dr Slobodan Loga

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
ona_je

#1 dr Slobodan Loga

Post by ona_je »

Imam nekih manjih problema i htjela bih posjetiti psihijatra i porazgovarati o istim. Molila bih forumase ukoliko je neko bio pacijent dr Slobodana Loga da se javi. Zanima me da li on preferira medikamente kao metod lijecenja ili i psihoterapiju. Naime, cula sam da neki doktori olako propisuju tablete.
shape of despair

#2 Re: dr Slobodan Loga

Post by shape of despair »

Išao ja prije 4-5 godina.Bio sam samo jednom i stekao utisak da ne prepisuje olako tablete.Recimo,meni su bile vidno potrebne ali je on rekao da mi netrebaju i da ima i drugih metoda rješavalja mog problema
shljashtecha

#3 Re: dr Slobodan Loga

Post by shljashtecha »

nije los, isla ja kod njega...dugo :)) ali nije sad i za neku pohvalu... ali definitivno je najbolji u gradu
BajrinNajmladji

#4 Re: dr Slobodan Loga

Post by BajrinNajmladji »

Svaki psihijatar gleda da izbjegne da propisuje terapiju tabletama, injekcijama (Barem bi trebalo tako da bude),...Ako je moguće.
Ako je dijagnoza neka od psihoza, sumnjam da može bez tableta, injekcija,...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#5 Re: dr Slobodan Loga

Post by Chmoljo »

hej pa taj mi je čiko bio profesor na Sudskoj medicini :) stekao sam dojam da je fin čikica :)
damirm57

#6 Re: dr Slobodan Loga

Post by damirm57 »

Predavao nekad na pravu ali više ne, zato ga moram potražit!Jel zna netko adresu njegove ordinacije???
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#7 Re: dr Slobodan Loga

Post by Romeo 80 »

damirm57 wrote:Predavao nekad na pravu ali više ne, zato ga moram potražit!Jel zna netko adresu njegove ordinacije???
Njegova se ordinacija nalazi na Grbavici malo prije Poliklinike Sanasa kad ideš iz pravca Željinog stadiona. ;-)
Aida_CK

#8 Re: dr Slobodan Loga

Post by Aida_CK »

Ja ti preporucujem da nadjes dobrog psihoterapeuta,to su ljudi koji su "obuceni" slusati...Zbog rasta narkomanije psihijatri zaista odbijaju terapiju dok ima i onih koji to smatraju jedinim i olakim rjesenjem.Ja zato volim klinicke psihologe :D :skoljka:
Post Reply