama, pa ni o ovoj terminologiji.
Sreća pa si ti tu da mi pojasniš.
- SmokingMan
#19 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Upavo sam u kratkim crtama htio izvesti zaključak,eli eto složit ću se sa tobom sa ovim oko SDA.Itekako imaju,ali ko će će se protiv njih boriti kada imaju svoje ljude na bitnim pozicijama od sudstva,policije,zdravstva,energetskog sektora,medija itd.Oni su time ugušili gotovo svaki mogući pokušaj da se ovaj narod ikada digne protiv njih.Alfons Kauders wrote:Kad-tad = kada se popickaraju SDA i HDZ.SmokingMan wrote:Ovo je samo vrh ledenog brijega onoga što nije zabilježeno do sada.Kad' tad' je nešto moralo da procuri.
Ima toga jos, a ima i onaj atentat upozorenja o kojem nerado pricaju...
Isti kalibar i modus operandi kao pri jednom drugom, reketaskom atentatu. Polako. Ako full pukne tikva izmedj SDA i HDZ, jedni druge ce udaviti ovakvim stvarima.
Prilicno sam siguran da SDA ima vise prljavstine o HDZ nego obratno. Problem je sto i HDZ ima sranja o njima, koja ce kostati SDA glasove.
Ove i slicne stvari HDZ nece kostati nijedan glas. Zapravo, mozda cak i osvoje vise.
Valjda napaćeni bošnjo više zna da mu vlastela radi o glavi.Iako je dovoljno pronicljiv,a većina ih nije,2018.te će barem na kraći period SDA ugnjetavalče otjarati na prinudni odmor.Kamo sreće da mi,kao narod,imamo hrabrosti da ih za sva vremena na rukama iznesemo iz ovoga grada i bacimo u Drinu da ih ona odnese u zabrav.
- insomnia78
#20 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Stra' me da je vec kasno za takvo stoNovak20 wrote:??????? U čemu je fazon ?insomnia78 wrote:Vidi se kolega da vi nemate veze o ovim alternativnim religijama.Novak20 wrote:
Naravno da nemam veze o alternativnim religijama, pa ni o ovoj terminologiji.
Sreća pa si ti tu da mi pojasniš.
Zajebavamo se sta se lozis
- muha_sa
#21 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
sarkazam mokemO k3 wrote:Sutra srbina i bosnju ??muha_sa wrote:šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili
na to me ponukalo javljanje uživo na nekoj radio stanici---tema Covic i lopovluk
-javlja se žena i ovako kaže "šta vas briga što Covic krade, ne krade vas nego nas--brinite svoju brigu"
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#22 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
Bude li se taj Puljić pravio pametan,mogao bi i njega Dario malo provozati u gepeku.Novak20 wrote:
kod Daria u gepeku koliko sere protiv slobodarske šumske i Čovićevog pobratima i legende,Guardiana!
- mO k3
#23 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
izvinimuha_sa wrote:sarkazam mokemO k3 wrote:Sutra srbina i bosnju ??muha_sa wrote:šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili
na to me ponukalo javljanje uživo na nekoj radio stanici---tema Covic i lopovluk
-javlja se žena i ovako kaže "šta vas briga što Covic krade, ne krade vas nego nas--brinite svoju brigu"
- insomnia78
#24 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
mO k3 wrote:Sutra srbina i bosnju ??muha_sa wrote:šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili
- jao_situacije
#25 Re: DRAGAN COVIC/AL CAPONE
jeste nemamo mi legitimitet da komentiramo adezemuha_sa wrote:sarkazam mokemO k3 wrote:Sutra srbina i bosnju ??muha_sa wrote:šta vas briga--Hrvata su oteli i premlatili