Dr Nele je bio maloprije gost kod Mate Đakovića, koji reče da će ta emisija biti veoma gledana. Mene zanima, da li su ovi koji su je gledali imalo promijenili mišljenje o Neletu?
Dr Nele Karajlić
- Creasy
#1 Dr Nele Karajlić
Ne viđoh nigdje da je tema zabranjena, pa reko da nastavimo gdje smo stali.
Dr Nele je bio maloprije gost kod Mate Đakovića, koji reče da će ta emisija biti veoma gledana. Mene zanima, da li su ovi koji su je gledali imalo promijenili mišljenje o Neletu?
- Baltazar_khan
#2 Re: Dr Nele Karajlić
"nisam se slagao ni sa oruzjem na brdu, ali to je prirodan proces"
ponjamke mu se u stau, i naguram nogama. ljudsko smeće!
- Mister Yes
#3 Re: Dr Nele Karajlić
Mate katastrofa. Nije ga uopšte pitao za pjevanje pjesama Radovanu (ko ne voli Radovana i tako to). To je trebalo biti prvo pitanje.
Nele uzbuđen i nervozan. Stalo mu je.
- Pryda
#4 Re: Dr Nele Karajlić
Govno nije zasluzilo da ga se spominje, ne forsirajte.
- dale cooper
#5 Re: Dr Nele Karajlić
Oh...not again. 
- Creasy
#6 Re: Dr Nele Karajlić
Mister Yes wrote:Mate katastrofa. Nije ga uopšte pitao za pjevanje pjesama Radovanu (ko ne voli Radovana i tako to). To je trebalo biti prvo pitanje.
I mene je začudilo što ga nije to pitao. Možda su se dogovorili prije emisije da ga ne pita...
- lijek-za-sve
#7 Re: Dr Nele Karajlić
drotu cemu ova tema?
i tebe i njega 
- karanana
#8 Re: Dr Nele Karajlić
zatvoriti temu. osoba/e koje su najzasluznije za zatvaranje prosle teme sad otvaraju novu.
ionako nista novo nit smo culi nit vidjeli nit znam sta bi ocekivali. ko kad guzis a ne svrsis. ko kad pijes colu light.
ionako nista novo nit smo culi nit vidjeli nit znam sta bi ocekivali. ko kad guzis a ne svrsis. ko kad pijes colu light.
- Creasy
#9 Re: Dr Nele Karajlić
Taj smajli ukućanima namijeni.lijek-za-sve wrote:drotu cemu ova tema?i tebe i njega
- emigrazione
#10 Re: Dr Nele Karajlić
Nije zato sto ovaj intervju ne bi ni bio moguc sa tim pitanjima, bar 50 ih znam ja sad oonako iz topa da ga pitam na koja bi mogao samo da slijeze ramenima, ili da laze...Mister Yes wrote:Mate katastrofa. Nije ga uopšte pitao za pjevanje pjesama Radovanu (ko ne voli Radovana i tako to). To je trebalo biti prvo pitanje.
-
LSD
#11 Re: Dr Nele Karajlić
Baltazar_khan wrote:"nisam se slagao ni sa oruzjem na brdu, ali to je prirodan proces"
Govnar pazi šta ce reci, jer srbi prate izlaganje, mora malo svirati za njihove uši - jer valja mu se vratiti u BG.....pa se onda služi omiljenom disciplinom prekodrinskih mitomana "izjednacavanje krivice i relativiziranje zlocina"
yebo li ti takav "proridan proces" pleme onoo dvolicno....a kad ga Mato okrene driblingom Jeli prirodan proces kad jenkiji bombarduju Bograd
Last edited by LSD on 22/02/2015 15:52, edited 1 time in total.
- Creasy
#12 Re: Dr Nele Karajlić
karanana wrote:zatvoriti temu. osoba/e koje su najzasluznije za zatvaranje prosle teme sad otvaraju novu.
Što se mene tiče, nek je zatvore. Mislio sam da ima raje koja bi normalno komentarisala, bez provokacija i uvreda, kao što je ovaj gore počeo...
- Creasy
#13 Re: Dr Nele Karajlić
LSD wrote:Baltazar_khan wrote:"nisam se slagao ni sa oruzjem na brdu, ali to je prirodan proces"
ponjamke mu se u stau, i naguram nogama. ljudsko smeće!![]()
![]()
Govnar pazi šta ce reci, jer srbi prate izlaganje, mora malo svirati za njihove uši - jer valja mu se vratiti u BG.....pa se onda služi omiljenom disciplinom prekodrinskih mitomana "izjednacavanje krivice i relativiziranje zlocina"
yebo li ti takav "proridan proces" pleme onoo dvolicno....a kad ga Mato okrene driblingom Jeli prirodan proces kad jenkiji bombarduju Bograd
Pa tu ga je Nele prosuo, onim da taj pilot nije rođen u Kalinoviku.
- Altair_SA
#14 Re: Dr Nele Karajlić
Upravo, dosta vise o ovom klosharu, sto je imao rekao je i nek ide sada. Ko te hebe Nenade pakashu i Dabiceva podguzna muho.karanana wrote:zatvoriti temu. osoba/e koje su najzasluznije za zatvaranje prosle teme sad otvaraju novu.
Chmoljo nije bezveze zatvorio proslu temu, ocito ce mu biti drago kad vidi ovu kad otvori forum
- Creasy
#15 Re: Dr Nele Karajlić
OK, vidim raspoloženje.
Može lock?

Može lock?

- sarajlija80
#16 Re: Dr Nele Karajlić
nista posebno ,ocekivao sam loma zesca pitanja i konkretnija od mate,nele odg rezervirano ,okolisa u odg. odstupacjuci ,od realnosti ...
- Altair_SA
#17 Re: Dr Nele Karajlić
Pa ti americki piloti nisu neselektivno ubijali civile i djecu po BG-u, a cetaljski teroristi, koji se po obimu zlocina ne razlikuju od ISIL-a ili Boko Haram, su neselektivno i brutalno ubijali i sakatili sarajevske civile, zive spaljivali zene i djecu po Visegradu, organizovali logore, masovna silovanja. Ali, kao sto ti i pakash Nenad rece, to ih opravdava jer su rodjeni na Sokocu ili u VojkovicimaCreasy wrote:LSD wrote:Baltazar_khan wrote:"nisam se slagao ni sa oruzjem na brdu, ali to je prirodan proces"
![]()
Last edited by Altair_SA on 22/02/2015 16:04, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#18 Re: Dr Nele Karajlić
Upravo obrnuto, tu se Nele provalio sa tom rečenicom.Creasy wrote:LSD wrote:Baltazar_khan wrote:"nisam se slagao ni sa oruzjem na brdu, ali to je prirodan proces"
![]()
- jutarnja zvijezda
#19 Re: Dr Nele Karajlić
takve kreature treba ignorisati.to je najbolje,jer im je veoma vazan medijski nastup. 
- SmokingMan
#20 Re: Dr Nele Karajlić
Miislim da nema potrebe se toliko truditi oko lika koji nakon toliko godina ne zna na koju bi stranu.Čas bi ovako,a čas onako...
- emigrazione
#21 Re: Dr Nele Karajlić
Mensecini da ovo cetnicko govno i veceras gostuje u nekakvoj emisiji
- Drvosjeca iz Dejcica
#22 Re: Dr Nele Karajlić
Ne može Mate kao voditelj iznositi vlastiti stav jer bi bio pristan, ovako je bio maksimalno korektan. Privatno vjerujem da mu je Mate rekao par stvari koje nisu za etera.Altair_SA wrote: Pa ti americki piloti nisu neselektivno ubijali civile i djecu po BG-u, a vlasko cetaljski teroristi, koji se po obimu zlocina ne razlikuju od ISIL-a ili Boko Haram, su neselektivno i brutalno ubijali i sakatili sarajevske civile, zive spaljivali zene i djecu po Visegradu, organizovali logore, masovna silovanja. Ali, kao sto ti i pakash Nenad rece, to ih opravdava jer su rodjeni na Sokocu ili u Vojkovicima
Ja bih mu rekao da oni koji su bombardovali Saraejvo 4 godine dijele isti mentalni sklop kao ISIL ili Boko Haram, ili kako li se već zovu, a dokaza koji govore u prilog te tvrdnje je dosta.
-
Margita81
#23 Re: Dr Nele Karajlić
Referendum rsa je ok ali onda 902 je bio nas nacin da zapocnemo rat. On je to vec tad znao..i bio je gradjanski rat. I u tz su pljeskali njegovoj himni.
Cetalj.
Cetalj.
- Altair_SA
#24 Re: Dr Nele Karajlić
Apsolutno... po brutalnosti, nacinu i po obimu zlocina koje je pocinila ta VRS se nimalo ne razlikuju od govana iz ISIL-a i onih iz Boko Haram-a. Samo pogledati sta radi ona bagra dole i podsjetiti se sta su radili cetalji (masovna ubistva civila, spaljivanje zivih zarobljenika, masovna silovanja i td). Nema tu neke velike razlike... Boko Haram bi im pozavidio, za dva dana 2000 ljudi, cetnicki teroristi za tri 8000.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ne može Mate kao voditelj iznositi vlastiti stav jer bi bio pristan, ovako je bio maksimalno korektan. Privatno vjerujem da mu je Mate rekao par stvari koje nisu za etera.Altair_SA wrote: Pa ti americki piloti nisu neselektivno ubijali civile i djecu po BG-u, a vlasko cetaljski teroristi, koji se po obimu zlocina ne razlikuju od ISIL-a ili Boko Haram, su neselektivno i brutalno ubijali i sakatili sarajevske civile, zive spaljivali zene i djecu po Visegradu, organizovali logore, masovna silovanja. Ali, kao sto ti i pakash Nenad rece, to ih opravdava jer su rodjeni na Sokocu ili u Vojkovicima
Ja bih mu rekao da oni koji su bombardovali Saraejvo 4 godine dijele isti mentalni sklop kao ISIL ili Boko Haram, ili kako li se već zovu, a dokaza koji govore u prilog te tvrdnje je dosta.
Ali dobro, imaju opravdanje, jer su rodjeni na Sokocu recimo... to ih opravdava, kako pakash Nenad rece
- Šveđanin
#25 Re: Dr Nele Karajlić
Mlaka emisija. Kljucnih pitanja nije bilo. Vjerujem da je emisija bila gledana ali nista se novo nije culo.