Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StLouis wrote:Drag se sastoji u pretjerivanju, bilo u dimenzijama (visoke stikle, ogromne grudi, visoke perike, preduge trepavice...), u bojama (jaka sminka, jake boje perika, jake boje odjee, sarenilo) ili u stilu (nocna elegancija u toku dana...
eh onda ti je svaka prva cura u sarajevu sljedbenica draga
potkrijepi svoju tvrdnju cinjenicama gdje su, koje su, slike na svijetlo
StLouis wrote:Drag se sastoji u pretjerivanju, bilo u dimenzijama (visoke stikle, ogromne grudi, visoke perike, preduge trepavice...), u bojama (jaka sminka, jake boje perika, jake boje odjee, sarenilo) ili u stilu (nocna elegancija u toku dana...
eh onda ti je svaka prva cura u sarajevu sljedbenica draga
potkrijepi svoju tvrdnju cinjenicama gdje su, koje su, slike na svijetlo
nemam digitalac, a rado bih ti pokazala vrle primjerke
Pojma ne znam šta je ovdje kulturološki interesantno u stvari šta taj drag treba da znači?
Čista dosada?
Ili parada seksualno dezorijentiranih dokonih imitatora?
Haj ponovo ću pročitati prvi post ne bi li se nakalemilo nešto
Jebi ga sad ...... mogu ti reći da je ona svjesna sebe i gore i dole za razliku od dragovaca no haj nema veze ko zna zašto je to potrebno ljudima.
Uz najbolju volju ne mogu pojmiti šta je ovdje edukativno?
Ili ćeš me odjebati riječima da ja to ne mogu shvatiti jer sam prirodno i prostorno i uvriježenim iskustvom ograničen
Vode li se djeca na ove performanse?
manijak1 wrote: Jebi ga sad ...... mogu ti reći da je ona svjesna sebe i gore i dole za razliku od dragovaca no haj nema veze ko zna zašto je to potrebno ljudima.
Uz najbolju volju ne mogu pojmiti šta je ovdje edukativno?
Ili ćeš me odjebati riječima da ja to ne mogu shvatiti jer sam prirodno i prostorno i uvriježenim iskustvom ograničen
Vode li se djeca na ove performanse?
sto se tice djece, sve zavisi od roditelja, a s obzirom da se performanse odrzavaj u night clubs, sumnjam...ali ako vec ides po danu na pride fest, ima i djece. ne, nisi ti ogranicen, svako ima svoj ukus. ipak treba imati muda pa proskakukati ulicom u ovakvim kostimima...bas kao u teatru
debela wrote:kojeg kurca ce ova tema sad na bc koji ste vi debili, to nidje nema
hoces da kazes da sam ja debil reci brate otvoreno ne moras okolo kole...debil zatucani..fuj sam i tako to ...lakse ce ti biti..
sto je prebacujes? daj mi konkretno i racionalno objasnjenje?
hoce li tebi biti lakse ako ti kazem da si debil jer sad znam da si je ti prebacio?
ja se i ne krijem...zato nema potrebe da druge ljude nazivas debilima da psujes itd. sve to prebaci na moj racun..o temi mozes raspravljati i ovde kao i tamo..over&out
Pa hajde upoznaj mene ......evo ja priznajem da sam potpuno zatucan i neinformiran u vezi drag - pokreta jebo to što je neko ovo smjestio ovdje .
Da vidimo šta je ovdje drugačije a šta je slično sa svim veličinama noseva .
Znači imaju noćni barovi u kojima se redovno održavaju izvedbe ( muzičko scenske jelte ) i imaju otvoreni festivali koji se održavaju prolaskom drag kolona kroz mjesto u kojem se održava festival i završava se hepeningom imitatora na već unaprijed postavljenoj bini.
Jesam li bar shvatio temeljne postavke ovog pokreta?