brkateLayne wrote:Kako ništa, jes probo pod mostom?Chmoljo wrote:ja ih imam nekoliko pa opet ništa...![]()
![]()
![]()
Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#51 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
- Layne
#52 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Imaš visoke standardeChmoljo wrote:brkateLayne wrote:Kako ništa, jes probo pod mostom?Chmoljo wrote:ja ih imam nekoliko pa opet ništa...![]()
![]()
![]()
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#53 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
hmm, dobro dragi.... kad ti tako kazes, vjerujem ti. mislim da je nasa veza postavljena na pravim temeljima, tako da je ovako nesto ne moze pokvariti. jedva cekam decembar...Chmoljo wrote:ja sam tu. prevara nije počinjena... zaručnice... zar ćemo sve odbaciti zbog jednog besmislenog nesporazumaanjusha wrote:Imala problema sa kompjuterom... A ti odmah iskoristio priliku...Smrc, smrc Gdje je ona tema o varanju preko interneta....
PS: idem sad na spavanje, pa da ne bude opet nekih nesporazuma dok ja okrenem ledja
Last edited by anjusha on 22/09/2008 00:21, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- dacina_curica
#55 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ma jednojajchaneMoonlight & Magnolia wrote:sestre blizanke. macca ima problem i sa broj 3 a znam da imaš i ti...molim te malo šire majice da nosiš!![]()
![]()
![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#56 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
neće ljubavi, slatko snivajanjusha wrote:hmm, dobro dragi.... kad ti tako kazes, vjerujem ti. mislim da je nasa veza postavljena na pravim temeljima, tako da je ovako nesto ne moze pokvariti. jedva cekam decembar...Chmoljo wrote:ja sam tu. prevara nije počinjena... zaručnice... zar ćemo sve odbaciti zbog jednog besmislenog nesporazumaanjusha wrote:Imala problema sa kompjuterom... A ti odmah iskoristio priliku...Smrc, smrc Gdje je ona tema o varanju preko interneta....
PS: idem sad na spavanje, pa da ne bude opet nekih nesporazuma dok ja okrenem ledja
-
Loreley
#57 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Ovo da se prepadneš. Uz tolike kartice uvijek ide i kartica u policijipici wrote:Pa kad nemam sitno sve po stoja a kartice u djepu Master,Visa,American.....i cime da placam dugmicimaLoreley wrote:Ja imam strašne predrasude prema bogatim muškarcima da oni misle da sve mogu za pare kupiti![]()
A najveće predrasude imam prema onima koji nose nabrekle novčanike i plaćaju kafu novčanicom od 100 KM
- pici
#58 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
pa najcesce dvije zenmske u jeepu i drmanje u aqua diskoteci uz turbo folke hitoveLoreley wrote:Ovo da se prepadneš. Uz tolike kartice uvijek ide i kartica u policijipici wrote:Pa kad nemam sitno sve po stoja a kartice u djepu Master,Visa,American.....i cime da placam dugmicimaLoreley wrote:Ja imam strašne predrasude prema bogatim muškarcima da oni misle da sve mogu za pare kupiti![]()
A najveće predrasude imam prema onima koji nose nabrekle novčanike i plaćaju kafu novčanicom od 100 KM
- Loulou
#59 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Zar ta "kategorija" još postoji???Moonlight & Magnolia wrote:
ma ovo su 3 osnovne generalizacije! pametne i uspješne su izbačene po defaultu![]()
... genetska selekcija!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i što uvijek muški generalizuju da su cure koje se vole zezati, laHke?![]()
- Dr.Cuddy
#60 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
nažalost sve i više i više ... raste galopirajućom brzinom u sve više kvazi-moralnom društvu!Loulou wrote:Zar ta "kategorija" još postoji???Moonlight & Magnolia wrote:
ma ovo su 3 osnovne generalizacije! pametne i uspješne su izbačene po defaultu![]()
... genetska selekcija!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#61 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Moonlight & Magnolia wrote:ma ovo su 3 osnovne generalizacije! pametne i uspješne su izbačene po defaultuzagazaga wrote:pametne i uspješne nisu ni na spisku![]()
... genetska selekcija!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zena21
#62 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
ja sam poteska.. ali sam od danas na dijetiMoonlight & Magnolia wrote:ma ovo su 3 osnovne generalizacije! pametne i uspješne su izbačene po defaultuzagazaga wrote:pametne i uspješne nisu ni na spisku![]()
... genetska selekcija!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pici
#63 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Pa dobro VI LaHke ženmskice kolko vagate na vagi 
- zena21
#64 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
preskocicu ovo pitanjepici wrote:Pa dobro VI LaHke ženmskice kolko vagate na vagi
-
zelenashica
#65 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
mi laHke se ne vagamo....samo se zezamopici wrote:Pa dobro VI LaHke ženmskice kolko vagate na vagi
- Dr.Cuddy
#66 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
mišica wrote:mi laHke se ne vagamo....samo se zezamopici wrote:Pa dobro VI LaHke ženmskice kolko vagate na vagi![]()
- kolega
-
Kjajević Majko
#68 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Generalno takve su najteže, naravno ima izuzetaka koje potvrđuju pravilo.Loulou wrote:Zar ta "kategorija" još postoji???Moonlight & Magnolia wrote:i što uvijek muški generalizuju da su cure koje se vole zezati, laHke?![]()
- Loulou
#69 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Kakve?Kjajević Majko wrote:Generalno takve su najteže, naravno ima izuzetaka koje potvrđuju pravilo.Loulou wrote: Zar ta "kategorija" još postoji???
-
Kjajević Majko
#70 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
"Zajebantice", čitaj piše sve. 
- Dr.Cuddy
#71 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Majko ti ko da u kašike gledašKjajević Majko wrote:"Zajebantice", čitaj piše sve.
- Loulou
#72 Re: Dr. M&M: Nepotrebne muške predrasude
Dakle, ovako: lako je ustvari teško, mada ima izuzetaka koji, naravno, ne čine pravilo, ali ga potvrđuju?Kjajević Majko wrote:"Zajebantice", čitaj piše sve.
Generalno takve su najteže, naravno ima izuzetaka koje potvrđuju pravilo.
Hmm... Naslućujem prebacivanje na podforum Filizofija, potencijalna tema: "Ono što mislite da vidite, nije ustvari onako kao što se čini"