nova sam na forumu i u skorije vrijeme imam nijet
zanima me dali je neko od vas imao tu operaciju ili poznaje nekoga i dali je zaista pomenuti dr. najbolji na tom podrucju u nasem regionu?
Za svaku informaciju bih vam bial jako zahvalna
tnx
Moderator: anex
Ko god da ti uradi operaciju, spremi se na jake bolove i to da ćeš bar dva mjeseca kasnije spavati na stolici. Dobro razmisli, ko kaže da ne boli, laže.dzejnaaa wrote:Pozdrav svima,
nova sam na forumu i u skorije vrijeme imam nijeturadit kod dr.Karabega operaciju grudi(uvecati ih)
zanima me dali je neko od vas imao tu operaciju ili poznaje nekoga i dali je zaista pomenuti dr. najbolji na tom podrucju u nasem regionu?
tnx
dođeš ti kući na svojim nogama, istina, ali padaš sa njih. Nije bezbolno, vjeruj mi. Za pjevaljke, glumice ili nekog kome je to na taj način potrebno ok. Za nekog kome ne utiče na egzistenciju, ludost. Iz mog iskustva.Prolaznik wrote:Osoba koju poznajem je već slijedeći dan došla samostalno kući. Bila je uvezana i odmarala je kod kuće 7 dana do prve kontrole. Nije imala nikakve bolove. Nakon kontrole se vratila u normalan život. Stvar je individualna, ne negiram da neka ima bolove ali generalno nije toliko strašno.
metar_drva wrote:zamolio bih dzejnu da nam stavi slike "prije i poslije" kako bismo formirali misljenje o dr.karabegu
KatarinaKosaca wrote:Ko god da ti uradi operaciju, spremi se na jake bolove i to da ćeš bar dva mjeseca kasnije spavati na stolici. Dobro razmisli, ko kaže da ne boli, laže.dzejnaaa wrote:Pozdrav svima,
nova sam na forumu i u skorije vrijeme imam nijeturadit kod dr.Karabega operaciju grudi(uvecati ih)
tnx
ako sam i ja jedan od ovih bezobraznih, moram reci da nemam nista protiv estetskih zahvata na tijelu i ako je doticna gospodjica (ili gospodja) nacisto sa sobom u vezi toga, ja je u potpunosti podrzavam.modesti wrote:Pravo ste bezobrazni, pustite curu, šta vam smeta?
Ne znam za Karabega ali je prijateljica uradila istu stvar kod dr.Čvorka u Bosanesu i prezadovoljna je. Eto.
jojojmanki wrote:Hmm, slučajno naiđoh na ovu temu... Ja moram nos operisati, jer imam slomljen, tj devijaciju nosa, i planiram odavno da se obratim dr. Karabegu... Pa me zanima ima li ko kakvih informacija više, ličnih iskustava i sl. što se tiče same operacije, a i dr. Karabega?